apriliacluj Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 ..................... si o friteuza electrica in perfecta stare de functionare. frumos gest! ase ni de curiozitate, amu sa nu-mi zici ca o sa renunti si la bere colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Io nu amestec berea cu mancarea! Ori beu,ori manc! mda, asa-i am uitat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 cred ca sunt de atv LINHAI.predare personala doar in cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 cred ca sunt de atv LINHAI.predare personala doar in cluj misiune indeplinita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 donez cauciucurile din poza diferite dimensiuni cu ridicare din Cluj,nu trimit prin curier prefer sa dau tot lotul,nu la bucata. info, PM. Cauciucurile sau dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 (editat) Donez 1 bucata michelin 200/50 zr 17. A fost montat pe roata fata, a fost implicat intr-un accident frontal. Nu are deteriorari structurale. Predare in Cluj, nu trimit prin posta. Editat Octombrie 14, 2016 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Donez 1 bucata michelin 200/50 zr 17. A fost montat pe roata fata, a fost implicat intr-un accident frontal. Nu are deteriorari structurale. Predare in Cluj, nu trimit prin posta. Interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Donez ceva fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Pinionul este cehesc, de Jawa sau CZ...dar turometrul ala unguresc, oare de la ce-o fi?! Cum arata pe spate, cam ce dimensiuni are...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Pimionul este cz ii stantat si turometrul sincer nici eu nu stiu de la ce este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Pimionul este cz ii stantat si turometrul sincer nici eu nu stiu de la ce este oare de la Icarus sau Robur sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 (editat) oare de la Icarus sau Robur sa fie ? n-as crede, alea nu aveau nevoie sa arate pana la 8k rotatii .....as pune pariu ca e de la un Wartburg! ungurii faceau diverse electonice pt DDR pe vremuri, iar daca te uiti pe topicurile cu Wartburg, sunt f asemanatoare Editat Octombrie 18, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Donez, tancrucsac cu magneti,geaca piele marile L ,geaca textila marime L,cizme enduro marime 43, suport numar moto,si burduf telescop, cu ridicare personala din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 tankrucsacu las lua eu pt o amica daca mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 tankrucsacu las lua eu pt o amica daca mai e ok Tancrucsac rezervat pentru Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 mare domn. te contactez pe pm pt el. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 (editat) Donez, tancrucsac cu magneti,geaca piele marile L ,geaca textila marime L,cizme enduro marime 43, suport numar moto,si burduf telescop, cu ridicare personala din Cluj. Donez, tancrucsac cu magneti,geaca piele marile L ,geaca textila marime L,cizme enduro marime 43, suport numar moto,si burduf telescop, cu ridicare personala din Cluj. tankrucsac si geaca de piele sa dat ramine restul Editat Octombrie 20, 2016 de irol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshall Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 n-as crede, alea nu aveau nevoie sa arate pana la 8k rotatii .....as pune pariu ca e de la un Wartburg! ungurii faceau diverse electonice pt DDR pe vremuri, iar daca te uiti pe topicurile cu Wartburg, sunt f asematoare. Turometrul e universal facut de GANZ Instruments Ltd. http://www.ganzinst.hu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 donez coltar sufragerie/living dimensiuni L=280 cm, l1=230 cm, l2=90 cm este extensibil si are lada de depozitare 0740 patru unu 9 zero 12 nu ofer transport, valabil pana in week-end » Post actualizat in 28 Oct 2016 07:35 donez coltar sufragerie/living dimensiuni L=280 cm, l1=230 cm, l2=90 cm este extensibil si are lada de depozitare 0740 patru unu 9 zero 12 nu ofer transport, valabil pana in week-end retinut pana maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Donez un monitor LCD de 22 (cred), Benq, functional doar ca are un mic defect la matrice ( are o linie de pixeli morti in partea de jos). Ca sa va faceti o idee pun o poza mai jos. Calin - 0770348113 » Post actualizat in 31 Oct 2016 10:21Monitorul pleaca spre Brasov azi, la userul Titishor. Editat Octombrie 31, 2016 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Merci fain de tot Calin. Chiar eram in cautare de monitor mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 donez coltar sufragerie/living dimensiuni L=280 cm, l1=230 cm, l2=90 cm este extensibil si are lada de depozitare 0740 patru unu 9 zero 12 nu ofer transport, valabil pana in week-end » Post actualizat in 28 Oct 2016 07:35 retinut pana maine seara gone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Donez gecile moto din pozele de mai jos, au protectii cred ca toate si mesade Marimi - M maxim L Cea dainese se poate face si vesta Doresc sa ajunga la cine are nevoie NU la vanzatori Contact + 0744183658 predare . Cluj-Napoca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) a Editat Noiembrie 7, 2016 de BogDanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate