AlexAB Postat Mai 19, 2019 Autor Share Postat Mai 19, 2019 Frumos noaptea pe bicla. Dar nu ti-a fost frica sa mergi cu spatele pe distanta atat de mare? :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 E pe jos... Îmi place cu camera pe spate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 19, 2019 Autor Share Postat Mai 19, 2019 Pai si nu ti-e frica singur, noaptea? La 1.95 si 130kg? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Mai taie din ele... 1.80 și 120... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 De la carnati cu bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 De la Jermania mi se trage (aidă grije) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 14, 2019 Autor Share Postat Iunie 14, 2019 Ultimele modificări aduse motocicletei :)) + demontat cricul central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 22, 2019 Autor Share Postat Iunie 22, 2019 (editat) Următoarea pe lista Am schimbat și cablul de ambreiaj cu unul nou OEM, e mult mai ușor de tras acum. Pe cel vechi îl țin de rezervă. Editat Iunie 22, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Iunie 22, 2019 Share Postat Iunie 22, 2019 Hoarder ca mine. Adica asa o sa sune si mobra ta? Cam "spart" sunetul ala. Sperii veveritele si ne suparam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) Ce mai zice mobra dupa ultima iesire in off la Pecineagu. Semnalele Iar mi-au cedat semnalele. Am facut un fel de atela in jurul celui din stanga si infasurat cu banda adeziva (din nou) ca sa stea macar la orizontala, pana gasesc o solutie. Cred ca trebuie date vreo 2 gauri prin care sa introduc o tija permanenta. Oricum, foarte proaste prinderile, si ca material si ca design, ori ies cu totul, ori se rup. Daca aveti alte sugestii sunt binevenite. Crashbar-ul Am intrat cu cel din dreapta in dita mai bolovanul ascuns dupa boscheti, mergeam incet (video mai jos, marcat la min 4:46) Treaba cred ca si-a facut-o, a protejat motorul si posibil si piciorul. Insa acum e curbat in sus si nu am loc sa apas frana spate cu gheata. Am desfacut surubul de mai sus si am incercat sa il scot de tot din prinderile de pe scarite, dar nu am reusit sa le desfac. Asa ca urmeaza o vizita la service sa aflu daca poate fi indoit la loc :). Se cam balangane si pedala de frana spate, posibil din aceeasi cauza. Si aici, daca aveti vreo recomandare, apreciez. Am mai primit cadou o protectie pentru pinionul din fata - ce ziceti, s-o montez? E utila? Zi frumoasa! Editat Iulie 2, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) 1 oră în urmă, AlexAB a spus: Daca aveti alte sugestii sunt binevenite. https://www.ufoplast.com/en/catalog/mx-enduro/universal-spare-parts/fenders-license-plate-holders/pp01213-license-plate-holder-with-turn-signals Eu după ce am rupt vreo 4 seturi pe spate, le-am pus așa: https://www.louis.eu/artikel/fairing-mounted-indicator/10033540 Editat Iulie 2, 2019 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 O sa mă uit, mulțumesc pentru sugestie. E o idee bună sa fie apropiate de carene daca nu reușesc sa le fixez frumos și permanent cu o tija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Asa o sa le prind si eu ca se rup mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Acum 4 ore, vis-a-vis a spus: Eu după ce am rupt vreo 4 seturi pe spate, le-am pus așa: Ce ursulet misto ti-ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) Ce ți-a mai plăcut să-rupi blana Editat Iulie 2, 2019 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Si cine te-a invatat dupa aia pe tine? Panarama aia de xr mi s-a parut printre cele mai distractive jucarii pe care am pus mana. P.S. creca se vede si mobra ta pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 Gata cu off-topicul, fiecare cu topicul cu mobra lui va rog :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 n-am așa ceva, e sarakie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) Crash barul pe dreapta îndreptat, ranga si ciocan. Dar nu e ca înainte, na. S-a rupt filetul interior si am dat repede o fugă la Dedeman, l-am înlocuit și pe ăla in service. Acum merge frâna spate, yey! Am curățat și lanțul, deși mobra e murdară in rest. Si daca ne întoarcem la Pecineau weekendul asta, nu vad motiv s-o spal :)) Editat Iulie 2, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 6, 2019 Autor Share Postat Iulie 6, 2019 (editat) On 02.07.2019 at 9:11, mihai c said: Asa o sa le prind si eu ca se rup mereu Le-am prins azi. Dat 2 gauri cu bormașina cat mai aproape de semnal, masurat, tăiat si băgat filet cu 2 piulițe la interior. Bandă adezivă pe afară și coliere metalice si cred ca am rezolvat problema, ansamblul e solid. Acum, desigur, ma pregătesc sa pierd codița cu totul :))) __ Confirm dupa a doua iesire la Pecineagu ca semnalele se tin impecabil si nu s-a rupt nici codita. Inca. In schimb mi s-a largit foarte mult lantul, am mers iar la intis si curatat.. posibil sa fie nevoie de unul nou curand. Editat Iulie 6, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 11, 2019 Autor Share Postat Iulie 11, 2019 (editat) Upgrade de lumini. :)) Editat Iulie 11, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Aproape la fel de urât ca un v-strom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 11, 2019 Autor Share Postat Iulie 11, 2019 (editat) Nu stiu despre ce vorbesti, V-stromul mi se pare o motocicleta frumoasa . Farul e la caterinca. Editat Iulie 11, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 31, 2019 Autor Share Postat Iulie 31, 2019 (editat) Bunica bate doba, bunica bate tare. In stil tipic bulgaresc, nu iti șade bine cu ceafa lată, daca nu ai și un lanț de haur să o pună in valoare. Editat Iulie 31, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 Ce suplă pare acum... Vezi cum faci să muți protecția pe toba nouă sau fă alta... Doare tare arsura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate