razvano Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Sa dai skip la sfatul cu tinutul picioarelor drepte cand mergi in scarite. Bine ca nu ti-a zis ca pentru siguranta sa-ti faci niste atele din scanduri, nu de alta dar poate le flexezi din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 19, 2018 Autor Share Postat Septembrie 19, 2018 (editat) Hai ca vineri imi pun si eu Heidenau K60uri Macar daca ma mai pierd, mai ales ca sambata va ploua, sa am ceva mai potrivit pe roti. O sa scot Anakee-urile la vanzare. Mai trebuie doar sa-mi gasesc niste handguards de aluminiu care sa se potriveasca.. Editat Septembrie 19, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Bine ca v-ati gasit voi carcotasi ma. Ii ziceam omului sa le tina drepte cand nu e nevoie sa stea flexat. Sa stati voi 5 ore cu picioarele flexate non-stop (daca puteti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 19, 2018 Autor Share Postat Septembrie 19, 2018 Littlekriminal, eu am înțeles ce-ai vrut să zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 scuze, n-am citit tot , cum a ramas cu sodomia , adcia de care parte a votului te-ai aflat?sau era cu old spunkers? ca n-am inteles f bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 25, 2018 Autor Share Postat Septembrie 25, 2018 Oldies but goldies. N-am găsit cabina de vot în pădure. Doar urme de labe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Frumos, da un semn cand mai faci vreo tura, nu ma pot baga cu vaca chiar pe unde poate Domi dar vedem. Abia ce am pus ceva mai de offroad si am chef sa le incerc. Mi-e dor de vechiul motor, 200 kg la plin, Heidenau K60 .. zburam pe forestiere dar na, obositor pe asfalt .. din pacate nu exista compromis in cazul asta. Poate V-Strom dar a se consuma cu moderatie in offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 28, 2018 Autor Share Postat Septembrie 28, 2018 Dau semn. Ies acum duminica dar n-am inca K60uri, adica nu ma duc atat cat mi-as dori sau ti-ai dori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat Ianuarie 6, 2019 Share Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Frumos, merita traseul revizitat si de ce nu in grup, poate in acest an 2019. Asfalt uscat! Editat Ianuarie 6, 2019 de bogdansam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Ma bag si eu in seama, ca tot se aude urarea asta cu "Asfalt uscat!" . Eram undeva, pierdut prin geografie, si singura fiinta umanoida din zona era un ciobanas cu niste oi. Eu, habar n-aveam unde ajunsesem, el (ciobanasul) habar n-avea cine sunt eu. Dupa ce facem schimb de informatii, el imi ureaza (mie) " Asfalt uscat !?" Nu contest acum puterea internetului, totusi...sa fii intre noroaie si sa urezi cuiva treaba cu asfaltul uscat...e un pic benigna...chiar trichy... ca tot ne omoara engleza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate