Ciprian_B Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 Salutare! Saptamana viitoare profit de cateva zile libere si vreau sa plec pana la cascada Beusnita. Traseul ar fi asta cu cazari in zona cascadei in prima faza, iar apoi undeva in zona Baia de Arama. As avea nevoie de informatii despre urmatoarele 2 sectoare de drum : a) Intre Moldova Noua si Potoc b) Intre Petrosani si Obarsia Lotrului A fost cineva recent pe aici? In ce stare sunt? PS: Ca idee, anul trecut am fost la un moment dat pe bucata b), doar ca in sens invers. Nu s-a pretat cu tipul meu de motoreta + pasager + toate 3 cutiile. A fost obositor. Mersi frumos! Nu zic nu, nici la eventuale recomandari pentru ce mai e de vizitat pe ruta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=7/46/25 actualizata 2019. am fost anul asta la moldova noua, dar eu am urcat pe DN nu pe DJ, care e ingust. PEtrosani Obarsia, dispare asfaltul pe dealuri, pentru 10 km, macadam, gropi, pietris, bolovani. Nu i de motocicleta de strada, merge cu adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 Salut. Am fost eu in primavara in zona. Drumul a) e rupt in gura. Destul de greu si cu 4x4. De mobra de sosea, nici nu mai spun... Citeste asta, si mai gasesti ceva de vizitat/facut in zona. Bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 După seceta asta ai toate șansele să găsești cascada secată. Din câte știu eu, din Moldova Nouă până în Carbunari era macadam. Poate s-o mai fi asfaltat de când n-am fost eu pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Septembrie 3, 2019 Autor Share Postat Septembrie 3, 2019 Adrian M, The_Sin_Eater : multumesc frumos amandurora ! In cazul asta o sa tin DN 57 - DJ 571 - Potoc. Pacat ca nu au mai reparat bucata Petrosani - Obarsie.. Doctor X : Daca a secat, macar o sa fie o plimbare la pas prin natura. Am citit topic-ul lui The_Sin_Eater si tot cred ca merita. Mersi de info legat de bucata aia de drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 hmm, se pare ca harta interactiva...nu afiseaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 Acum 2 ore, Ciprian_B a spus: a) Intre Moldova Noua si Potoc b) Intre Petrosani si Obarsia Lotrului Drumul a) e rău, se poate parcurge totuşi, dar nu cu o moto de oraş. Drumul b) e aşa cum îl ştii, dacă zici că ai fost pe el acum un an, doar că acum parcă au lungit asfaltul de la Obârşia Lotrului, cam 2 km, iar la Petrila au cârpit ceva gropi. În august a.c. am fost pe ele... Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate