ianachim Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă (editat) Acum 5 ore, Kristian a spus: +1!. Achime 'onda-i 'onda... Ce-i aia SYM? Iti spun eu ce e aia ..SYM …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti SYM CRUISIM …. de ce sa dau DUBLU ??? sym vs honda prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE Editat 14 ore în urmă de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever. O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 11 ore în urmă Moderatori Share Postat 11 ore în urmă Acum 2 ore, ianachim a spus: Iti spun eu ce e aia ..SYM …pentru astia care doar citesc NUMELE nu au si folosit lol Andaluzia …… siera nevada….cabo da roca …..grossglocker…bucuresti SYM CRUISIM …. de ce sa dau DUBLU ??? sym vs honda prefer sa i bag IN BENZINA …CAZARI….MANCARE Era retorica intrebarea legat de SYM. Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Acum 1 oră, Kristian a spus: Era retorica intrebarea legat de SYM. Normal ca merita benzina pentru kilometri,cazarea si mancarea de diferenta,oricand! Man, in cazul tau m am prins de idee ! Ma ref la altii….. Acum 1 oră, summer a spus: Sunt fost posesor de Honda Hornet 600 din 1999. Cumparata de mine la 28k km ca fiind al doilea proprietar de noua in mod real. In aproape 6 ani de folosinta si vreo 18-20k km am avut de 2 ori probleme cu mufa releului de incarcare care s-a carbonizat efectiv in ambele dati, un releu de incarcare caci in inteligenta lor cei de la Honda l-au montat sub rezervorul de benzina fix deasupra cilindrilor 2 si 3 si ultima problema, ce m-a determinat sa scap de Honda, a fost amestecarea lichidului de racire cu uleiul, fapt datorat simeringurilor din termoflot. Asta a umplut paharul si cu asta, sa nu mai aud de Honda ever. O experienta imi ajunge ca sa ma conving, nu-mi trebuie mai multe cu mai multi bani dati aiurea pe un brand supraestimat... Acum fie vorba intre noi …sunt cam 25 de ani de modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Cred că nu strică să o lăsați mai ușor cu pianul pe scări. E adevărat că Sym (și Kymco dealtfel) e o marcă de încredere, dar hai să nu începem să afirmăm că ăsta e miezu'! 9 hours ago, SONYC said: Vezi pe la Kawasaki, acolo ai mai multe sanse. De ce? Ai informații credibile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate