redragonro31 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Salut. Detin o motocicleta pentru A1, Honda cbr125r 2004. Vreau sa o pregatesc pentru noul sezon si am nevoie de recomandarile voastre, eu fiind incepator (detin categoria A1 din august 2018). Am nevoie de un ulei de motor, majoritatea cu care am vorbit mi au recomandat MOTUL 7100 10W40. De becuri far, cele pe care le am acum sunt inutile, efectiv noaptea nu observ nimic in fata mea. De niste mansoane si manete pentru frana/ambreiaj. Va multumesc pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Toate astea, si altele,le poti face la mecanic moto. Poate specifici si orasul din care esti, sa stie lumea unde sa te trimita, ce sfaturi, etc. Filtre nu? placute frana? bujii, etc? De unde stii ce ai nevoie, daca nu o duci la cineva sa o verifice cap coada? Eu te sfatuiesc sa mergi la cineva care se pricepe, sa iti faca o constatare, cap coada. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 Sunt din Giurgiu. Am rezolvat cu cele de mai sus, dar mai am o problema, anume becurile. Mecanicul nu mi-a putut recomanda ceva, am dat ceva cautari pe google si nu am gasit prea multe. Un singur produs mi-a atras atentia, anume H7 Philips Xtreme Vision Moto +130%. Il foloseste cineva, ce parere aveti? Sau daca puteti recomanda altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 f bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 E mai bun decat un bec normal, dar sa nu te astepti sa se intample minuni... din pacate motociclete sunt chioare noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 Multumesc @Cavaleru si @Klaus Cata. Fata de ce am eu acum, este mult mult mai bine. Se potriveste h7 sau ar trebui sa caut h4?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 @caracterincompatibil un link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 Ate 37 minutes ago, redragonro31 said: Multumesc @Cavaleru si @Klaus Cata. Fata de ce am eu acum, este mult mult mai bine. Se potriveste h7 sau ar trebui sa caut h4?? Atentie H4 are 2 filamente (faza scurta+lunga) si H7 unul singur,sunt complet diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 10 hours ago, mihai c said: Ate Atentie H4 are 2 filamente (faza scurta+lunga) si H7 unul singur,sunt complet diferite Deci ar trebui sa merg pe h4, la cbr ul din 2004 stiu ca becurile nu sunt legate intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 (editat) H4 are 3 picioruse ,H7 are doua ;de multe ori scrie pe geamul farului modelul de bec,cel putin la masini Deci daca ai un singur bec-probabil e H4 ; si intr-adevar cele mai scumpe gen philips lumineaza sensibil mai bine,daca mergi noaptea merita investitia Editat Aprilie 4, 2019 de mihai c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 10 hours ago, mihai c said: H4 are 3 picioruse ,H7 are doua ;de multe ori scrie pe geamul farului modelul de bec,cel putin la masini Deci daca ai un singur bec-probabil e H4 ; si intr-adevar cele mai scumpe gen philips lumineaza sensibil mai bine,daca mergi noaptea merita investitia Am verificat si la moto nu scrie. Am inteles, cele pe care le are acum sunt model vechi, tip rotund, cred ca i zice pur si simplu "bulb". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 4, 2019 Share Postat Aprilie 4, 2019 (editat) Ar trebui sa fie BA20D, 12V 35/35W. 64327 cod Osram, 64327XR varianta X-Racer, adica (,) cu luminozitate mai mare. Probabil acum ai așa ceva: Editat Aprilie 4, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Share Postat Aprilie 4, 2019 10 hours ago, john17 said: Ar trebui sa fie BA20D, 12V 35/35W. 64327 cod Osram, 64327XR varianta X-Racer, adica (,) cu luminozitate mai mare. Probabil acum ai așa ceva: Da, ceva asemanator cu a2a poza. Am vorbit cu mecanicul si h4 si h7 nu se potrivesc. Am cautat si am gasit osram, asa cum mi-a recomandat @john17 si @caracterincompatibil. Sa merg pe varianta Osram sau Osram x-racer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate