sabinescu Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Donez geaca de piele Dainese marimea 50. Pentru fete 0723140255 geaca este data... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 am avea nevoie de o guma( buna) second da nu uzata rau... ,pt un etz 250, 2,75x18 sau( 300x18 ) 3,25x18 Mesaj completat contra cost binenteles! nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 din pacate nu a venit,asa ca primu venit primu servit,adica nicu.e rezervata pt nicu 2 zile,daca nu vine o dau la urmatorul lasa-mi Kiki te rog un nr de tel sa te poate suna prietenul asta al meu. ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 lasa-mi Kiki te rog un nr de tel sa te poate suna prietenul asta al meu. ms! ti-am lasat nr de tel pe messenger.gentuta mai e valabila,deci din nou primul venit primul servit!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ti-am lasat nr de tel pe messenger.gentuta mai e valabila,deci din nou primul venit primul servit!!!!!!!!!!! Daca ii gasim un loc bun pe motorul meu, m-ar interesa pe mine. Da-mi, te rog un PM unde pot veni maine sa o probam. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 doneaza cineva 2 jante de opel in 4 prezoane cu anvelope? ma intereseaza doar sa proptesc o masina deci jantele pot fi indoite, lovite, ruginite iar anvelopele neutilizabile. repet vreau doar sa las o masina pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 doneaza cineva 2 jante de opel in 4 prezoane cu anvelope? ma intereseaza doar sa proptesc o masina deci jantele pot fi indoite, lovite, ruginite iar anvelopele neutilizabile. repet vreau doar sa las o masina pe ele pune aici la topicul de donatii de la coltul enduristilor ce doresti sa primesti, ai mai mari sanse ca is mai multi care citesc acolo ca si pe Cluj. /index.php?showtopic=74106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 pune aici la topicul de donatii de la coltul enduristilor ce doresti sa primesti, ai mai mari sanse ca is mai multi care citesc acolo ca si pe Cluj. /index.php?showtopic=74106 mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) cu placere Editat August 17, 2009 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 cum s-a mai intamplat,nicu nu a venit dupa gentuta asa ca ramane valabila!!!!!!!!!info pe PM Mesaj completat gentuat este rezervata pina maine!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) cum s-a mai intamplat,nicu nu a venit dupa gentuta asa ca ramane valabila!!!!!!!!!info pe PMMesaj completat gentuat este rezervata pina maine!!!!! credeam k s-a rezolvat, de sunat te-a sunat nu? daca e promisa altcuiva deja imi pare rau, eu dimineata il sun iarasi pe amicul asta din CJ. de asta chiar aveam nevoie... Editat August 18, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 credeam k s-a rezolvat, de sunat te-a sunat nu? daca e promisa altcuiva deja imi pare rau, eu dimineata il sun iarasi pe amicul asta din CJ. de asta chiar aveam nevoie... m-a sunat in jur de ora 9,insa eu fiind in concediu dormeam si a zis ca ma suna in aprox o ora.si atat nu am mai auzit de el dupa aceea.pina azi dupa-masa e rezervata gentuta daca nu vine dupa ea intra din nou la donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 cu durere de inima dar trebuie sa donez una bucata broasca testoasa de Florida, femela.......vreo 2 ani are, e mare cat palma...... numai unei persoane iubitoare de animale care poate sa-i ofere conditii decente...din pacate eu nu pot sa fac acest lucru. E o broscuta draguta, blanda, nu se sperie, nu musca, ii place sa stea pe balcon, la soare... detalii pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 gentuta nu mai e valabila,s-a dat,sper ca noul posesor sa o foloseasca cu grija pt ca a aprtinut unei persoane speciale.in curand voi mai avea si alte donatii,numa sa mai rascolesc prin casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 gentuta nu mai e valabila,s-a dat,sper ca noul posesor sa o foloseasca cu grija pt ca a aprtinut unei persoane speciale.in curand voi mai avea si alte donatii,numa sa mai rascolesc prin casa gentuta a ajuns la mine.cu prima ocazie :lol: merci kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 (editat) gentuta a ajuns la mine.cu prima ocazie :lol: merci kiki nu ai de ce,doar rugaminte sa ai mare grija de ea pt ca a apartinut regretatului nostru prieten Darius Mesaj completat am mai rascolit prin casa si am mai gasit cateva lucruri de care nu mai am nevoie si anume,ceva cabluri audio-video,un DVD player ultima oara cand l-am folosit functiona si o husa de aparat foto nou nouta,cred ca deja stiti regula primul venit,primul servit.si acum poze Mesaj completat si am uitat sa pun si asta.este o baioneta de armata nou nouta doar ca teaca este ruginita putin,trebuie putin reconditionat insa e ok Editat August 21, 2009 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 nu ai de ce,doar rugaminte sa ai mare grija de ea pt ca a apartinut regretatului nostru prieten DariusMesaj completat am mai rascolit prin casa si am mai gasit cateva lucruri de care nu mai am nevoie si anume,ceva cabluri audio-video,un DVD player ultima oara cand l-am folosit functiona si o husa de aparat foto nou nouta,cred ca deja stiti regula primul venit,primul servit.si acum poze Mesaj completat si am uitat sa pun si asta.este o baioneta de armata nou nouta doar ca teaca este ruginita putin,trebuie putin reconditionat insa e ok As da eu niste beri pe baioneta aia, dar sunt plecat acum. Ajung in Cluj doar pe la 1 septembrie. Daca nu se da pana atunci....... Numa' bine, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 asadar baioneta este rezervata pina in data de 3 septembrie pt yonick.deci yonick cand revii in cj i-a legatura cu mine sa ne int sa ti-o dau Mesaj completat deci nu va trebuie nimik????stau la mine acasa si se depune praful pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pentru doritori donez cu titlu de proprietate deplina doua oglinzi de Dominator (cu oglinzile sparte...dar cred ca se pot inlocui...) si de asemenea o tentativa de "parbriz" touring tot pentru Dominator facut de mine. Daca se lipeste pe el o folie fumurie din aceea pentru auto ar arata chiar OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 @Kiki:Daca baioneta nu s-a dat, cred ca i-ar sta bine pe Nipra mea... i-am promis baioneta la yonick,insa dca pina in 3 septembrie nu vine dupa ea,silviule ti-o dau tie Mesaj completat @Kiki:Daca baioneta nu s-a dat, cred ca i-ar sta bine pe Nipra mea... i-am promis baioneta la yonick,insa dca pina in 3 septembrie nu vine dupa ea,silviule ti-o dau tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Accept spre donatie ,daca cumva aveti pe undeva aruncata o sha de mobra macar partea de metal sa fie intacta (a mea e irecuperabila din pacate ) dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 husa s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) mi-ar trebui mie dvd playerul daca il mai ai desigur cu cabluri cu tot ca sa pot sa-l folosesc. insa nu ajung la cj decat pe data de 16. daca esti amabil sa-l ti pana atunci il iau eu. desigur va trebui sa accepti ca donatie niste beri. bafta Editat August 31, 2009 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Donez 2 pui de matza, negri, (motan+pisica), grasi, sanatosi, frumosi. Rasa maidaneza! Detalii pe pm sau ruletistul2000@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) scuze, am scris ceva dar trebuia la Bursa si am gresit topicul...nu stiu cum sa sterg complet, asa ce editez....sorry.... Editat Septembrie 2, 2009 de mitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate