aprilia87 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 primesc prin donatie fier vechi Hai ca am io un vreo 10 suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) un vreo 10 ? niet paniamesi... Editat Octombrie 4, 2009 de radoo_cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 primesc prin donatie fier vechi Asiguri transportul? Ca iti pot da cateva sute de kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 da , maine daca vrei te scap de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 donez buson honda rebel 125 cu cheie pm sau tel 0723220500 sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 da , maine daca vrei te scap de el Mulumesc frumos. Foarte promti, baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 cine are si poate sa dea imprumut un scaun cu roti sau o pereche de carje va rog dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 donez memorie de laptop SODIMM 512 mb. id: muresanp@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Editat Octombrie 12, 2009 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 donez unor iubitori de animale 4 catei rasa comuna gasiti aproape inghetati. ii donez din lipsa de spatiu. se pot vedea in cj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 donez un cantar de persoane - analogic. cine vrea il poate lua azi pana la ora 4, sau de duminica( in weekend plec din cj). eu stau in hasdeu ps: arata ceva de genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 donez unor iubitori de animale 4 catei rasa comuna gasiti aproape inghetati. ii donez din lipsa de spatiu. se pot vedea in cj. si-au gasit stapani. sper sa fie buni. toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 poze recente cu broscutza ! o duce bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Nu vrea nimeni 2 pui de matza, is negri cu guler alb (pisoi + pisica)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 poze recente cu broscutza ! o duce bine! Broscutza "calaret-singuratic" dezarma bombe sau iti repara conexiunea de net? Sunt fericita ca o duce bine la tine, mersi mult de poze....aveti grija unul de celalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 donez un cantar de persoane - analogic. cine vrea il poate lua azi pana la ora 4, sau de duminica( in weekend plec din cj).eu stau in hasdeu sus, ca ma incurca prin casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 pai nu stiu cat se vad si cat nu,pt ca dvd tot la mine e.e topic de donatii si macar poti da un telefon ca vi dupa el,sau si asta tre sa fac de la mine???daca nu ai credit da-mi nr pe pm si te sun eu Mesaj completat mai donez un aparat foto canon cu film.poze later DVD player mai este valabil si iata si poze cu aparatul foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 DVD player mai e valabil ? L-as vrea eu in caz afirmativ , ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 mai e valabil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Donez un inel pentru baschet "home made" in stare buna si o botnita pentru boxer ff putin folosita! 0742245250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Am de donat un set de placute de frana fata pt. DR 650 RSE din '93; putin folosite, mai merg mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 DVD player mai e valabil ? L-as vrea eu in caz afirmativ , ms este valabil,hai dupa el ca se pune prafu pe el,e mai greu praful ca DVD Mesaj completat DVD-playerul nu mai este valabil,a mai ramas aparatul foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Daca are cineva dintre voi cauciucuri de cross pe 17' si nu le mai trebe sa-mi dea un semnal ! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 piese de GOLF 2 , unele se potrivesc si la golf 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate