Sari la conținut

Recomandare stander.

l.u.v
 Share

Postări Recomandate

• Admin
La 13.11.2019 la 10:23, superbec a spus:

hbm-l-3301.jpg-1920x1080-0706637c8d.jpg

Dacă înțeleg bine, bagi platforma asta sub cric, apoi urci mobra pe cricul central pe această platforma și la final ridici platforma. 

Îmi dau cu minus două lucruri:

1. cum stă mobra suspendată pe platforma asta, mi se pare că nu e deloc echilibrată. 

2. A mea se cocoață destul de greu pe cricul central, acum am pus o bucata de textolit de vreo 2 cm să nu lase urme în asfalt și trag destul de greu de ea. Din ce văd, platforma aia are vreo 5-6 cm când este pliata.🤔

1 oră în urmă, Kagemusha a spus:

Luigi, nu știu ce s-ar potrivi la autobuzul tău, dar poți arunca o privire. Eu am acasă un elevator.

Din ce am probat merge ridicata pe ce am, nu știu însă dacă se poate da roata jos. 

În fine, dacă m-am descurcat cu ditamai LT ul de 390 kg, cu asta care are 80 mai puțin cred că nu o să am probleme. 

O să cumpăr totuși unul mai zdravăn, asta este cam strâmb și nesigur. 

IMG_20191112_183753.jpg

IMG_20191112_183745.jpg

IMG_20191112_183735.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 minute, l.u.v a spus:

Dacă înțeleg bine, bagi platforma asta sub cric, apoi urci mobra pe cricul central pe această platforma și la final ridici platforma. 

1. cum stă mobra suspendată pe platforma asta, mi se pare că nu e deloc echilibrată. 

2. A mea se cocoață destul de greu pe cricul central, acum am pus o bucata de textolit de vreo 2 cm să nu lase urme în asfalt și trag destul de greu de ea. Din ce văd, platforma aia are vreo 5-6 cm

B3DCD8BD-9A22-4B31-8239-66F9A06AEA64.jpeg

Link spre comentariu

• Admin

Oauu, și ai avut o re-felație, vorba Paraziților..

Nu cumva faptul că nu am avut și nu știu cum se manevrează o platformă din asta te-a făcut să crezi că nu știu să-mi fac mentenanță singur? 

Mișto logica, keep walking! 

Link spre comentariu

Oricum renunță la chestia aia roșie! Mi-a trecut și mie una prin mână dar n-aș risca sa salt nici un 250 pe ea, d'apoi vaporul tău! 

"Platforma" roșie e bună și sub evacuari, cu moto pe cricul central, ca să ridici fața. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, l.u.v a spus:

nu , cum sa o bagi sub crick , nici nu ai cum , ridici mobra pe crickul central si bagi ala sub galerii/baie , cand e pusa mobra pe crickul central e necesara foarte putina forta ca sa ridici roata fata

Acum 2 ore, Tzitzicat a spus:

B3DCD8BD-9A22-4B31-8239-66F9A06AEA64.jpeg

asta e doar pentru ciompare(nici macar foarte multe), o matzocherie foarte nesigura si grea , am si d'asta , l-am folosit de cateva ori in 7 ani de zile.

Link spre comentariu

Acum 2 minute, superbec a spus:

asta e doar pentru ciompare(nici macar foarte multe), o matzocherie foarte nesigura si grea

Am și eu una, o foloseam curent pt ridicarea transșlapului. Dacă ai o suprafață plană, măcar 2 țevi longitudinale drepte, pe care să stea mobra și o mai legi și cu chingă de urechile deviceului nu mi se pare nesigură deloc. 

Link spre comentariu

Acum 13 minute, john17 a spus:

Am și eu una, o foloseam curent pt ridicarea transșlapului. Dacă ai o suprafață plană, măcar 2 țevi longitudinale drepte, pe care să stea mobra și o mai legi și cu chingă de urechile deviceului nu mi se pare nesigură deloc. 

cu transalpu poti chiar sa mergi cu cricku sub el, practic merge mai bine cazanu , daca gasesti doi puradei sa te impinga o sa depaseasca vmax de fabrica , tiuning.

Link spre comentariu

Doar ce am aruncat aici un ochi. Nu inteleg dilema. SI eu sunt praf cand vine vorba de strans un surub...reusesc sa bulesc filete..

Dupa 1 min, am gasit video, cum se face. Este extrem de simplu. Si nu inteleg rostul topicului.  Poti face demontarea rotii fata, doar pe cricul central, daca l pui pe o dala de beton/lemn/bordura, orice il salta pentru inca 5 cm fata de sol. Sau, iei un stander de fata , mai trainic, si faci fix acelasi lucru. Roata fata iese foarte simplu, n-ai nici o treaba cu aripa ,cu nimic.

Nenea luv,  matale te plictiseai de fapt la munca, este? zii drept :))

Link spre comentariu