BH 83 FOC Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 eu ma rugam sa fie seara..asa mai aveam si eu o sansa sa merg dar daca nu merg la munte poate ajung sambata pe acolo tare as vrea Ma gandesc totusi ca te-ai uitat pe harta sa vezi ce distanta e. daca s-ar pleca la 7 seara numa bine ai ajunge cand se termina toate concertele si se impart pijamalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 am primit acumulatorul,maine la 7 voi fi la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Salut,am postat si pe rubrica enduristilor insa baietii mei au schimbat planurile.Pe 1-2august are loc prima intalnire a kle-istilor din Romania,pe Transfagarasan.Deoarece suntem foarte multi,8 va fi defapt o intalnire pur si simplu. Singurul inconvenient este timpul.Se pleaca sambata si se vine acasa duminica,cam multi km.Eu plec spre Lipova sambata la ora 7 unde ma intalnesc cu un alt kle-ist iar de acolo spre Sibiu.Se va dormi la cort si se va bea multa bere. Oricine este binevenit! Ar mai fi o problema,poate pt. unii,viteza de croaziera la mine nu depaseste 100km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Salut,am postat si pe rubrica enduristilor insa baietii mei au schimbat planurile.Pe 1-2august are loc prima intalnire a kle-istilor din Romania,pe Transfagarasan.Deoarece suntem foarte multi,8 va fi defapt o intalnire pur si simplu. Singurul inconvenient este timpul.Se pleaca sambata si se vine acasa duminica,cam multi km.Eu plec spre Lipova sambata la ora 7 unde ma intalnesc cu un alt kle-ist iar de acolo spre Sibiu.Se va dormi la cort si se va bea multa bere. Oricine este binevenit! Ar mai fi o problema,poate pt. unii,viteza de croaziera la mine nu depaseste 100km/h. ...Pacat ca nu e cu o saptamana mai tarziu ... Mesaj completat Merge cineva in week-end la Tg.Mures si (sau) Sighisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 ...Pacat ca nu e cu o saptamana mai tarziu ...Mesaj completat Merge cineva in week-end la Tg.Mures si (sau) Sighisoara ? Nah....??? Ce-i lucica nu ai cu cine sa mergi? Las ca iti gasesc eu man nu fi suparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Nah....??? Ce-i lucica nu ai cu cine sa mergi? Las ca iti gasesc eu man nu fi suparat! ... Pe Transfagarasan am cu cine sa merg. Week-endul acesta e mai interesant .... nu e nimeni acasa ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 facem kef sau...ceva cu femei multe si ...dezbracate?....sau vrei sa mergi sa te plimbi cu motorul?...te inteleg:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 facem kef sau...ceva cu femei multe si ...dezbracate?....sau vrei sa mergi sa te plimbi cu motorul?...te inteleg:))))) ... alooo eu am crescut mare si am voie sa merg si singur.... trage tu concluziile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 ... alooo eu am crescut mare si am voie sa merg si singur.... trage tu concluziile.... aloooooo eu ziceam sa schimbi motorul pe.......dar nah.....tu iara vi ca esti mai mare si ai voie...degeaba eu cu sucul tu cu berea....eu cu femeile tu cu motorul;))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 INTALNIRE SATU MARE merita? voiam sa intreb asta pe totikul lor care a fost sters!!! 50 ron / week end .... scump tati scump ! de banii aia bag benzina de-o plimbarica si mananc un week end intreg ... mai ales ca anu asta mai mult de 700 ron pe luna nu am luat salar! ce se ofera de astia 50 ron? in afara de intrare si posibilitatea de a manca mici si hoituri fripte la singurul gratar existent amplasat si ala langa o poteca pe unde cocalarii si nespalatii rupti in gura o sa se dea in stamba si o sa le umple de praf ! DAR poate ma insel si nu trebuie generalizat ....poate organizarea voastra e una exemplara ( nu am fost la Satu Mare inca!) poate este lume civilizata care nu umbla in poola goala pe motor cu suta printre participanti, ai mai multe posibilitati si poti alege ce sa ”balotezi”, gaseti bautura ( bere, apa, sucuri) la orice ora si nu se termina dupa juma de ceas, ai posibilitatea sa faci un dus sau sa tragi o kakare intr-un spatiu decent... si multe altele pentru care chiar merita sa dai 50 ron... cum e ? merita sa vin ... vorba aia .... sau stric fanul pe gaste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 te transformi incet incet in Mircea Badea Pierro ? vezi ca era cu sa strici ORZUL pe gaste batrane...go home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 A zis stefan sa nu zic tura nebuna.......deci tura linistita duminca 26.07.09 salonta varfuri...cine vrea se baga pe la 10 10.30 in pecoul de la iesirea din salonta spre arad!.........uite ca ma bag in seama pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 te transformi incet incet in Mircea Badea Pierro ? vezi ca era cu sa strici ORZUL pe gaste batrane...go home in ce ma transform? cine-i ala? Mircea Badea? ala de la din dragoste? ma acolo in Craiova poate e orz aci la noi in Ardeal ii cu fan ca noi cosam fan si facem capita... erti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 mai se organizeaza ceva week end ul viitor la petresti, jud. satu mare? ca as fugi sambata viitoare pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 A facut cineva traseul Arieseni - Albac - Horea - Belis - Rachitele - Oradea..... Ma intereseaza cum e drumul intre HOREA si BELIS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 mai se organizeaza ceva week end ul viitor la petresti, jud. satu mare?ca as fugi sambata viitoare pana acolo Da intalnirea Viking Maine mai vinea cineva din oradea la varfuri ? plecare 10-10.30 Peco iesire din Salonta pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Maine : Salonta - Arieseni - Rosia Montana - Albac - Belis (Fantanele) - Rachitele - Oradea - Salonta . Plecarea la ora 9.oo - Petrom Salonta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Da intalnirea Viking Maine mai vinea cineva din oradea la varfuri ? plecare 10-10.30 Peco iesire din Salonta pe stanga Unde sunt varfurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) Unde sunt varfurile? Salonta-Chisineu Cris faci stanga spre Ineu Buteni - Varfuri dr 79A e un drum curbat, putin circulat si cu asfalt nou Salonta Chisineu 30km , Chisineu-Ineu 30km , Ineu Varfuri 70 km =260km din Salonta, din Oradea 260+80=340km Cred c am mai scris de vre o 3 ori cateva pagini mai in spate Vitezisti care vor sa ajunga mai repede la curbe pot merge pe Oradea -Tinca 38, Tinca dr de Varfuri 40 iar pana in Varfuri mai dunt 60 km total dus intors prin Tinca din Oradea la Varfuri(cel mai scurt traseu 270 km) Editat Iulie 25, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Varfuri e spre deva. Pe acolo am venit eu spre Oradea. Drumul Oradea-Beius-Stei-Vascau-Varfuri-Brad-Deva ar fi unul dintre cele mai tari drumuri de motociclism din tara daca asfaltul ar fi bun(parerea mea). Din pacate drumul e facut din petice si desi e suportabil cu o sportiva nu prea te simti increzator. O alta problema ar fi tir-urile de la European Drinks. Eu am incercat sa fortez in limitele mele si am renuntat destul de repede. Poate cineva mai priceput ar merge tare pe acolo. Pentru supermoto sau enduro-touring e foarte bun. Poate daca l-ar repara si ar interzice tir-urilor de la European Drinks sa il distruga pe viitor ar fi un rai al serpentinelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Varfuri e spre deva. Pe acolo am venit eu spre Oradea. Drumul Oradea-Beius-Stei-Vascau-Varfuri-Brad-Deva ar fi unul dintre cele mai tari drumuri de motociclism din tara daca asfaltul ar fi bun(parerea mea). Din pacate drumul e facut din petice si desi e suportabil cu o sportiva nu prea te simti increzator. O alta problema ar fi tir-urile de la European Drinks. Eu am incercat sa fortez in limitele mele si am renuntat destul de repede. Poate cineva mai priceput ar merge tare pe acolo. Pentru supermoto sau enduro-touring e foarte bun. Poate daca l-ar repara si ar interzice tir-urilor de la European Drinks sa il distruga pe viitor ar fi un rai al serpentinelor. DA ACEL DRUM E IN STARE GROAZNICA ! dar asta Varsand-Varfuri(79A) e suuuperb , asfalt nou,liniat,marcat trafic f slab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 merge cineva din Oradea maine la Varfuri? As merge si eu, dar n-am mai fost pana acum si nu stiu traseul, sau unde se aduna lumea. Singur de aici din Oradea nu ma duc. Daca sunt doritori va rog sa postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) merge cineva din Oradea maine la Varfuri? As merge si eu, dar n-am mai fost pana acum si nu stiu traseul, sau unde se aduna lumea. Singur de aici din Oradea nu ma duc. Daca sunt doritori va rog sa postati. Pai in Salonta ne vedem mai multi si mergem impreuna, pana in Salonta sti sa vi ? parca Samicu mai vrea sa vina din Oradea Lasa un nr de tel Editat Iulie 25, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu cu inca unu am zis ca mergem sambata dupa-amiaza ca atunci iese el de la lucru si il astept sa mergem impreuna ... daca mai vrea careva sa vina sambata pe la 12 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu cu inca unu am zis ca mergem sambata dupa-amiaza ca atunci iese el de la lucru si il astept sa mergem impreuna ... daca mai vrea careva sa vina sambata pe la 12 ? Unde mergeti sambata? La Satu mare merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate