Constantin Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Antrenament Nr. 1/ 2007 Sambata 20. 01. 07, ora 9,30, Pod Comuna Jilava ( vezi si topicul lui seven) Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Ruse ( vizitare) - Giurgiu - Zimnicea - Alexandria - Bucuresti Total cca 270 km. Fiecare poate opta pt o lungime mai mica a traseului, respectiv inapoierea de la Giurgiu. Viteza la liber, cu intalnire la intrarea in orasele mentionate, la orele ce se vor stabili la intalnirea de la Podul din Jilava. Pt Ruse propuneti ora de intalnire in centru, iar cine a mai fost sa ne spuna unde anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Antrenament Nr. 1/ 2007 Sambata 20. 01. 07, ora 9,30, Pod Comuna Jilava ( vezi si topicul lui seven) Traseu: Bucuresti - Giurgiu - Ruse ( vizitare) - Giurgiu - Zimnicea - Alexandria - Bucuresti Total cca 270 km. Fiecare poate opta pt o lungime mai mica a traseului, respectiv inapoierea de la Giurgiu. Viteza la liber, cu intalnire la intrarea in orasele mentionate, la orele ce se vor stabili la intalnirea de la Podul din Jilava. Pt Ruse propuneti ora de intalnire in centru, iar cine a mai fost sa ne spuna unde anume. Mai bine bagam o mare, ca se anunta f frumoasa vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Mare de o zi sau doua? Pt doua nu prea sunt amatori; ar marge la 2 zile traseu Buc - Giurgiu - Varna - Mangalia, 390 km. Cazare pe litoral si duminica intoarcere. Pt o zi, total 680 km, este traseu de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Off!!! As veni dar sambata se intoarce sotul in tara cu inca un motor asa ca... participam la al doilea antrenament. Distractie si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Giurgiu - ZImnicea e cam plictisitor si plin de hopuri... si de sate saracacioase... parerea mea, hic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 Antrenament 1 OK! A durat cca 3 h. Drumul extra la inapoiere, o zona pustie; 160 - 180 lejer. Este o placere pentru antrenamente. Poze. A! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 si cand ma gandesc ca eu am plecat singur de la pod Jilava sambata la ora 10 in aceeasi destinatie as fi venit cu tine dar nu am stiut de aceasta calatorie stiam doar de varianta cu Silistra de duminica oricum da un semn daca vrei sa mai pleci si merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Saptamina asta am sa-mi scot si eu motorul din parcare. Asa ca daca aveti de gind sa mai faceti un antrenament si saptamina asta? mai dati un semn de viata aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Mai bine bagam o mare, ca se anunta f frumoasa vremea asta e ok eu as merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Si eu numa' ca nu prea am carnet. Am puso in Prahova - linie continua... 30 zile cu examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Si eu numa' ca nu prea am carnet. Am puso in Prahova - linie continua... 30 zile cu examen. Ca sa nu zici ca n-am tupeu, sa stii ca m-as "risca" cu FJR -ul. Deci daca vrei mergi la mare si nu are cina sa-ti conduca frumusetea, da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Ca sa nu zici ca n-am tupeu, sa stii ca m-as "risca" cu FJR -ul. Deci daca vrei mergi la mare si nu are cina sa-ti conduca frumusetea, da-mi un PM. ZIC............... Ai tupeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Care-i urmatorul antrenament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Care-i urmatorul antrenament? valiko-tarnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Se pare ca toti motociclisti de cursa lunga au CI temporare, si nu pot iesi din tara. . valiko-tarnovo Asta-i plimbare, nu cursa lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Asta-i plimbare, nu cursa lunga. I know. just joking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 interesant grup ...nici nu stiam ca exista....... noi facem o tura...destul de lunga....din cauza "bucatariei" consular- adminsitrative greu s-ar mai putea lipi cineva de noi...dar daca are kef interes, timp, bani si e dispus...un coechipier sau 2 ar fi bine veniti... despre ce intentionam sa facem..... www.blackseatour2007.ro poate mai discutam/tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate