Kiki Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 dau spre donatie o combina cu radio,casetefon si CD player.combina functioneaza,are doar o singura boxa si are telecomanda,marca Platinium.informatii pe PM.primul venit primul servit,insa vreau sa o donez unuia care chiar are nevoie nu doar sa o ia si sa o vanda nu mai este valabil.noul posesor aprilia87.sa ai noroc de el!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 dau spre donatie o combina cu radio,casetefon si CD player.combina functioneaza,are doar o singura boxa si are telecomanda,marca Platinium.informatii pe PM.primul venit primul servit,insa vreau sa o donez unuia care chiar are nevoie nu doar sa o ia si sa o vanda salut mar interesa bicicletele dacamai este valabil. Mesaj completat salut mar interesa bicicletele dacamai este valabil. scuze am gresit mii de scuze Mesaj completat Donez doua biciclete mountain-bike. Una pentru barbati cu furca telescopica fata si una pentru femei. Bicicletele trebuie puse putin la punct. Stau in magazie de 2-3 ani. Am si multiple piese. Mai donez pentru iubitori de plante un cactus de 1,8-2,0 m pentru care pun si doua poze ca tocmai infloreste. Cred ca se numeste "Limba soacrei" asa ca aviz amatorilor... Stept doritori ! salut mar interesa pe mine daca mai este valabil oferta.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Donez doua biciclete mountain-bike. Una pentru barbati cu furca telescopica fata si una pentru femei. Bicicletele trebuie puse putin la punct. Stau in magazie de 2-3 ani. Am si multiple piese. Mai donez pentru iubitori de plante un cactus de 1,8-2,0 m pentru care pun si doua poze ca tocmai infloreste. Cred ca se numeste "Limba soacrei" asa ca aviz amatorilor... Stept doritori ! ANUNTUL PENTRU BICICLETE NU MAI ESTE VALABIL! A RAMAS DOAR CACTUSUL ... Editat Iulie 21, 2009 de soldi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_A_D_U Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Donez cateva corpuri de mobilier mai vechi-dulapuri, vitrine, etc... Sunt in Andrei Muresanu. Daca e cineva interesat sa-mi dea pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 daca vrea cineva un aparat de proiectat diapozitive(donez, e ceva nemtzesc intr'o geanta de piele) sa imi dea pm sau mail la ruletistul2000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Dau spre donatie vreo 12 dvd-rom si doua placi de baza una are si procesor pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 donez si eu o pereche de "cizmulitze" moto putin purtate, nr 47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 le-as vrea io ciszmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Dau spre donatie vreo 12 dvd-rom si doua placi de baza una are si procesor pe ea as vrea eu unul,adica 1 dvd- rom. daca mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vending_adi Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 ANUNTUL PENTRU BICICLETE NU MAI ESTE VALABIL! A RAMAS DOAR CACTUSUL ... Il vreau eu cactusul daca mai e valabil da un telefon sau macar un bip la telefon 0724560221 si te sun eu inapoi ok .Mersi pa pa Mesaj completat Donez cauciucuri croos daca le vrea cineva sa ma sune 0724560221 ,marimi de mai multe ,din cate stiu 17,18,19 am 6 bucati , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 as vrea eu unul,adica 1 dvd- rom. daca mai ai Hai sati dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 donez si eu o pereche de "cizmulitze" moto putin purtate, nr 47 S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 cine are sa "doneze" un tampon de rezervor ce vine pe marginea exterioara intre respectivul si cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 S-au dat. multumesc mult, imi vin la fix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 S-a dus si cactusul.... Grija mare noului proprietar (a) Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 revin cu o donatie,de data asta putin mai speciala si de ce e speciala?pt ca acest lucru a fost unui prieten care de curand ne-a parasit.obiectul ese intr-o stare foarte buna,este de pe un virago 250(cred ca putin conteaza asta) motor insa pe care l-a iubit si indragit foarte mult si de aceea vreau sa o dau cuiva caruia o va si monta pe motor si chiar are nevoie de ea,repet este o donatie mai speciala,regula ramane primul venit primul servit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) revin cu o donatie,de data asta putin mai speciala si de ce e speciala?pt ca acest lucru a fost unui prieten care de curand ne-a parasit.obiectul ese intr-o stare foarte buna,este de pe un virago 250(cred ca putin conteaza asta) motor insa pe care l-a iubit si indragit foarte mult si de aceea vreau sa o dau cuiva caruia o va si monta pe motor si chiar are nevoie de ea,repet este o donatie mai speciala,regula ramane primul venit primul servit!!! Salut! asi vrea eu gentutza sa o inlocuiesc cea de pe motorul meu, la ultima intrunire a pleznit si am pierdut cateva scule dn ea. Ms! Editat August 5, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 deocamdata gentuta e rezervata pina sambata inclusiv daca nu vine respectiva pt ea,e din nou la donatii.nicule daca nu o dau cui i-am rezervat-o sau nu ii trebuie,ti-o dau tie,numa sa nu faci ca data trecuta sa o tin pt tine si sa vi peste un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 deocamdata gentuta e rezervata pina sambata inclusiv daca nu vine respectiva pt ea,e din nou la donatii.nicule daca nu o dau cui i-am rezervat-o sau nu ii trebuie,ti-o dau tie,numa sa nu faci ca data trecuta sa o tin pt tine si sa vi peste un an. ok, daca nu vine persoana respectiva dupa ea, vorbesc cu un prieten care e 5 zile pe saptamana in CJ sa o ridice pt mine, sa nu mai intindem povestea k data trecuta pana ajung eu prin cluj. ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Donez geaca de piele Dainese marimea 50. Pentru fete 0723140255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Donez 2 gume Mitas E07,fata 90/90x21 si spate 140/80x18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 (editat) am avea nevoie de o guma( buna) second da nu uzata rau... ,pt un etz 250, 2,75x18 sau( 300x18 ) 3,25x18 Mesaj completat am avea nevoie de o guma( buna) second da nu uzata rau... ,pt un etz 250, 2,75x18 sau( 300x18 ) 3,25x18 contra cost binenteles! Editat August 8, 2009 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 deocamdata gentuta e rezervata pina sambata inclusiv daca nu vine respectiva pt ea,e din nou la donatii.nicule daca nu o dau cui i-am rezervat-o sau nu ii trebuie,ti-o dau tie,numa sa nu faci ca data trecuta sa o tin pt tine si sa vi peste un an. a venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 11, 2009 Autor Share Postat August 11, 2009 din pacate nu a venit,asa ca primu venit primu servit,adica nicu.e rezervata pt nicu 2 zile,daca nu vine o dau la urmatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate