dragos9226 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Mi le a dat un domn ,stefan cel mare colt cu lizeanu, a zis ca au cazut de la un motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Pune o poza cu ceva reprezentativ(Ex: breloc) dupa care sa le recunoasca cel care le-a pierdut. Sau ofera mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Crezi ca ala care le-a pierdut are nevoie sa-si vada brelocul pe net ca sa le recunoasca? Cam cati motociclisti isi pierd zilnic cheile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Crezi ca ala care le-a pierdut are nevoie sa-si vada brelocul pe net ca sa le recunoasca? Cam cati motociclisti isi pierd zilnic cheile? Nu dar poate-i place brelocu si sunt ale lui )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos9226 Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 Nu le am momentan cu mine , am schimbat gecile si am plecat din bucuresti ... de asta n am pus poza ... ma gandesc ca stie daca a luat o pe lizeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 22, 2018 Admin Share Postat Mai 22, 2018 Nu pune frate nicio poza, daca intra si citeaste stie ca sunt ale lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 eu am pierdut niste chei, le uitasem infipte in topcase. ...dar pe teiul doamnei... ...in octombrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos9226 Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 ) » Post actualizat in 22 May 2018 15:04 ) super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 eu am pierdut niste chei, le uitasem infipte in topcase. ...dar pe teiul doamnei... ...in octombrie... acuma depinde si de domnul care le-a vazut cazand, poate e mai confuz si sunt ale tale de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate