EUU Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Buna Yuk, Poti sa imi spui cam cat dureaza operatiunea ( 1ora, 1 zi, mai mult) si reglajele supapelor le-ai luat din cartea tehnica sau din alta sursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 din manual am listat pagina (ca sa nu mai caute el) si i-am dus motorul, nu stiu cat a durat ca l-am lasat acolo o saptamana fiind plecat din oras. Cred ca dureaza cateva ore, trebuie date jos rezervorul si radiatorul. » Post actualizat in 19 Jun 2015 19:19Are cineva petec pentru vinilinul de pe sea? numai 5-6 cm imi trebuie ... platesc daca se mai si lipeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUU Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Multumesc de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Foc Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salut, caut motor (piesa) completa in 2T racire pe aer de 80cc sau125 , pt honda mtx , am inteles ca merge si de pe yamaha. Si rezervor. Motorul pe care vreau sa il pun este un Honda MTX 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Recomandati un service unde putem unge lanturile? suntem in trecere prin Sibiu. un nr de telefon si adresa ar fi apreciate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 https://www.google.ro/maps/@45.7734551,24.1784186,3a,59.7y,49.47h,83.68t/data=!3m7!1e1!3m5!1sv9GzxHiyUgDYAxhOUnt7mw!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3Dv9GzxHiyUgDYAxhOUnt7mw%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D331.94534%26pitch%3D0!7i13312!8i6656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Hiciu Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salut, As avea nevoie de un pic de ajutor daca se poate. Am un Honda Nx650 Dominator, cu ceva probleme de inecat si oprit din mers,dupa ce depasesc 50 la ora, sau 3000 rpm. Eu sunt din Cluj si am lasat motoru in Sibiu unde m a lasat. Daca stiti un mecanic in perimetrul Sibiului care ar avea timp sambata sa merg pana la el sa isi dea o parere ce pot sa rezolv. Cristi Speddy stiu ca e plecat in tura, altcineva care ii in zona si m ar putea ajuta. Nu sunt familiar cu sibiu, dar o adresa sau un numar de telefon m ar ajuta foarte mult. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 suna la MyMoto sibiu, si cere nr mecanicului lor care-i in zona Lazaret sau poti incercat la Joe de la Masmoto 0746020374 daca te mai pot ajuta cu ceva cauta-ma pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Salut, As avea nevoie de un pic de ajutor daca se poate. Am un Honda Nx650 Dominator, cu ceva probleme de inecat si oprit din mers,dupa ce depasesc 50 la ora, sau 3000 rpm. Eu sunt din Cluj si am lasat motoru in Sibiu unde m a lasat. Daca stiti un mecanic in perimetrul Sibiului care ar avea timp sambata sa merg pana la el sa isi dea o parere ce pot sa rezolv. Cristi Speddy stiu ca e plecat in tura, altcineva care ii in zona si m ar putea ajuta. Nu sunt familiar cu sibiu, dar o adresa sau un numar de telefon m ar ajuta foarte mult. multumesc anticipat Dan 0744866296 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 cine imi recomanda un electrician moto? am probleme cu alimentarea pe 2 fire care alimenteaza releul de faza scurta(nu am 12V pe el) plus ca m-ma trezit fara bord functional astazi, sa vad ce i si cu el PS: Yamaha R6 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Oare stie cineva cine se pricepe la injectii moto in zona Sibiu? Problema e urmatoarea: VN 1500 Drifter pe injectie, amestec foarte bogat, bujiile se duc rapid, fum, etc... Computerul nu da insa nici un cod de eroare, injectoarele sunt noi, schimbate de fostul proprietar acum vreo doi ani (probabil aiurea, ca amestecul a ramas tot excesiv de bogat). Ma gandesc ca or fi ceva furtunase de vacuum, membrana regulatorului de presiune, dar poate a mai avut cineva problema asta si imi da un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Verifica filtrul de aer si firele de la senzorii de pe teava de evacuare si senzorul de pe airbox... oxigen/temperatura ar trebui sa masoare si sa trimita la calculator daca au firele ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 salut, unde îmi recomandati să montez si echilibrez un cauciuc,in Sibiu? multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Echilibrat nu cred ca face cineva, montaj pe Scoala de Inot la vulcanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) cica si la sigemo se poate... Editat Mai 16, 2016 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 am rezolvat,pe scoala de inot,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seiceanu Florin Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Salut, Stiti unde se poate face o sincronizare de carburatoare in Sibiu, si cam cat ar costa operatiunea? (4 in linie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Salut, Stiti unde se poate face o sincronizare de carburatoare in Sibiu, si cam cat ar costa operatiunea? (4 in linie) Selimbar str MViteazu nr 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trybe Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Salut, Trebuie sa duc un kawasaki de motocross de la Sibiu la Brasov, plecare Vineri seara 10 Iunie sau Sambata dimineata 11 Iunie. Retur Luni dimineata 12 Iunie. Impreuna cu motocicleta trebuie sa merg si eu. E cineva care ma poate ajuta? ( contra - cost ) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 poate gasesti de inchiriat o remorca si stai linistit atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 Daca era honda sau yamaha te ajutam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus23AB Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 cine imi recomanda un electrician moto? am probleme cu alimentarea pe 2 fire care alimenteaza releul de faza scurta(nu am 12V pe el) plus ca m-ma trezit fara bord functional astazi, sa vad ce i si cu el PS: Yamaha R6 2006 E moto de la tine din poza? In poza e modelul 2003-2005... Si eu am probleme cu al meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Buna dimineata, Am niste prieteni polonezi care au o problema cu piulita de la pinion la un Fazer din 2001 si care sunt in Sibiu. Am sunat la numerele de pe forum, dar nu raspunde nimeni. Unde as putea sa-i trimit ? Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 sal, incepe cu Hib Moto, la Horatiu, pe calea gusteritei. Adresă: Str. Calea Gusteritei Nr. 38, Sibiu, 550223 Telefon: 0740 245 863 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Multumesc, Am vorbit cu el si am transmis coordonatele mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate