the_tavi Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Salut, posesor de moto si permis categorie A, ma intereseaza sa iau un scuter de 49cc dar cu viteza pe bord 120km/h. Scuterul este adus din Germania. Cum se inmatriculeaza, având în vedere că în conformitate cu legislația nu este considerat moped? Ce acte am nevoie pentru a face ITP si eventual a obține numere? Înțelegerea mea este ca nefiind moped (viteza superioară 45km/h) nu poate fi înregistrat pe primărie cu numere galbene (care oricum necesita ITP) Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Trebuie sa fie aceeasi procedura ca la motocicleta. Lista de acte necesare o gasesti online la serviciul de inmatriculari din fiecare judet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Topic promitator, pregatesc Nutline-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Acum 3 ore, caracterincompatibil a spus: E moped și se înregistrează la primărie după ce ii faci cartea de identitate la rar.ce are a face gradația bordului cu înmatricularea? Mai toate scuterele (49) din anii 2000.au bord gradat până la 120km/h din cate stiu eu trebuie sa fie limitat la o anumita viteza, dar la primarie nu controleaza nimeni asta. doar sa nu fie in acte specificata alta viteza maxima Editat Octombrie 1, 2019 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Si neaparat sa fie sub 50cmc, ca sa fie inregistrat la primarie. Altfel numai la Politie cu numere normale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Din motive economice, au montat acelasi bord si pe alte modele mai mari? Oare asta sa fie raspunsul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 On 30.09.2019 at 23:18, the_tavi said: posesor de moto si permis categorie A On 30.09.2019 at 23:18, the_tavi said: scuter de 49cc dar cu viteza pe bord 120km/h On 30.09.2019 at 23:18, the_tavi said: în conformitate cu legislația nu este considerat moped Tu sigur esti posesor de moto si permis categorie A? Legislatia ai trecut-o pe spaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 7, 2019 Autor Share Postat Octombrie 7, 2019 Tu sigur esti posesor de moto si permis categorie A? Legislatia ai trecut-o pe spaga? Mi se pare că există o neînțelegere din partea ta. Da, in legislație nu e considerat moped, pentru că are viteza peste 45km/h. Dar nu l-aș numi nici motocicleta. Și încercam să mă dumiresc cum naiba se înmatriculează chestiile astea de sub 50cc si viteza constructiva peste 45hm/h, daca e ca și la motocicleta sau nu.Scuza-ma daca ți-am jignit inteligenta și mergi mai departe în viața, nu lasa asta sa te afecteze dramatic.,[emoji106]Mulțumesc tuturor pentru ajutor, între timp jucăria pe care vroiam sa o iau s-a vândut.Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Prietene, viteza maxima constructivă e specificată in acte. Iar tu ar trebui sa stii asta. Ce au desenat in bord este irelevant. Editat Octombrie 8, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Octombrie 8, 2019 Share Postat Octombrie 8, 2019 La 01.10.2019 la 7:43, apriliacluj a spus: Topic promitator, pregatesc Nutline-ul Daca sunt de bostan bag si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Octombrie 8, 2019 Autor Share Postat Octombrie 8, 2019 Daca sunt de bostan bag si eu cateva [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Amice XaeL, mă predau și mă înclin! Voie buna!Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate