AlexAB Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 @ianachim pleaca de-aici cu materialele astea furate de pe Discovery :))). Superb si magnific, in pana mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 @AlexAB Avand in vedere ca plecam direct spre Pecineagu, am stabilit cu baietii sa plecam din Chitila de la benzinaria OMV, de aici: https://www.google.ro/maps/place/OMV/@44.4881204,26.0146337,18z/data=!4m5!3m4!1s0x40b203ed6bbc981b:0xc4041e0efdf394d5!8m2!3d44.4884438!4d26.0158675 Pentru a ajunge la o ora rezonabila plecarea se va face la 7.30. Ne vedem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihalacheM Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Salut, se poate sa ma lipesc si eu de voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val. Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Daca e vreamea buna as vrea sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Haideti, se aproba :))) Dar numai cu mobre race ready, slick uri de circuit si full piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Ai vazut ce repede ai ajuns sa rupi bilete la intrarea in tura? Felicitari! (Ma faci sa ma gandesc sa umblu dupa vreo capra, sa tin pasul cu tine...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Duminica ma gandeam sa o iau cu un amic pe traseul ala si sa vedem pana unde ajungem cu vacile din dotare (amandoi avem VStrom de 1000). E facubil cu asa ceva sau ne infigem aiurea-n trifoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) @xtx traseul e ușor, cam cum vezi in cele 2 videos din topicul cu poze. Te gândești la tot traseul din ieșirea de pe 30, cu on/off sau tura de mâine cu drum direct? Editat Iulie 5, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) Aha, super, deci nimic diferit fata de chestiile din poze & filmulete. Am vazut doua locuri si ore de intalnire, se pleaca din ambele sau doar din Chitila? As vrea sa facem si bucata de langa Ploiesti. Sa aduc si toporul? :))) Editat Iulie 5, 2019 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Eu zic sa aduci niște crampoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 42 minutes ago, xtx said: Aha, super, deci nimic diferit fata de chestiile din poze & filmulete. Am vazut doua locuri si ore de intalnire, se pleaca din ambele sau doar din Chitila? As vrea sa facem si bucata de langa Ploiesti. Sa aduc si toporul? :))) Doar din Chitila. Adu topor, sapa, coasa, buldozer pe șenile si orice crezi ca poate ajuta. Daca ne lipim de o betoniera cred ca facem un nou motorpark in jurul lacului. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 20 minutes ago, cristache said: Eu zic sa aduci niște crampoane... Le iau pe astea la cutter si vad ce iese. 5 minutes ago, AlexAB said: Doar din Chitila. Adu topor, sapa, coasa, buldozer pe șenile si orice crezi ca poate ajuta. Daca ne lipim de o betoniera cred ca facem un nou motorpark in jurul lacului. :)) Aduc motorpark-ul direct! :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 3 hours ago, robert_bobariu said: Ai vazut ce repede ai ajuns sa rupi bilete la intrarea in tura? Felicitari! (Ma faci sa ma gandesc sa umblu dupa vreo capra, sa tin pasul cu tine...) Oricum pentru tura asta cred ca am depășit capacitatea locurilor :))) GS1200 e capră, ce vorbești, n-ai văzut pe unde te bagi cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Din cauza serviciului nu mai pot duminica, asa ca ma voi duce maine incolo, cel mai probabil. Ar fi fain sa nu fiu singur, mai e cineva care vrea sa vina sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) Acum 6 ore, xtx a spus: Duminica ma gandeam sa o iau cu un amic pe traseul ala si sa vedem pana unde ajungem cu vacile din dotare (amandoi avem VStrom de 1000). E facubil cu asa ceva sau ne infigem aiurea-n trifoi? Eu sunt asta. Cat timp xtx nu mai poate duminica, pot sa ma alatur în continuare vouă? Editat Iulie 5, 2019 de AlexandruMa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 (editat) @xtx vin eu cu tine, dar propun sa facem barajul Rāuşor pana la Crucea Ateneului și dacă găsim drumul la întoarcere prin Candești, probabil...Eu mă voi retrage în Moieciu de jos. Ce zici? @AlexandruMa. Vei fi singurul cu vaca...Nu știu dacă te poți ține după capre... Xtx da un semn sa știu ce fac.... Mă trezesc la 7.00. Editat Iulie 5, 2019 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Pare misto si nu am fost pana acum pe acolo, hai ca vin - iesim spre Targoviste presupun, ne vedem la 7:30 la benzinaria din Chitila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 @xtx ok Chitila la 7.30. Vedem noi unde ajungem... Eu țin mînte câte ceva de data trecută. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Super, pe maine dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Iulie 6, 2019 Share Postat Iulie 6, 2019 Bun, atunci ma retrag. Poate la o alta reușesc sa ma lipesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 6, 2019 Autor Share Postat Iulie 6, 2019 (editat) Alex, noi plecam mâine dimineață. Edit: acum am văzut ca era vorba de capre vs vaci. E 7:40, mai stam vreo 10 min aici la OMV in Chitila in caz ca mai apare cineva și am plecat. Ture frumoase tuturor. Editat Iulie 6, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 @cristacheati facut Portareasa pana la urma? Cam care-i nivelul de dificultate? Piatra mare pe platou? Noroaie adanci pe forestier? M-ar tenta, dar nu stiu daca merge si cu 1200 GS la experienta mea Pics??? Asteptam si pozele de la Pecineagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Sambata am urcat de la Barajul Rausor la Lacul Iezer si Crucea Ateneului cu doua Vstroame, de 1000 si 650. Si am coborat pe acelasi drum. Baietii sau descurcat pe urcari, cam bolovanoase. Pe platou e ok... Nu stiu ce experienta ai, cu munca, cred ca vei reusi. Dar sa nu pleci singur... Am sa fac un filmulet cu tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 (editat) Si pozele de la mine. Multam fain de ideea cu drumul asta, de companie si de berea fara alcool de la urma. Sper sa ne mai vedem! Editat Iulie 8, 2019 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Acum 4 ore, cristache a spus: Sambata am urcat de la Barajul Rausor la Lacul Iezer si Crucea Ateneului cu doua Vstroame, de 1000 si 650. Si am coborat pe acelasi drum. Baietii sau descurcat pe urcari, cam bolovanoase. Pe platou e ok... Nu stiu ce experienta ai, cu munca, cred ca vei reusi. Dar sa nu pleci singur... Am sa fac un filmulet cu tura. Merci! Prea mare experienta nu am. Am facut cateva trasee usoare in tara si cateva trasee medii in Albania, dar astea au depasit 30 km. lungime. Nu merg singur. Cred ca la coborare a fost mai nasol pe bolovanii aia. Si inca o intrebare-cat dureaza urcarea? Merci anticipat! Si din foto pare mediu ca nivel de dificultate (cel putin pt. urcare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate