The.Ami10 Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 (editat) Hey there, moto girl! Daca esti si tu in aceasta minunata familie virtuala, astept un mesaj in privat. Erai astazi la 9 dimineata in zona buzesti. Xoxo P.S.: BIB la numar, o motoreta Yamaha xtx 660 Tipa bruneta Petitorii sunt invitati cu mare drag sa...sa se abtina de la comentarii Editat August 24, 2018 de The.Ami10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 24, 2018 Autor Share Postat August 24, 2018 Awww, ce dragut. Sa puneti poze pls Cand o gasesc pe fata, pun si eu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Nu ai reusit sa te tii dupa ea, sau ce s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Daca se cauta fetele intre ele...rau mai stam,fratilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Welcome Ami! Tocmai ti-ai facut intrarea în această, sa te citez, minunata familie virtuala. Succes in cautarea motociclistei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 Era o Yamaha cu alb si cu rosu cu roti de supermoto cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 eu sunt, unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 (editat) Dacă așa stau treburile,caut si eu vreo doua,si nu mi's pretențios,poa sa aiba orice motocicleta Up Editat August 25, 2018 de THE VADER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Dacă așa stau treburile,caut si eu vreo doua,si nu mi's pretențios,poa sa aiba orice motocicleta Up pe sistemul: "cautam persoane interesate pentru o relatie in trei. noi suntem un barbat si cautam doua femei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 pe sistemul: "cautam persoane interesate pentru o relatie in trei. noi suntem un barbat si cautam doua femei" L-ai stricat si p-asta ... Dude ,pur si simplu nu ai haz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Daca se cauta fetele intre ele...rau mai stam,fratilor... CORECT.... dar mai bine 2 lesbience decat 2 GAY cine da info de baza in gasirea fetei... poate participa la o partida in 3????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 25, 2018 Autor Share Postat August 25, 2018 Too late @ianachim Found her! Multumesc tuturor fanilor pentru sustinere. Revin cu poze;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 (editat) Nu ai reusit sa te tii dupa ea, sau ce s-a intamplat Nu, ca Ami inteleg ca nu e motociclista..cel putin de la profil... Editat August 25, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 L-ai stricat si p-asta ... Dude ,pur si simplu nu ai haz.N-o labari, ca a fost buna poanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Ok draga ,atunci imi cer scuze si va las sa va hliziti.M-ai facut curios ,am recitit si tot slaba este ... Macar topicul asta nu pare sa se indrepte catre stergere totala la fel ca ala de accident ,unde ne-a umplut de umorul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 Ok draga ,atunci imi cer scuze si va las sa va hliziti.M-ai facut curios ,am recitit si tot slaba este ... Macar topicul asta nu pare sa se indrepte catre stergere totala la fel ca ala de accident ,unde ne-a umplut de umorul lui. Aia e alta discutie. Dar eu obisnuiec sa ma refer la fiecare postare in parte, nu la cum sau ce scrie autorul in general. Am oameni pe care nu-i suport in general pe forum, dar cand au cate-o vorba de apreciat, o apreciez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 26, 2018 Autor Share Postat August 26, 2018 (editat) CORECT.... dar mai bine 2 lesbience decat 2 GAY cine da info de baza in gasirea fetei... poate participa la o partida in 3????? Cert! Da’ faza e ca vom fi doar noi trei...eu, ea si cealalta eu » Post actualizat in 26 Aug 2018 04:10 Atata timp cat avem promisiunea unor poze ...io zic ca e de bine ... Avem ca la miss....3 -4 variante ? ...o sa ne spuneti si ceva ? Bineinteles. Stay tuned ) Editat August 26, 2018 de The.Ami10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 #BucTrafic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 27, 2018 Autor Share Postat August 27, 2018 Daca se cauta fetele intre ele...rau mai stam,fratilor... Important este sa stati bine pe...motorete » Post actualizat in 27 Aug 2018 09:00 Welcome Ami! Tocmai ti-ai facut intrarea în această, sa te citez, minunata familie virtuala. Succes in cautarea motociclistei! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Hugs back to you , too. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 (editat) Editat August 27, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 27, 2018 Autor Share Postat August 27, 2018 Va ramane un mister ce se aplica in acest caz ... it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 CORECT.... dar mai bine 2 lesbience decat 2 GAY cine da info de baza in gasirea fetei... poate participa la o partida in 3????? Prefer orice in locul a doi gay... mi-s homofob,da'numa'cu barbatii...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Oare i-o fi luat barbatul colegei la o tura ca sa il tufe dupaia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate