Sari la conținut

scutere SYM

ianachim
 Share

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Kristian a spus:

+1!. :)

Achime 'onda-i 'onda...

Ce-i aia SYM?

Iti spun eu ce e aia ..SYM  …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol

Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti  SYM CRUISIM ….

de ce sa dau DUBLU ???

sym vs honda

prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE

Editat de ianachim
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever.

O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat...

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 2 ore, ianachim a spus:

Iti spun eu ce e aia ..SYM  …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol

Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti  SYM CRUISIM ….

de ce sa dau DUBLU ???

sym vs honda

prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE

Era retorica intrebarea legat de SYM. :)

Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand!

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Kristian a spus:

Era retorica intrebarea legat de SYM. :)

Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand!

Man, in cazul tau m am prins de idee ! Ma ref la altii…..

Acum 1 oră, summer a spus:

Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever.

O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat...

Acum fie vorba intre noi …sunt cam 25 de ani de modificari 

Link spre comentariu

Cred că nu strică să o lăsați mai ușor cu pianul pe scări. E adevărat că Sym (și Kymco dealtfel) e o marcă de încredere, dar hai să nu începem să afirmăm că ăsta e miezu'! 

9 hours ago, SONYC said:

Vezi pe la Kawasaki, acolo ai mai multe sanse.

De ce? Ai informații credibile? 

Link spre comentariu

Acum 21 ore, Kristian a spus:

Deci "rautatea mea" are in mare parte ca fundament experienta mea din service,de 10 ani.Mult,putin,decide tu.

Vorbeam strict de comparatia Honda vs Sym pe care ai facut-o, nu de Honda vs alte japoneze din vremurile cand lucrurile erau facute cu scopul de a trece testul timpului.

Acum 21 ore, Kristian a spus:

Stiu ca ai Honda,dar fii realist legat de zilele noastre,s-a cam dus fiabilitatea "pe viata",cam la orice producator.

Ai perfecta dreptate, mai ales ca se aplica in toate domeniile, nu doar in cel auto/moto. E probabil un motiv pentru care unii dintre noi inca investim bani (de intretinere) in mobre cu ceva ani sub sa.

Acum 14 ore, Kagemusha a spus:

De ce? Ai informații credibile? 

Am vazut ceva situatii (plural) ale unor participanti la diverse ture. Adaug povesti ale posesorilor, iar daca vrei opiniii si din afara tarii, google e la un click distanta.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Cavaleru a spus:

totusi  de la 3500e la 6000e e o diferenta de 80%.... 

Mi se pare totusi prea mare diferenta aceasta...

Ce mai conteaza …onda’i honda lol

una e cand parchezi in fata la cafenea o honda si alta i cu sym  lol

Link spre comentariu