DrLexic Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 (editat) Salutare! Ce lant de distributie sa aleg dintre cele din poza atasata? Ce magazin imi puteti recomanda pentru a cumpara intinzator? Eventual unul din Bucuresti ca sa scutesc banii de transport. Multumesc! Editat August 16, 2018 de DrLexic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Oricare il iei, nu vei mai tine motocicleta atata de mult timp incat sa apuce a se uza din nou. Trust me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 N-ai cum sa dai gres nici cu Borg Warner nici cu Did.Dupa cum a zis si colegul,nu mai tii motoreta cat rezista lantul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat August 17, 2018 Autor Share Postat August 17, 2018 Oook. Multumesc pentru opinii! Intinzator de unde sa iau? Pe urmatoarele site-uri nu am gasit: dillypoint, unimotors, romimoto ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 Reprezentanta Honda,gasesti orice piesa doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat August 17, 2018 Autor Share Postat August 17, 2018 Presupun ca e ca in cazul masinilor, adica preturi mari fara justificare. @George, eu iti scrisesem acum cateva zile intr-o seara :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 (editat) Majoritatea furnizorilor de piese comanda tot din reteaua oficiala sau magazine online din EU...care la randul lor iau tot de reprezentante ale marcilor respective.Mai sunt posibilitatile de a cumpara din afara UE dar aici pretul difera in functie de discount aplicat,promotii,filiera,transport vama etc etc Eu prefer comanda la reprezentanta pe serie de sasiu asa stiu ca voi primi piesa corecta, si ei se ocupa de tot pana am piesa in mana. Asa ca orice neintelegere,piesa gresita,retur,probleme la transport,plati etc etc etc..este in sarcina lor. Editat August 17, 2018 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 vezi ce fel de lant este(tip)si cauti la auto,este la jumatate de pret.De obicei este mai lung dar tai cate zale ai nevoie.Acum o sa imi sara lumea in cap ca nu rezista la turatie ,dar e acelasi tip de lant la distributie.La ktm de exemplu se potriveste lantul de distributie de la mercedes Aklasse diferenta de pret este la jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Oook. Multumesc pentru opinii! Intinzator de unde sa iau? Pe urmatoarele site-uri nu am gasit: dillypoint, unimotors, romimoto ... Am intinzatorul nou, pe stoc. La fel si lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat August 20, 2018 Autor Share Postat August 20, 2018 Pret? N-am gasit pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 (editat) Lantul de distributie - pe stoc 294 de lei (Morse - Borg Warner. Simbolul M - Borg Warner este gravat si pe lanturile OEM japoneze) http://www.grantmoto.ro/catalog/motocicleta/honda/600/cbr-600-f/?good_detail=lant-de-distributie-116-zale-265bdc61177423047304eef549a825b6m&isCatalog Intinzatorul de distributie OEM - pe stoc, 550 de lei. Exista si varianta o idee mai ieftina, pe comanda (14 zile) pentru cine nu se grabeste. Ma suni si iti dau toate detaliile. 0722 620 397 Editat August 20, 2018 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate