kirilla55 Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Salut! Am creat acest topic pentru posesorii de Indian Scout, Indian Scout Sixty si Indian Scout Bobber. PS: Si eu detin un Scout Bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 PS: Si eu detin un Scout Bobber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Baga si dumneata niste impresii si niste poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 eu zic sa-ti faci si-o clona ca sa nu fie monolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Ce este cu poza aia de la profil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 E motoreta indianului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Propritarii de pe motociclism.ro sunt misteriosi, anunta ce motocicleta au dupa care asteapta sa vada care cade pe spate ca are el motocicleta bengoasa. Ai laic motorsicli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) Sau scriu la profil ca au diavel sau harley si ei au un xj prapadit de 500 de euro crezandu-se mari troli in mintea lor ingusta Stiu, stiu, sunt hater Editat Iunie 11, 2018 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Sau scriu la profil ca au diavel sau harley si ei au un xj prapadit de 500 de euro crezandu-se mari troli in mintea lor ingusta Stiu, stiu, sunt hater Stii ce-i culmea, ca unii chiar pun botul si asa vezi cat de inteligenti sunt, sau nu. Sa judeci valoarea unui om dupa motocicleta sau masina pe care o are denota lipsa de inteligenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kirilla55 Postat Iunie 12, 2018 Autor Share Postat Iunie 12, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kirilla55 Postat Iunie 12, 2018 Autor Share Postat Iunie 12, 2018 Am mers doar 300 de km, nici nu m-am obisnuit cu el. Ce pot spune e ca suspenia spate e destul de rigida, e usor de manevrat in trafic (nu simti cele aprox. 250 de kg). Asa il stim si noi . Ideea era sa zica ceva "propritarul"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uduka Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Am mers doar 300 de km, nici nu m-am obisnuit cu el. Ce pot spune e ca suspenia spate e destul de rigida, e usor de manevrat in trafic (nu simti cele aprox. 250 de kg). 1528835306204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) frumos tare tanculetul !!! mi se pare foarte misto pt oras ca-i mic si are 100cp deci e FUN la semafor. ce inaltime ai ? Editat Iulie 2, 2018 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAZVAN2020 Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Salut, imni poti spune c at esti de multumit de bobber? sun zvonuri ca nu schimba bine este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate