alex_gherman_agh Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Ghidon 28,5 mm - 22 mm, albastru, cam zgariat si gaurit.... contact PM http://tinypic.com/r/2rpbltf/5 ghidonul s-a dat, e la Cristi (aprillia pegaso), daca nu ii e bun, o sa il dea mai departe, nu disperati, rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Am o gramada de dopuri de urechi. Is dinalea de burete, banui ca pot fi folosite mai mult de o data. Sunt in pungi sterile de cate doua bucati. Care vrea, sa dea un PM sau un semn la 0747 29 41 13 - Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Donez un rezervor Acerbis de ~20 L, negru. L-am primit cand am cumparat XT-ul. Predare in Cluj. Raspund doar la telefon: 0741768523 Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 salutare. mi-ar trebuii un cauciuc enduro cu crampoane 130/80/17 pt o iesire 2 pe dealuri...daca are cineva ceva second si nu ii trebe dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Salut, donez 3 dimmuri de DDR1 256MB PC3200/400Mhz nu am avut ocazia sa le incerc recent, dar cand le-am scos pe vremea aceea dintr-un calculator erau OK. Cei interesati va rog sa imi scrieti pe privat. Nu le trimit prin posta/curier, se pot prelua personal in Cluj, locatia si ora ramane sa fie stabilita daca se gasesc doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Donez doua numere Vodafone nefolosite, sigilate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 geaca Dainese chiarmihai@yahoo.ro geaca Dainese chiarmihai@yahoo.ro s-a dat... and fast... wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keke Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Donez o pereche pantaloni piele unisex marimea L ( nu stiu ce firma) si un costum ( geaca + pantaloni) marimea 56 Hein Gericke. La geaca fermoarul e stricat. Se vede pe toate uzura dar se pot purta ( cu putina crema de ghete pt retusuri si fermoarul schimbat) Primul venit , primul servit. Inf. Tel 0751 -026.163 Florin ( dupa ora 17 in timpul saptamanii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Donez o pereche pantaloni piele unisex marimea L ( nu stiu ce firma) si un costum ( geaca + pantaloni) marimea 56 Hein Gericke. La geaca fermoarul e stricat. Se vede pe toate uzura dar se pot purta ( cu putina crema de ghete pt retusuri si fermoarul schimbat) Primul venit , primul servit. Inf. Tel 0751 -026.163 Florin ( dupa ora 17 in timpul saptamanii ) ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keke Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 S-au dat toate. Sa le poarte sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Nu are nimeni cumva un atas de donat sau de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Salut, donez 3 dimmuri de DDR1 256MB PC3200/400Mhz nu am avut ocazia sa le incerc recent, dar cand le-am scos pe vremea aceea dintr-un calculator erau OK. Cei interesati va rog sa imi scrieti pe privat. Nu le trimit prin posta/curier, se pot prelua personal in Cluj, locatia si ora ramane sa fie stabilita daca se gasesc doritori. Nu mai e valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 ma scuzati ca ma bag asa aiurea, da' omu a zis ca i s-a stricat radio-ul... ati gasit voi vreo metoda sa folositi un modulator fm fara radio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes_6025 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 are cineva de donat un cuptor cu microunde??multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Va recomand la toti care vreti modulator... mai bine puneti o caseta cu fir si in capat cu Jack 3.5 . Se aude mult mai bine si scapati de problema cu schimbatul frecventelor. http://www.intend.ro/images/produse/32717_g.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 o vreau eu daca merge:-D Foarte adevarat daca ai radio-casetofon.Dar daca ai radio-cd,nu se poate. .Am eu o caseta cu cablu,daca cineva are nevoie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Sigur e butonul... ...la un rcd nu se poate duce decat butonul - altceva nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Am folosit-o,deci nu e noua,dar merge.Cum facem sa intre in posesia ta? Merge beton, mersiiiiiiiiii!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Stiu,nu dau ceva defect ca sa ma bag in seama!Merge si cu telefonul? merge, sigur ca da. si inca merge si convorbirea in difuzoarele masinii. exact ca si un car kit. Mersii fain!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 da un CD cu fir cu jack de 3.5mm are cineva? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 N-am auzit de asa ceva sa existe! Cred ca era o gluma O_o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 donez manuale de reparatii pentru suzuki dr 350 1990-1995 si kawasaki kx250f model 2009. Detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Donez o pereche de pantaloni textili, XXXL, cu mesada interioara. Numai in Cluj, nu ma duc cu ei la posta/curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Donez o pereche de pantaloni textili, XXXL, cu mesada interioara. Numai in Cluj, nu ma duc cu ei la posta/curier. pants.png I VREAU IO DACA SE POATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Donez poza cu autograf Horia Brenciu!Proaspat,de ieri!!! toata lumea se inghesuie !!!!!!! nu te supara pe mine da nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate