banditbiker82 Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 (editat) Salut, ieri seara vis-a-vis de reprezentata Skoda din Pantelimon am gasit pe partea dreapta un topcase SHAD micut, de o casca. Este deschis, nu incuiat si e gol. Posibil cazut de pe un scuterica ceva. Daca proprietarul vede postarea sa lase un mesaj. Numai bine! Editat Septembrie 27, 2018 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Nu e cel cu mici de la pitești? Golit si abandonat departe de locul faptei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 La cati mici au avut...cred si eu ca le-a luat ceva timp sa-i termine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Va jucati voi cu fokul,imediat apare dOAMNA:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Va jucati voi cu fokul cwrul gol pe langa madularul invartosat,imediat apare dOAMNA:))))) Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 3, 2018 Autor Share Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Avand in vedere ca nimeni nu l-a revendicat topcaseul a fost donat unui coleg de servici. Rog un operator sa închidă topicul. Multumesc! Editat Octombrie 3, 2018 de banditbiker82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 iti e fomica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 I-a fost, acum are burta plina, a scapat si de dovezi, asa viata sa tot ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 4, 2018 Autor Share Postat Octombrie 4, 2018 Ultimele 2 posturi sunt cumva adresate mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Ofcourse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Avand in vedere ca nimeni nu l-a revendicat topcaseul a fost donat unui coleg de servici. Rog un operator sa închidă topicul. Multumesc! un ce? P.S. legal, esti obligat sa il predai la politie https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 4, 2018 Autor Share Postat Octombrie 4, 2018 Voi daca găsiți o cutie de plastic va duceți sa o predați poliției? Scuze da nu vad logica in a pierde timp si a completa hartii pe la politie... Plus că am spus că am donat, si rog muritorii de foame sa nu ma includă in randul lor. Asfalt virtual uscat bai "motociclistilor"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 (editat) Pai na, poate gasesti vreun pulitist care nu mai face hartii si (in schimbul unei sume modice) il doneaza el direct. Sau voi credeti ca se intrebuinteaza pt identificarea pierzatorului?? » Post actualizat in 04 Oct 2018 13:05 Noi, daca gasim un ștecher de bmw electric intr-o priza comuna: 1. Anuntam politia 2. Dam cu proprietarul stecherului de pamant 3. .... Unde era moralistu'! Editat Octombrie 4, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Voi daca găsiți o cutie de plastic va duceți sa o predați poliției? Scuze da nu vad logica in a pierde timp si a completa hartii pe la politie... Plus că am spus că am donat, si rog muritorii de foame sa nu ma includă in randul lor. Asfalt virtual uscat bai "motociclistilor"! Esti mult prea irascibil pentru binele tau. De aia am si scris chestia cu legea, (virgula) bai motociclistule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Pai na, poate gasesti vreun pulitist care nu mai face hartii si (in schimbul unei sume modice) il doneaza el direct. Sau voi credeti ca se intrebuinteaza pt identificarea pierzatorului?? » Post actualizat in 04 Oct 2018 13:05 Noi, daca gasim un ștecher de bmw electric intr-o priza comuna: 1. Anuntam politia 2. Dam cu proprietarul stecherului de pamant 3. .... Unde era moralistu'! Mi-ai facut ziua mai frumoasa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 6, 2018 Share Postat Octombrie 6, 2018 Concluzia: Nu ești pe motociclism.ro, nu se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate