flubber26 Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Salutare. De ceva timp caut un radiator pentru zx6r, model 98-99, dar nu gasesc pe nicaieri. Aveti idee daca cele dupa Ali Express sau Ebay sunt bune de cv? A mai montat cineva? O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Cum adica dupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2019 Adica sunt radiatoare noi, comandate dupa Aliexpress sau ebay. Ma intereseaza cat de calitative sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 (editat) Cică "de pe". În teorie. Sunt unii prin țară care reconstruiesc radiatoare. Dacă ai lateralele ok, ți-l fac de arată ca nou. Exemplu: https://www.topservice-radiatoare.ro/reparatii-radiatoare.php Editat Ianuarie 13, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2019 Salut. Costa undeva la 400 de lei. Mi-a spus deja cineva ca sunt ok. Are montat unul de vreo 2 ani pe motocicleta si nu a avut probleme. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Daca ai radiatorul vechi il trimit la baietii astia http://www.ipeximradiatoare.ro si iti construiesc unul nou avand ca model pe cel avariat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 4 hours ago, Robyb said: Cum adica dupa ? 30 minutes ago, ashtray. said: Daca ai radiatorul vechi il trimit la baietii astia http://www.ipeximradiatoare.ro si iti construiesc unul nou avand ca model pe cel avariat Îi știu pe băieți. Fac treabă bună. Dar cum lucrează la comandă iar materialele și manopera sunt de calitate, prețurile sunt puțin în altă ligă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2019 Salutare, Mai mult ca sigur o sa comand unul dupa aliexpress. Am vb cu cei dupa site.ul https://www.topservice-radiatoare.ro/reparatii-radiatoare.php si mi.au spus ca nu ma pot ajuta. Oricum multumesc de ajutor. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 No, eu am incercat. Vorbesc mâine cu un prieten, o firma din TM i-a recondiționat un radiator de avion, care nu se găsește decât nou, la un preț SF. La cum arăta, am crezut că e chiar nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Ce legatura are radiatorul moto cu Totul despre Echipamente si Accesorii Moto? Mutat la Service si intretinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) Acum 11 ore, flubber26 a spus: Adica sunt radiatoare noi, comandate dupa Aliexpress sau ebay. Ma intereseaza cat de calitative sunt. "de pe..." Eu zic sa cauti alta sursa. Editat Ianuarie 14, 2019 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Am discutat cu prietenul meu, din Brașov era firma, nu din Timiș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Ianuarie 14, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2019 Salutare, Mersi pentru ajutor. Pana la urma am comandat azi de pe aliexpress. O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 14 hours ago, PzKpfW said: Îi știu pe băieți. Fac treabă bună. Dar cum lucrează la comandă iar materialele și manopera sunt de calitate, prețurile sunt puțin în altă ligă. Deocamdata nu am apelat la ei doar stiu ca fac treaba si atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 (editat) La 13.01.2019 la 22:13, ashtray. a spus: Daca ai radiatorul vechi il trimit la baietii astia http://www.ipeximradiatoare.ro si iti construiesc unul nou avand ca model pe cel avariat La 13.01.2019 la 22:46, PzKpfW a spus: Îi știu pe băieți. Fac treabă bună. Dar cum lucrează la comandă iar materialele și manopera sunt de calitate, prețurile sunt puțin în altă ligă. redeschid discutia despre radiatoare; in speta , l am sudat pe cel vechi dar are faguri lipsa cca 25-30 din suprafata si, in plus, se curbeaza partea de jos din cauza presiunii de lucru. Cert este ca vreau sa-l fac nou( nu doresc achizitie sh... care este suma la care sa ma astept, la baietii astia ? 800-1000 lei pt un radiator ? mai mult? dar la RAAL BISTRITA sau altii ? multumesc! Editat Martie 10, 2019 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 pai de ce nu suni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Cerut cateva oferte la Brasov... 300 eur + tva m am lasat pagubas, comandat de la chinez; avea feedback uri bune de la altii mai instariti: "engleji", americani; cu unii m a m conversat si chiar si dupa 3 ani de la achizitie erau multumiti sa fie primit! 100 dolari cu transport Editat Martie 13, 2019 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 13, 2019 Admin Share Postat Martie 13, 2019 300 usd+tva?? Ce talhari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate