BMWs1000RR Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 (editat) Dar ce zici, și a luat un prieten un Mercedes v iar revizia o face la 60k . Asta interval... Editat Mai 2, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Eu stiu S1000RR uri care au beneficiat de garantie cu toate ca Bavaria stia ca ele rupeau pistele. Deci e si bine si rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Ce include “tot ce ai vrut tu”? Despre ce mașina vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Îmi vine greu sa cred ca nu înlocuiesc toate filtrele, trebuia sa ceri și înlocuirea epuratorului, mai ales ca e biturbo. Eu schimb epuratorul la ambele, la fiecare revizie, numărul km fiind mic/an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2018 Admin Share Postat Mai 2, 2018 Eu nu inteleg, cum adica masina este in garantie si ceri tu ce sa.ti mai schimbe? Exista o documentatie tehnica dupa care se lucreaza, ce, te duci si negociezi ca la piata ce sa.ti schimbe si ce nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Asta ziceam și eu...dar dacă tot s a pus pe ei, trebuia sa ceara pana la capăt )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2018 Admin Share Postat Mai 2, 2018 Aia este altceva, dar din relatare nu reiese ca ar fi fost facute contra cost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 (editat) Asta inseamna ca in cel mai bun caz, daca o operatiune dureaza o zi, ar trebui sa-mi iau doua zile libere (nu prea am cum). Eu inteleg care e treaba cu fiarele, ca nu e prima, problema era ca inainte, unde locuiam, service-ul yamaha era la 10 minute de mine, si ma rezolvau destul de repede, mergeam si o duceam dimineata, luam un taxi pana la munca si seara o ridicam. Acum de unde lucrez, pana la bavaria fac intr-un caz bun o ora. Deci e o problema mai mult de timp. Asa preferam sa schimb gumele si placutele, si apoi mergeam la dealer faceam revizia la interval, si pleacam linistit in concediu. Ofer servicii de dus mobre la revizii, pe remorca. - o iau de unde vrei tu. - o duc la ce service vrei tu. - semnez de receptie pentru lucrare doar in conditiile impuse de tine - ti-o aduc inapoi unde zici tu pret accesibil. dau si factura. » Post actualizat in 02 May 2018 13:08 Chiar nu ai nici un amic de incredere sa faca asta pentru tine? cunosti doar scursuri? Editat Mai 2, 2018 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2018 Admin Share Postat Mai 2, 2018 Poate amicii sunt la fel de ocupati ca si el :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Mai 2, 2018 Autor Share Postat Mai 2, 2018 Ma descurc eu cumva. I-am contactat, astept sa vad ce si cum. Chiar nu ai nici un amic de incredere sa faca asta pentru tine? cunosti doar scursuri? doar scursuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Bine, ei nu prea schimba nici ce scrie acolo, uleiul doar il "primenesc" si alte d'astea... Am o campanie activa pe masina, dar decat s-o duc la bavaria mai bine imi bag un batz in dos! Poate daca as fi stiut mai putine din interior as fi riscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate