ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Ma gandeam la proiectul asta de ceva timp, si acum o luna am gasit si motocicleta ideala. Un Road King cu doar 4000km :). Am luat fierul, am facut lista de piese, am dat gaura in pusculita si am comandat cam 90% din ele. Evident ca vor mai apare modificari pe parcurs, sper sa nu iesim foarte tare din buget. Cam asa arata la inceput si proiectul final ar trebui sa fie apropiat de ce in rendering, cu mici variatii referitoare la roata fata si culori. Deja am desfacut minunea, cam pacat sa arunci juma de motoreta aproape noua Am comandat kitul de garnituri pentru capace si am inceput sa sablam si sa vopsim pe la ea una alta pana ne apucam de montajul final al caroseriei si piesele comandate, partile importante Editat Decembrie 13, 2019 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 5 minute, einstein1984 a spus: frumoasa sculptura. merge si pe sosea sau doar pe remorca custom? Nu cred ca va face tripuri prin europa pe roti, dar fiind air ride va fi destul de practica. In principiu o sa o vopsim culoarea masinii, momentan cautam o solutie sa instalam carlig de tractare pentru remoca (care inca nu am ales-o...), cred ca o sa renuntam la difuzorul spate sau sa facem unul costum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Chiar acum, einstein1984 a spus: cat o inalta air rideul? nu zic de tripuri in europa, doar de ici pana dincolo. Ai grija sa nu dea carligul in diferential 2 inch peste stoc...o faci capra daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Am vazut ca-s la mare cautare bagger,ele astea peste ocean - sidecase-uri aproape de asfalt si roata cat mai imensa pe fata. Sincer nu sunt adeptul acesturi design, dar putinele exemplare pe care le-am vazut la noi au fost destul de reusite. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 2 minute, Metal Heart a spus: Am vazut ca-s la mare cautare bagger,ele astea peste ocean - sidecase-uri aproape de asfalt si roata cat mai imensa pe fata. Sincer nu sunt adeptul acesturi design, dar putinele exemplare pe care le-am vazut la noi au fost destul de reusite. Spor la treaba! Srmana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Suspensia la el va fi hidraulica? Adica o vei putea lasa pe side.uri? Si... vrei sa-ti pui carlig pe Ferrari ca sa cari moto dupa tine? E si asta o forma interesanta de touring! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 28 minute, Metal Heart a spus: Suspensia la el va fi hidraulica? Adica o vei putea lasa pe side.uri? Si... vrei sa-ti pui carlig pe Ferrari ca sa cari moto dupa tine? E si asta o forma interesanta de touring! Eee, de ce nu citesti atent? deja s-a discutat ca va avea suspensie reglabila . A si pus o poza cu ce a comandat, se vede kitul de suspensie Mie imi plac maxim baggerele , ca design. Sa se faca un astfel de proiect in RO, foarte tare. POZEEEE SA VEDEM Spor la modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 51 minute, Metal Heart a spus: Suspensia la el va fi hidraulica? Adica o vei putea lasa pe side.uri? Si... vrei sa-ti pui carlig pe Ferrari ca sa cari moto dupa tine? E si asta o forma interesanta de touring! suspensia este pe aer, altfel nu poti merge cu coburile alea pe strada. cricul este central electric, sa poata sta motocicleta perfect dreapta si lasata maxim. despre Ferrari acum adaptam un carlig de bmw, evident nu a fost o potiune de fabrica. inca cautam o platforma mai deosebita sa o integram in proiect. Azi am pus furca. Am ales sa nu taiam cadrul ca sa facem inclinatia de 7 grade pentru roata pe 30, cu toate ca era la jumatate de pret. In consecinta am comandat un kit bolt de la American Suspension, care arata spectaculos si pare indestructibil. 9 kg de aluminiu aircraft grade full billet :). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Omg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 7 minute, Christian 1 a spus: Ce faci cand roata spate face poc si ramane pe pana? Te sui în ferrari Aia e problema?! Un astfel de moto nu i de plimbat, e de show. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Si roata test fit VID-20191213-WA0013.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 1 oră în urmă, Christian 1 a spus: Ce faci cand roata spate face poc si ramane pe pana? Ma repet, va avea suspensie pe aer care ii permite sa se ridice in plus fata de inaltimea stoc 2", aprox 5 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Dacă vrei să ieși la plimbare cu noul moto și să nu se plictisească mașina în garaj, ma ofer să ți-o plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 13, 2019 Autor Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 23 minute, Christian 1 a spus: Am inteles cu ridicatul,dar datul efectiv al rotii jos,nu se va face demontand vreuna din bag-urile laterale? Credeam ca problema ar fi fost sa o umfli. Coburile sunt detasabile din niste clipsuri, ca si gentile originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 14, 2019 Share Postat Decembrie 14, 2019 (editat) La 13.12.2019 la 15:12, Flower-Power a spus: Dacă vrei să ieși la plimbare cu noul moto și să nu se plictisească mașina în garaj, ma ofer să ți-o plimb. Smelling $, Flower? On: arată mișto mobra! Editat Decembrie 14, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Decembrie 14, 2019 Share Postat Decembrie 14, 2019 La 13.12.2019 la 11:28, Adrian M. a spus: Mie imi plac maxim baggerele , ca design. Prea kitchoase, dar de gustibus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 15, 2019 Share Postat Decembrie 15, 2019 Acum 23 ore, john17 a spus: Smelling $, Flower? On: arată mișto mobra! Miros a erba pura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 Felicitari pentru proiect! sunt tare curios cum se va comporta cu roata de 30 pe fata. Am si eu un RK pe care l-am transformat intr-un bagger dar nu la modul asta agresiv :)), am doar 21 pe fata si te asigur ca se pot face multi km in configuratia asta fara nicio problema.Eu am ales sa schimb doar suspensia pe spate, motiv pentru care mi-am comandat un DIRTY AIR REAR AIR SUSPENSION SYSTEM FAST-UP si cricul central de la SOBaggers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 Acum 15 ore, Flower-Power a spus: Miros a erba pura. AR cam trebui sa mirosi a cozonac acum :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 16, 2019 Autor Share Postat Decembrie 16, 2019 (editat) Fat ass. 7" down / 14" out Acum 16 minute, Boriss_s a spus: Felicitari pentru proiect! sunt tare curios cum se va comporta cu roata de 30 pe fata. Am si eu un RK pe care l-am transformat intr-un bagger dar nu la modul asta agresiv :)), am doar 21 pe fata si te asigur ca se pot face multi km in configuratia asta fara nicio problema.Eu am ales sa schimb doar suspensia pe spate, motiv pentru care mi-am comandat un DIRTY AIR REAR AIR SUSPENSION SYSTEM FAST-UP si cricul central de la SOBaggers. Tare ! Arata foarte bine. Editat Decembrie 16, 2019 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: AR cam trebui sa mirosi a cozonac acum :)))) Nu există cu aromă de cozonac ca aș fi luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Decembrie 16, 2019 Autor Share Postat Decembrie 16, 2019 Si suspensia pe aer VID-20191216-WA0020.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 nice. recomandare pe partea de admisie/amestec eficient. Nu folosi Fuel Pak varianta de baza. cauta FP3. e mult mai usor de tunat si experimentat harti. Plus ca vei vedea si vei putea . opera direct de pe telefon modificari in functie de ncesitati - trafic urban vs afara. De asemenea, nu-ti bate capul cu un hypercharger pt imbogatirea aer/benzina. Am facut de doua ori greseala asta. Filtrul de aer nu ofera fluxul de aer necesar pentru a face fata cerintelor unei tobe doi in unu. e prea mic si vei avea caderi de cuplu. Mergi pe hyperflow, vei putea face reglajul mult mai usor si rezultatele pentru un stage one le vei resimti, desi nu sunt ultraspectaculoase in caluti, doar in ceva cuplu. Spor, curaj ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Ianuarie 5, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2020 (editat) Acum 13 ore, foxdesert a spus: nice. recomandare pe partea de admisie/amestec eficient. Nu folosi Fuel Pak varianta de baza. cauta FP3. e mult mai usor de tunat si experimentat harti. Plus ca vei vedea si vei putea . opera direct de pe telefon modificari in functie de ncesitati - trafic urban vs afara. De asemenea, nu-ti bate capul cu un hypercharger pt imbogatirea aer/benzina. Am facut de doua ori greseala asta. Filtrul de aer nu ofera fluxul de aer necesar pentru a face fata cerintelor unei tobe doi in unu. e prea mic si vei avea caderi de cuplu. Mergi pe hyperflow, vei putea face reglajul mult mai usor si rezultatele pentru un stage one le vei resimti, desi nu sunt ultraspectaculoase in caluti, doar in ceva cuplu. Spor, curaj ai Multumesc, voi lua in considerare. Din pacate FP3 nu se face pentru modelul asta, doar FP2. Mock up este gata, acum urmeaza finisajele pentru fibra. VID-20191219-WA0025_1.mp4 Editat Ianuarie 5, 2020 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Ianuarie 9, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2020 Am reusit in sfarsit sa aliniem incuietorile la genti, task care il credeam imposibil :))) ! VID-20200109-WA0030.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate