Louis Cyphre Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Cesare, tie tine ti-o legat pestele? Sau este o activitate de grup a credinciosilor? Mereti vineri dimineata pe nepisatelea cu popa la iaz si va apucati sa dezlegati la pesti? Ca nu mai poate sa inoate, saracii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 se pare ca unii nu se pot abtine sa nu puna in gura carne cu miros de peste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) Mare dreptate ai...se numesc credinciosi si o pun in gura (carnea n.a.) de obicei vinerea si, umbla vorba, si miercurea, din cand in cand. Cu conditia sa nu fie legata. Editat Iunie 21, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Mie imi place sa observ eforturile de a fi nostimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) Eforturi? Pai crede-ma (howgh!) , sunteti nostimi fara niciun efort... Editat Iunie 21, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Mie imi place sa observ eforturile de a fi nostimi Tu faci mari eforturi sa pari amuzat, dupa ce te duci si tai o stiva de lemne sa te calmezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 dupa ce te duci si tai o stiva de lemne sa te calmezi.. Gresit, fac aproximativ 5 abdomene Eforturi? Pai crede-ma (howgh!) , sunteti nostimi fara niciun efort... Da, ca si cand Marcel Iures ar incerca sa fie Benny Hill. pare rau de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Gresit, fac aproximativ 5 abdomene deci recunosti ca te oftici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 aaaa... pfff... hmmm???? aproximativ inseamna ca am deplina libertate de alegere Cine s-ar oftica cand vede ca fraierii se chinuie? :D fraierii mei, desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Of ma cesar, ce spiritual esti tu, pacat ca nu esti suficient de intelept sa fii ateu.. Natalica Imbruglia e si ea crestina? Catolica sau protestanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Of ma cesar, ce spiritual esti tu, pacat ca nu esti suficient de intelept sa fii ateu.. Este cum zici tu Natalica Imbruglia e si ea crestina? Catolica sau protestanta? habar n-am... dar i-a dat Dumnezeu un chip interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Si tot dumnezo te indruma sa gandesti ca o să-i vîri hiriboiul în Âşovârnoagă vreodată, să-i tencuiesti scorbura.. recunoaste ca ai numa ganduri bune cu Natalița.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Si tot dumnezo te indruma sa gandesti ca o să-i vîri hiriboiul în Âşovârnoagă vreodată, să-i tencuiesti scorbura.. recunoaste ca ai numa ganduri bune cu Natalița.. Asta este o presupunere... not not... Nu corespunde tipologiei de tarfet care imi ridica nivelul de alerta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Atunci la ce dracu ii tii poza in geam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 E ca un tatuaj.... dupa o luna nici nu mai esti constient ca-l ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 @Ancalagon Cainele pentru musulmani nu este semn de decadenta occidentala. Cainele a muscat sau a mancat, nu imi aduc bine amine, mana lui Mahommed dupa ce a dat coltul. Orice arab are o frica instinctuala vis-a-vis de caini. Cum iranienii nu sunt arabi si vor sa arate asta prin orice, bineinteles ca se trezeste liderul spiritual sa faca putina ordine cand depasesc limitele. Chestia cu imbracamintea, sa fim seriosi, ia cauta ceva imagini pe net cu locurile de ditractie sau cluburile din in Iran. Am studiat problema, pentru ca vreau sa merg la ski acolo. Singurul bemol care l-am gasit, nu gasesti alcool Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Stire noua: http://www.irealitatea.net/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=52&lang=ro Primarul general impreuna cu consiliul general au trecut printr-un adevarat calvar.Aveau suma de 2.3 milioane de euro la dispozitie si nu stiau cum s-o foloseasca mai bine in folosul bucurestenilor.Au fost multe propuneri. Sa construiasca un centru de recuperare pentru victimile accidentelor rutiere,un centru de cercetare pentru copii autisti,un azil de batrani cu asistenta medicala specializata pe gereatrie,un fond pentru resurse medicale pentru oamenii cu dificultati economice sau o sectie specializata in tratarea cancerului la copii.Dupa indelungi dezbateri au ajuns la concluzia ca alegerea lor trebuie sa fie facuta cu respect fata de viitor si de posteritate.Astfel au trimis un cec cu cele 2,3 mil. euro catre Biserica Ortodoxa pentru construirea Catedralei Orgoliului Patriarhului cu promisiunea ca dupa rectificarea bugetara sa le mai trimita banii pe care reusesc sa-i deturneze.In schimb au cerut ca in biserica sa fie pusa o inscriptie cu numelele lor dupa modelul primarului din Mehedinti care a dat jos placuta cu numele ostasilor morti la datorie de pe monumentul eroilor si si-a trecut numele propriu si al consiliului local. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Ma mir de Oprescu, parea mai pragmatic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 hmmm, cred ca stii mai multe despre endogamie decat vrei sa ne dezvalui...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Intrebare intrebatoare : Cum se numeste saitul endogamilor din Romania? Raspuns : endo-ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Very good... Poti merge mai departe si sa afirmi ca si religia e un mecanism de adaptare - doar ca ii trebuie o societate deja functionala care sa protejeze o ceata de parazitii colportand o iluzie consensuala. Nu cred ca omul ar fi supravietuit in paleolitic rugandu-se ca un zeu sa-i aduca fleica de mamut in pestera, eventual gata facuta "in sange""... Dar dupa ce s-au rezolvat aproape toate problemele de supravietuire, cativa baiesti destepti n-au mai avut chef sa lucreze si s-au dat drept "iluminati"; de atunci restul lumii a lucrat pentru ei sau i-a eliminat pe cei care n-au fost de acord cu acest mod de a functiona al societatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Louis de Funè Mda! Am o intrebare pentru shobolinsky... Sa presupunem ca vine un cataclism si dintre toti scapa doar unul cu maica-sa. Ce face? O pune la treaba sa perpetueze specia sau nu? Apropos de dezlegarea la peste, o chestie draguta: cand eram mici eu cu sora-mea, la bunici, am calculat pe calendarul religios ca 9 luni dupa "dezlegarile la peste" se naste cate unu ... heheheheheh... am fost pedepsiti f tare(de bunica)! hahahah am auzit insa bancul asta de parinti mult timp dupa asta... heheheh Sa inteleg ca bunica ta era dusa cu capul? Sau ca are un nepot care traieste in afara invataturilor ei, pe care le-a preluat de la batranii ei? Asta este traditia. Traditia este distrusa in momentul actual si problema este ca fiind inlocuita cu noutatile stiintifice de ultima ora nu se face nimic altceva decat sa se inlocuiasca ancora care tine fiecare om pe timp de furtuna, cu niste repere care se pot schimba dupa nevoia manipularii prostimii "intelectuale". Este o arta sa faci tot prostul sa se vada destept, caci atunci el se bucura sa fie strunit si pus la caruta. Nu-l mai fortezi, caci intr-o zi se va rascula. Pur si simplu il faci sa vrea el, ca e cool. Buna e vorba aia cu prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. Putem inlocui fudul cu mandru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate