dinu_d Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Ioana, Cip si Grasu' (Honda Africa Twin) la 5300 metri altitudine in Himalaya (la Taglang La, in Kashmir). Povestea si alte poze: zumzumzum.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 WOW! Cum de v-a apucat tura asta? WOW again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Mamaaaaa ce fain!!! A mers Africana fara injectie pana la asa altitudine?? Mamma mia! Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 asta da tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 ce cheltuiala ati avut? cat timp va luat aceasta tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Stiu povestea. Ma inclin. Editat Septembrie 24, 2007 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 ce cheltuiala ati avut?cat timp va luat aceasta tura? uite aici povestea... Povestea si alte poze: zumzumzum.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 Traseul pe GoogleMaps/GoogleEarth este aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Toata stima, am citit de dimineata toata povestirea si am ramas paf. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 no coment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Respect frate! Bani sa fie, ceva spirit de aventura si un prieten, doi cu care sa imparti experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Exceptional. N-am cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Tot respectu pt ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 26, 2007 Admin Share Postat Septembrie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Ioana, Cip si Grasu' (Honda Africa Twin) la 5300 metri altitudine in Himalaya (la Taglang La, in Kashmir). Povestea si alte poze: zumzumzum.ro FAIN A TURA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Foarte misto tura. Ma tenteaza si pe mine un traseu asemanator in 2009 . Eventual la intoarcere ceva extra info despre paperwork ar fi faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 Foarte misto tura. Ma tenteaza si pe mine un traseu asemanator in 2009 . Eventual la intoarcere ceva extra info despre paperwork ar fi faine Daca vor avea suficienta rabdare, la intoarcere, acele "extra info" ar putea fi si o carte In 6 luni de calatorie cred ca se strange ceva material. Ar putea fi si o solutie de finantare, macar partiala, a urmatoarei "plimbari". Sa se intoarca sanatosi si sa povesteasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Felicitari! Senzational, intr-adevar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) ma, super super, nota dar, toate ca toate: manali - leh Sunday, September 23rd, 2007 de atunci, nu au mai zis nimic din cate vad...sau sunt eu orb? sunt ceva zile... Sper sa se intoarca fericiti si sanatosi, sa ne povesteasca si noua aici, mai in detaliu, cum este un astfel de drum Editat Septembrie 27, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 super... intii ma bag la turul europei si apoi poate...urmez ex de mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Pentru asemenea drum, iti trebuie, dincolo de suportul financiar, spirit de aventura si determinare. Trebuie sa fii pregatit sa te lovesti de multe probleme si greutati. Le doresc celor 2 drum bun, noroc si sa revina acasa sanatosi Daca ar scrie o carte, cred ca ar fi o premiera in limba romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 asta da curaj nu gluma....... oricum mai scrieti la iarna intamplarile siiii despre carburatoarele hondei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) de atunci, nu au mai zis nimic din cate vad...sau sunt eu orb? sunt ceva zile... Acum 2 zile (marti) urmau sa plece din Leh spre Sinagar (peste 400 km, iar cu trecatori de peste 4000 m), daca Ioana isi revenea din ceea ce a numit "raceala". Daca nu s-a urcat pe motocicleta, probabil a fost mai mult decat o raceala, din cate o cunosc eu. Adaptarea e destul de dificila cand, in cateva zile, treci de la 45 grade la temperaturi la limita inghetului si combinate cu lipsa de oxigen. Au cartele de Vodafone si Orange si si-au luat si o cartela indiana pt telefon, dar GSM-ul, ca si internet-cafe-urile, e mai rarutz decat oxigenul in Himalaya Editat Septembrie 27, 2007 de dinu_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Au cartele de Vodafone si Orange si si-au luat si o cartela indiana pt telefon, dar GSM-ul, ca si internet-cafe-urile, e mai rarutz decat oxigenul in Himalaya Azi au postat din nou pe www.zumzumzum.ro Mai exact: http://www.zumzumzum.ro/index.php/2007/09/28/ Se pare ca sunt OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Azi au postat din nou pe www.zumzumzum.ro Mai exact: http://www.zumzumzum.ro/index.php/2007/09/28/ Se pare ca sunt OK Stiu. Sunt cu ochii pe ei... si pe comentariile de pe zumzumzum. Uita-te aici ce au ratat la milimetru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate