Prototype010 Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 (editat) Salut! Am si eu o nelamurire. De curand am achizitionat un cbr650f, nou. Vreau sa il conduc cu A2, i-am facut limitarea la United Motors (dusa pe platforma). Acum i-am scos numere rosii dar nu stiu daca o pot conduce legal intrucat nu detin cartea de la rar cu modificarea facuta. Am doar COC-ul si documentele de limitare de la United. Urmeaza sa fac si RAR-ul dar intrebarea e daca pot merge pe roti cu A2-ul acum.. Editat Iulie 29, 2019 de Prototype010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) Limitarea am facut-o la United care e acreditat RAR si care mi-a dat act la mana special pentru RAR.. Intrebarea mea a fost daca pot merge cu A2 pana cand se face si omologarea la RAR (pe carte). Editat Iulie 30, 2019 de Prototype010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Am absolvit școala de șoferi și am luat examenul cu Poliția dar nu am încă permisul de conducere. Pot să conduc pe drumurile publice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Pai da, dar uite, poti lua dovada pana la permis, exact cum am eu acum actele de limitare cu stampila si tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) @Prototype010 Ce acte trebuie sa prezinți polițistului atunci când te oprește pentru un control de rutina? Editat Iulie 30, 2019 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 30, 2019 Admin Share Postat Iulie 30, 2019 Asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Acum 17 minute, robert23mg a spus: @Prototype010 Ce acte trebuie sa prezinți polițistului atunci când te oprește pentru un control de rutina? Poti sa imi spui ce rost are raspunsul tau aici? Raspunzi la o intrebare cu alta intrebare? Eu aveam nevoie de raspunsuri nu de alte intrebari, hai o caterinca mai merge ( @l.u.v ), dar nu sa incepi cu intrebari de prosti ca de.. stii tu legislatia.. Dar daca pe forumul asta s-a ajuns doar la raspunsuri din astea, la fel ca si pe grupul de facebook, e ok. Multumesc pentru raspunsuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Acum 22 ore, Prototype010 a spus: Salut! Am si eu o nelamurire. De curand am achizitionat un cbr650f, nou. Vreau sa il conduc cu A2, i-am facut limitarea la United Motors (dusa pe platforma). Acum i-am scos numere rosii dar nu stiu daca o pot conduce legal intrucat nu detin cartea de la rar cu modificarea facuta. Am doar COC-ul si documentele de limitare de la United. Urmeaza sa fac si RAR-ul dar intrebarea e daca pot merge pe roti cu A2-ul acum.. Salutare prietene, Ma bucur sa vad ca ai trecut la o mobra faina si noua. In caz de incurcatura, in fata legii documentul este de baza. Mai precis ce scrie in Cartea de Identitate Vehicul. Daca acolo nu e trecuta limitarea atunci care va sa zica ea nu exista. Documentul de la United Motors nu face doi bani in fata unui judecator. RAR-ul este institutia care certifica ca s-a facut treaba cum trebuie la service. Cu permisul a fost alta treaba, acolo chiar autoritatea cu permisele te promovase la examen si ti-a dat hartia. Nu poti circula cu mobra cu permis A2. Mergi la RAR, sa treaca modificarea si apoi da-i bice. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) Am inteles, totusi eu daca am numere rosii ar trebui sa prezint politistului autorizatia provizorie pe care nu scrie puterea motorului..( motocicleta fiind noua are doar COC-ul pe care sunt specificatiile si cu care din cate stiu politia nu are treaba ). Editat Iulie 30, 2019 de Prototype010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Calm your tities, am fost neatent. Postul meu era pentru muretto dar v.am încurcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prototype010 Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Acum 39 minute, Prototype010 a spus: Am inteles, totusi eu daca am numere rosii ar trebui sa prezint politistului autorizatia provizorie pe care nu scrie puterea motorului..( motocicleta fiind noua are doar COC-ul pe care sa scrie specificatiile si cu care din cate stiu politia nu are treaba ). Muretto nu a intrebat serios, a dat exemplu de o situatie apropiata pentru a ma lamuri pe mine cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate