ianachim Postat ieri la 10:20 Autor Share Postat ieri la 10:20 (editat) Acum 5 ore, Kristian a spus: +1!. Achime 'onda-i 'onda... Ce-i aia SYM? Iti spun eu ce e aia ..SYM …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti SYM CRUISIM …. de ce sa dau DUBLU ??? sym vs honda prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE Editat ieri la 10:23 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat ieri la 13:12 Share Postat ieri la 13:12 Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever. O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 13:16 Moderatori Share Postat ieri la 13:16 Acum 2 ore, ianachim a spus: Iti spun eu ce e aia ..SYM …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti SYM CRUISIM …. de ce sa dau DUBLU ??? sym vs honda prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE Era retorica intrebarea legat de SYM. Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 14:49 Autor Share Postat ieri la 14:49 Acum 1 oră, Kristian a spus: Era retorica intrebarea legat de SYM. Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand! Man, in cazul tau m am prins de idee ! Ma ref la altii….. Acum 1 oră, summer a spus: Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever. O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat... Acum fie vorba intre noi …sunt cam 25 de ani de modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 16:07 Share Postat ieri la 16:07 Cred că nu strică să o lăsați mai ușor cu pianul pe scări. E adevărat că Sym (și Kymco dealtfel) e o marcă de încredere, dar hai să nu începem să afirmăm că ăsta e miezu'! 9 hours ago, SONYC said: Vezi pe la Kawasaki, acolo ai mai multe sanse. De ce? Ai informații credibile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă totusi de la 3500e la 6000e e o diferenta de 80%.... Mi se pare totusi prea mare diferenta aceasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 21 ore, Kristian a spus: Deci "rautatea mea" are in mare parte ca fundament experienta mea din service,de 10 ani.Mult,putin,decide tu. Vorbeam strict de comparatia Honda vs Sym pe care ai facut-o, nu de Honda vs alte japoneze din vremurile cand lucrurile erau facute cu scopul de a trece testul timpului. Acum 21 ore, Kristian a spus: Stiu ca ai Honda,dar fii realist legat de zilele noastre,s-a cam dus fiabilitatea "pe viata",cam la orice producator. Ai perfecta dreptate, mai ales ca se aplica in toate domeniile, nu doar in cel auto/moto. E probabil un motiv pentru care unii dintre noi inca investim bani (de intretinere) in mobre cu ceva ani sub sa. Acum 14 ore, Kagemusha a spus: De ce? Ai informații credibile? Am vazut ceva situatii (plural) ale unor participanti la diverse ture. Adaug povesti ale posesorilor, iar daca vrei opiniii si din afara tarii, google e la un click distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 ore, Cavaleru a spus: totusi de la 3500e la 6000e e o diferenta de 80%.... Mi se pare totusi prea mare diferenta aceasta... Ce mai conteaza …onda’i honda lol una e cand parchezi in fata la cafenea o honda si alta i cu sym lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate