zaelu Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 poate acolo e servis mai bun... ca cica romanii l-au bagat in dauna totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Daca Gizaz avea puteri inseamna ca atunci cand il bateau aia cu biciul pe el de fapt il gadila pielea asa un pic, de ce credem noi acum ca a suferit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Daca Gizaz avea puteri inseamna ca atunci cand il bateau aia cu biciul pe el de fapt il gadila pielea asa un pic' date=' de ce credem noi acum ca a suferit?[/quote'] intrebarea corecta la faza asta este: "Asa si...?" Editat Iunie 9, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Mnezo ne iubeste numa platonic sau si fizic? Fizic a iubit-o numai pe Maria? De ce? Daca a iubit-o fizic, atunci mai era Maria virgina? Daca a nascut prin vagin, cum a ramas virgina dupa nastere? Mnezo are penis? Ar trebui sa aiba, nu? De ce nu este elogiat penisul lui Mnezo in nici o liturghie? Gizaz de ce nu s-a insurat? Avea 33 de ani, deci era cazul... ramane posibila ipoteza propusa de Budd.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Pentru stiintifici... Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau Âşi a captat un fenomen neobiÂşnuit - "stingerea" completă a cortexului cerebral. Poate o diminuare a activitatii cortexului, stingerea completa = usor mort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Gizaz manca si facea cacao? Da? Atunci inseamna ca facea si sex. Cu cine? Daca a facut sex de ce nu a avut urmasi? Poate o diminuare a activitatii cortexului, stingerea completa = usor mort... Ca aport adus societatii ei sunt morti oricum, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Din cauza lui Chuck Norris... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 intrebarea corecta la faza asta este: "Asa si...?" Pai astia zic ca a indurat pt mine. Nu nene, a indurat pt el, ca s-a pus bine cu romanii.. treaba lui. Io daca ciordesc.. eu imi iau pe coaja, nu el.. nu? Vezi ca am mai explicat acum cateva pagini cum a fost cu partida de sex, fecundarea si nasterea. Si da, este elogiat! Nu ai auzit de psalmi despre duhul sfant? De unde vorba "intra duhul sfant in ea... sau din pacate uneori in el" Ahaaa, deci ducul sfant e maciuca lu mnezo, zi bre asa ca eu is mai greu de cap. Deci e mnezo gizaz si ducu sfant... acu se leaga trebile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Daca cineva o o omoara pe ma-sa care vrea sa dea foc la o icoana cu gizaz, se duce in rai sau in iad? Daca tatal unui copil il vede facand pipi pe icoana cu maica domnului si-l omoara in bataie, se duce in iad sau in rai? Pai cu ce a insamantat-o pe Maria? cu sperma sfintita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ca aport adus societatii ei sunt morti oricum, nu crezi? Duar o tzira, devin numa' buni de folosit ca unelte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Datorita bisericii si credintei noastre idioate in ea demonstram ca suntem mai prosti ca animalele care nu au asa ceva. Asta demonstreaza ca evoluat nu inseamna neaparat mai bun, poti da si in prostie, e doar variatie. hehe, ce veselie, cata lume a venit pe topic... asa mai baieti si fete, hai sa Ne radem cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Daca cineva o o omoara pe ma-sa care vrea sa dea foc la o icoana cu gizaz, se duce in rai sau in iad? Daca tatal unui copil il vede facand pipi pe icoana cu maica domnului si-l omoara in bataie, se duce in iad sau in rai? ca sa respectam religia , raspunsul este : DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Daca cineva o o omoara pe ma-sa care vrea sa dea foc la o icoana cu gizaz, se duce in rai sau in iad? Daca tatal unui copil il vede facand pipi pe icoana cu maica domnului si-l omoara in bataie, se duce in iad sau in rai? ca sa respectam religia , raspunsul este : DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ar fi fost mai misto ca dom' profesor sa demonstreze ca rugaciunea creste activitatea cortexului. Ca daca o diminueaza, rezulta doar ca rugaciunea are puterea de a indobitoci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Ar fi fost mai misto ca dom' profesor sa demonstreze ca rugaciunea creste activitatea cortexului. Ca daca o diminueaza, rezulta doar ca rugaciunea are puterea de a indobitoci. Activitatea cortexului celor care se roaga este deja data la maxim (nivel minim al unui om normal) unde naiba sa mai creasca? Deja au demonstrat ca numai prostii se roaga la cai verzi pe pereti.. "da doaaaamaaamneeeeeeeeee....da doaaaaaaaaaaaaaammmneeeeeee... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Uita-te daca vrei la documentarul asta facut de niste oameni de stiinta din Rusia,Japonia si America asupra apei.Vei vedea ca gandurile ,sentimentele si cuvintele influenteaza apa. Documentarele astea mi se par,intr-un fel, mai periculoase decat religia.Sunt pentru oameni care habar nu au chestii fundamentale. Citez din documentar : "De ce apa este singura substanta de pe planeta care poate exista in 3 stari? " De unde si pana unde e singura??? "De ce este cel mai puternic solvent?" Aia care au facut documentarul stiu ce e ala solvent?? Plus altele si altele. Editat Iunie 9, 2011 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasatux Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Pentru stiintifici... Fenomenele mistice" cum erau denumite pana de curand, au suport stiintific dat de ultimele cercetari in domeniu. Tot mai multi cercetatori din intreaga lume, s-au axat in ultimul timp pe experiente si cercetari specifice. Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaÂşte sau sanctuarele. Oamenii de Âştiință din Petersburg au dovedit-o Âşi au descoperit Âşi mecanismul "material" al acestui fenomen divin..[1] "O rugăciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, Âşeful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare Âşi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg "Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar ea repară Âşi structura grav afectată a conÂştiinței."[2] Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau Âşi a captat un fenomen neobiÂşnuit - "stingerea" completă a cortexului cerebral. Această stare poate fi observată numai la bebeluÂşii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranță absolută. Pe masură ce persoana creÂşte, această senzație de siguranță dispare, activitatea creierului creÂşte Âşi acest ritm al biocurenților cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, aÂşa după cum a dovedit omul de Âştiință. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută "trezie uÂşoară, în rugăciune" Âşi a dovedit ca are o importanță vitală pentru orice persoană. Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situații negative Âşi afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică Âşi morală cât Âşi cea fizică. Slujbele bisericeÂşti ajută Âşi ele la ameliorarea sănătății. Inginera Âşi electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicală Âşi Biologică a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătății unor enoriaÂşi înainte Âşi după slujbă. A rezultat că slujba în biserică normalizeaza tensiunea Âşi valorile analizei sângelui. Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar Âşi radiațiile. Se Âştie că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de masură pentru radiații au arătat valori care depăÂşeau capacitatea de măsurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea radiațiilor era normală. Oamenii de Âştiință din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, că apa sfințită, semnul Crucii Âşi bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea, proprietăți vindecătoare.. De aceea, în Rusia, clopotele bat întotdeauna în cursul epidemiilor. Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruÂşii de gripă, hepatită Âşi tifos. Proteinele viruÂşilor se încovoaie Âşi nu mai poartă infecția, a spus A. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect Âşi mai semnificativ : omoară microbii patogeni (bacilul de colon Âşi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci Âşi în râuri Âşi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecție cu radiație magnetică. Laboratorul Âştiințific al Institutului de Medicină Industrială Âşi Navală a analizat apa înainte Âşi după sfințire. A rezultat că dacă se citeÂşte rugăciunea Tatăl Nostru Âşi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentrația bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiația electromagnetică dă rezultate mult inferioare. Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci Âşi una preventivă. Apa sfințită nu este numai purificată, ci ea îÂşi schimbă Âşi structura, devine inofensivă Âşi poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale. Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfințite, ca Âşi cum aceasta ar fi înțeles sensul rugăciunilor Âşi l-ar fi păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca.. Singura limită este că vindecă numai pe cei credincioÂşi. "Apa "distinge" nivelul de credință al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia. Atunci când un preot sfințeÂşte apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai mare, atunci când sfințirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat Âşi necredincios, schimbările au fost nesemnificative. Rugaciunea are doar un efect psihologic. Tu ai auzit de efectul de placebo? cand crezi si esti convins ca te vei vindeca , apai te vindeci . De altfel o mare parte a bolilor pot fi vindecat prin mental. (E unul din factorii ce-i face mai mult sau mai putin longevivi pe cei bolnavi de sida). Cat despre faza cu undele nu stiu care de prin creier , treaba asta a fost dovedita nu doar asupra rugaciunilor crestine (de altfel nu sunt la crent despre studii stintifice specifice crestinilor), e a fost evidentiata mai ales in in cadrul celor care practica buddha si yoga . Va sa zica orice tip de rugaciune face bine cata vreme crezi in ce rostesti , INDIFERENT de dumnezeul caruia te inchini. (si aici fac legatura cu paragraful de mai sus si efectul psihologic al rugaciunii) . Concluzie: Rugaciunea e doar un efect de placebo . Cat despre faza cu apa ...chiar imi e greu sa imaginez ca un popa care face o cruce peste un borcan cu apa , ii modifica proprietatile fizice. ( si la faza asta am chef sa rad , dar din respect ma abtin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Ar fi fost mai misto ca dom' profesor sa demonstreze ca rugaciunea creste activitatea cortexului. Ca daca o diminueaza, rezulta doar ca rugaciunea are puterea de a indobitoci. Voi nu citi ma? Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau Âşi a captat un fenomen neobiÂşnuit - "stingerea" completă a cortexului cerebral. Această stare poate fi observată numai la bebeluÂşii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranță absolută. Pai las-o in buze ... sa se amuze ... de treaba ... ce vrei mai clar de atat ? Cat despre faza cu apa ...chiar imi e greu sa imaginez ca un popa care face o cruce peste un borcan cu apa , ii modifica proprietatile fizice. ( si la faza asta am chef sa rad , dar din respect ma abtin) Da ma ... popa ala care imparte plasele cu psd, pnl, pdl ... preotul ala pedofil sau poponar ... se duce pulii tot aranjamentul molecular cand face cruce peste borcanu' cu apa ... ) Editat Iunie 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasatux Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 @nervoptik , excellent =))=)) (acuma nu ma mai abtin din ras) =))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Voi nu citi ma? Mea culpa. Am sarit si peste spusele lui Shobolanu, ca daca le-as fi vazut n-as mai fi avut nimic de spus despre subiectul cortex. Deh, graba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Semnul crucii are un efect Âşi mai semnificativ : omoară microbii patogeni (bacilul de colon Âşi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci Âşi în râuri Âşi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecție cu radiație magnetică. Eu ma intreb cum au studiat asta cu bacilul de colon ... Daca ar fi sa interpretez .. ca pe biblie ... as zice, ca atunci cand te mâncă-n poponeata ... e deajuns sa-ti faci semnul crucii ... Editat Iunie 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Eu zic sa nu mai faca reactoare nucleare de alea imense - ar fi mai simplu sa puna uraniul in altarele bisericii; dai o utilitate in plus cladirii, rezolvi termoficarea cartierului si faci si radiografii pe gratis la enoriasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Documentarele astea mi se par,intr-un fel, mai periculoase decat religia.Sunt pentru oameni care habar nu au chestii fundamentale. Citez din documentar : "De ce apa este singura substanta de pe planeta care poate exista in 3 stari? " De unde si pana unde e singura??? "De ce este cel mai puternic solvent?" Aia care au facut documentarul stiu ce e ala solvent?? Plus altele si altele. Pai lumineaza-ne si pe noi omule sa nu mai traim in prostie.Ce substanta mai stii care se gaseste in toate cele 3 stari ? Tind sa cred ca ai argumente,nu vorbesti ca ,crestinii din aiureli. Editat Iunie 9, 2011 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albatros_călător Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Nici Dumnezeu nu vă poate opri. Titlul topicului este greÂşit, tema e nefăcută. Sunt convinsă că v-am fi găsit în largul vostru, chiar în toate cele 3 stări de agregare cu un alt topic. Deocamdată rămâneți în cea gazoasă Âşi simțiți-vă în largul vostru. Cinste nu vă face atitudinea, limbajul Âşi multe alte bălării. PS: Măi Endo, pana mea, nu Âştiu de ce isiÂşti Âşi tu când vezi bine că n-ai cu cine. ĂÂştia mici Âşi colorați (majoritatea), cu gaze intestinale în cavitatea bucală, nu Âşi-au făcut tema de casă! Nu Âştiu ei care să râdă mai zgomotos, iar propria temă e nefăcută. Dacă mai strecoară câte o idee e prost scrisă, exprimată Âşi gândită. Cu câte unul cu care mai ai cum să schimbi o părere, nu merită efortul de a întoarce pagini bune printre atâtea bălării. Dă-i în plata Domnului că-ți pierzi vremea. Dacă stingi lumina Âşi îi laÂşi singuri în acest act sexual în grup, crezi că-ți simte cineva lipsa? TU, EU, CEILALĂI nu avem ce dovedi Âşi cine pe cine să convingă de ce? Lasă-i pe întuneric să vezi cum moare topicul de la sine. Că ăÂştia dacă nu se scuipă, nu se înjură, nu râd unii de alții care-i mai prost ca ălalalt, nu-s sănătoÂşi. Vezi de crucea ta, fiule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Cum, nu stiti? Dumnezeu, in sfanta treime... Am constatat ca regia de apa ma trage pe sfoara, imi baga apa uituca la robinet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate