Vizitator sangerete Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) repet, eu nu sunt crestin si nici nu zic ca exista. zic ca ar putea exista. tu zici ca esti sigur ca nu exista dar nu ai de unde sa stii. daca afirmi ceva, cum spui tu ca nu exista nici un fel de divinitate, ar trebui sa aduci si argumentul. asa e in stiinta. poate peste cativa ani o sa inventeze cineva un instrument special ca sa poti vedea divinitatea. crezi ca in microbi credea lumea la inceput? normal ca nu trebuie sa dovedesti nimic, pentru ca nici nu ai putea fara argumente... ai reusit insa sa demonstrezi ca esti homosexual pana in maduva oaselor Editat Iulie 5, 2011 de sangerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 O sa radeti, dar s-a facut pe placul credinciosilor si exista de curand dovada inexistentei "creatorului" - Stephen Hawking explica aceasta in ultima sa carte mai pe intelesul tuturor. Ma rog, probabil nu chiar a tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) @ roger: ahahahaha, tu vorbesti despre stiinta de parca cine stie ce cercetator ai fi... dar de fapt esti un artist digital sub-mediocru.... ma si miram..... ahahahahah mai bine te limitezi la facut portrete pe plaja... ahahahah O sa radeti, dar s-a facut pe placul credinciosilor si exista de curand dovada inexistentei "creatorului" - Stephen Hawking explica aceasta in ultima sa carte mai pe intelesul tuturor. Ma rog, probabil nu chiar a tuturor... te rugam spune-ne mai mult daca ai astfel de lecturi savante, sau nu... n-au dat inca pe otv stirea asta... Editat Iulie 5, 2011 de sangerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 @sangerete: Zici ca ar putea exista. OK. Eu zic ca ar putea exista Harry Potter. Poti sa imi dovedesti ca nu e asa? Da ma, bine, eu sunt un homosexual sub-mediocru care face portrete pe plaja, bravo, ai castigat inca o disputa intelectuala, in stilul vostru caracteristic. Ai invins, esti mai destept decat restu' lumii cu cel putin 4 clase primare. Nu stii decat sa inuri si sa jignesti, si asa dovedesti tu ca ai dreptate cand iti sustii punctul de vedere... Patetic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 ahahaha, da, esti cel mai prost de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 io v-am zis sa nu vorbiti cu clonele... e o vorba care zice asa: "whenever in doubt... climb!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Nu, bai sangerete, io sunt cel mai prost de pe aici, sa fie clar. Dar chiar si asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 ahahaha, da, esti cel mai prost de aici awww...ce simpatic. Ia zi baietel, ce ai facut la bac? Ai picat, asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ce te uiti bai sangerete atata pe profilu lu sfantu' ? ... Vrei sa aflii misterele incursiunilor anale? Devine tot mai clar ... iti place la popou, da' ti-e frica ca o sa devi ateu ... si-ti mai e frica ca o sa te arate lumea cu degetul ca o arzi cu prostii forumului, devenind, la randul tau, unul. Marsh la biserica si scoate-l pe necuratu' din cap ... sa impingi lutu' la deal ... nu e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Stephen Hawking: God was not needed to create the Universe Ultima lui carte se numeste The Grand Design - nu cred ca s-a vorbit despre ea pe OTV, desi nu urmaresc acest post. Daca intelegi engleza, o poti citi in forma electronica pe internet. Nu este o lectura savanta, este un rezumat scris destul de atractiv a ultimelor concluzii la care s-a ajuns in fizica cuantica prin experimentele de confirmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ce te uiti bai sangerete atata pe profilu lu sfantu' ? ...Vrei sa aflii misterele incursiunilor anale? ma uitam sa vad si eu ce pui de scientist avem pe aici.... din pacate e doar "self-proclaimed wise ass" si un artist jalnic: http://sfantoo.daportfolio.com/ cat despre incursiunile anale sunt sigur ca nu mai au nici un mister pentru roger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Lu' sangeriu i se mai spune si "inchizatorul de topic", unde apare el se strica discutia. S-au inchis vreo 3 topice din cauza lui. Eo zic sa il ignorati pur si simplu, este pacat ca se strice nisiparul asta dupa 200 pagini. Omul este dus la mansarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) ma uitam sa vad si eu ce pui de scientist avem pe aici.... din pacate e doar "self-proclaimed wise ass" si un artist jalnic: http://sfantoo.daportfolio.com/ cat despre incursiunile anale sunt sigur ca nu mai au nici un mister pentru roger Pai ia sa-mi arati si mie diploma ta de critic de arta Nu de alta ... dar sa avem si noi dovezi ... Mie imi plac desenele lui ... chiar mi-a facut unul pe picior ... si-s tare multumit de el. E drept, nu ma prea pricep la arta, eu sunt matematician si fizician. Discutam oricand despre fizica quantica. Lu' sangeriu i se mai spune si "inchizatorul de topic", unde apare el se strica discutia. S-au inchis vreo 3 topice din cauza lui. Eo zic sa il ignorati pur si simplu, este pacat ca se strice nisiparul asta dupa 200 pagini. Omul este dus la mansarda. N-o sa ajungem asa departe, acum ca ne-ai dat si un headstart ... macar stim cum sa abordam personajul. Editat Iulie 5, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 ba nervu... ce dreq ma? ti-ai pierdut mirosu la clone ieftine? tie nu ti se pare ca lipseste ceva? mai bine mai bem ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Ai o biblie in casa? Citeste-o, te rog. Tot ce trebuie sa stii este acolo. Daca nu ma insel Isaac Asimov a zis ceva in genul: "Cea mai buna dovada a inexistentei lui dumnezeu este biblia." Asta asa ca tot le plac credinciosilor citatele oamenilor de stiinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Endo, cand a fost ultima data cand ai adus o jertfa dumnezeului tau? Cand ai taiat si tu o capra si ai ars-o pe altar sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru tot? Ca in biblie asa scrie ca trebuie sa faci... Daca ar fi sa fiu rau si ateu as spune ca n-am taiat o capra ca jertfa, ci am pus-o pe ma-ta. Dar nefiind ateu, n-o sa spun asta. L-am gasit si pe zaelu ipocrit. Nu crede in Dumnezeu, dar se duce sa aprinda lumanari la nu stiu care motociclist mort, saracul de el. La cat de indarjiti sunteti pe aici ar trebui ca nici in gluma sa nu faceti asa ceva... Niste gaozari!!! Mars! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Daca ar fi sa fiu rau si ateu as spune ca n-am taiat o capra ca jertfa, ci am pus-o pe ma-ta. Dar nefiind ateu, n-o sa spun asta. L-am gasit si pe zaelu ipocrit. Nu crede in Dumnezeu, dar se duce sa aprinda lumanari la nu stiu care motociclist mort, saracul de el. La cat de indarjiti sunteti pe aici ar trebui ca nici in gluma sa nu faceti asa ceva... Niste gaozari!!! Mars! Dar ai gandit-o. Vizavi de cine si cui aprinde lumanari, tine-ti dracu' vorbele pentru tine, ca nu esti mai presus de altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) Bai baieti, cred ca v-ati ars atat de mult in fund pana v-a da "sangeretele". Oricum mine imi place ca ma distrez aici cu noi. E foarte amuzant totul. Tosusi, as avea o intrebare pentru crestini sau crezatori in dUMNEZEU. Zicea un impatimit mai sus ca eL ne-a dat libertatea sa facem ce vrem. Pai din moment ce ne-a dat aceasta libertate de ce pana mea mai vine pe urma cu pretentii ca asa si pe dincolo?? Adica ori avem libertate ori e asa ca democratia din Romania!? De exemplu: daca eu vreau s-o ard in popou pe vecina de la 8, doamne-doamne zice ca nu e bine si ca ii incalc legile dar in acelasi timp imi zice ca sunt liber s-o ard daca vreau dar o sa ma pedepseasca. Din cate stiu eu, o libertate cu reguli si restrictii nu mai e libertate deloc. Deci ma baieti cu biblia in brate, sunteti cam la parnaie pe viata dac-o mai ardeti asa. Mai era cineva impatimit cu biblia care zicea ceva de genu sa-ti urasti familia. Trebuie sa intelegem ca Biblia a fost scrisa pe vremea cand unele cuvinte aveau alte intelesuri, plus ca fiind tradusa de atatea ori s-au mai incurcat intelesurile pe drum. "Ura" de care se vorbeste in Biblie nu e smardoiala pe care i-o dai nevestei ca a pus prea multa sare in mancare, sau copiilor pt ca isi injecteaza heroina in scara de bloc. NU. Iisus vorbeste de faptul ca ar trebui sa-ti lasi familia si sa-l urmezi pe el, sa fii indiferent oarecum propriei tale familii, sa il iubesti pe dumnezeu atat de mult ca ai renunta la buca neveste-ti si ti-ai baga pwla in ei de copii. In nici un caz sa-i iei la omor sau mai stiu eu ce. Biblia este ca o carte de basme, nimic nu este spus pe sleau, totul este o metafora care trebuie interpretata. Pentru ca asta e si idea cu care a fost conceputa: sa creeze un sistem prin care sa subjuge lumea. Si trebuie sa recunoastem ca au reusit cu brio. Caciula jos! Cu gandul la vecina-mea de la 8 cred ca o sa trag o la.ba scurta, imi spun rugaciunea de seara si ma bag la somn. Nimeni nu poate sa explice treaba cu religia mai concis si amuzant in acelasi timp decat domnul Carlin: http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o http://www.youtube.com/watch?v=YzEs2nj7iZM Editat Iulie 5, 2011 de igo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Cu gandul la vecina-mea de la 8 cred ca o sa trag o la.ba scurta, imi spun rugaciunea de seara si ma bag la somn. Asta sunteti ateii! Noroc ca unii dintre voi recunosc... faiantari... Din faianta ati fost luati, faianta puneti!!! O noua religie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Asta sunteti ateii! Noroc ca unii dintre voi recunosc... faiantari... Din faianta ati fost luati, faianta puneti!!! O noua religie. pune primu mina pe piatra prietene, ce mai astepti. Nu numa ca tu nu ii dai in cap lu mitirila (si restul pacatelor grave fata de galaxie... belitu ochilor si mintii dupa alt poponeata de muiere, poftitul de bagat in alte scorburi, etc) dar aparent garantezi si pentru taica-tu si reastul neamului din care te tragi.... io zic sa iti dai comanda de statuie... tu mare si restul neamului imprejurul tau adulindu-te. ce pot sa iti zic... non-labagiule ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 M-a surprins intotdeauna ce "twisted-mind" pot sa aiba majoritatea - masturbarea este primul mod de a-ti cunoaste functionarea organelor sexuale; cineva care nu s-a masturbat e ca si cum n-ar fi facut test-drive inainte de a-si fi luat masina. Deasemenea, obsesiva invocare a organelor sexuale in injuraturi - ceva e profund dereglat in psihicul nostru si stupiditatea moralei religioase are o mare vina. Suntem educati intr-un spirit schizofrenic: sexul e rau dar e necesar, organele sexuale sunt murdare, tabu, dar trebuie sa le atingem din cand in cand. Chestia asta s-a intamplat si cu apa - cateva sute de ani oamenii au umblat nespalati din cauza unor cretini care au lansat teorii aberante. Cretini aidoma colegilor nostri blocati de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 L-am gasit si pe zaelu ipocrit. Nu crede in Dumnezeu, dar se duce sa aprinda lumanari la nu stiu care motociclist mort, saracul de el. La cat de indarjiti sunteti pe aici ar trebui ca nici in gluma sa nu faceti asa ceva... Niste gaozari!!! Mars! Acu am vazut mizeria asta... Ba stii ceva... io cred ca tu nu apari la intruniri pentru ca ti-e jena cu ce panarama de faima ti-ai facut cu pseudonimu endo (poate iei si tu exemplu de la colegii creduli si iti faci clone mai singerii asa) . In primul rind bai academicianule, aprinsu de luminari nu este tipic crestinismului ci tuturor natiilor de traditii... semnificatia aprinderii unei lumini nici nu e greu de ghicit. In al doilea rind bai doctore honoris causa faptul ca eu particip la acel eveniment nu inseamna ca eu cred ca viata are sens legat de pishatori si diete, ca as crede ca in ceruri e un barbos, o stafie si un tircovnic care se unesc in Captain Planet si telenovela numita Univers este planul lor plin de intrigi de povesti de gradinita. Inseamna doar ca ma duc la comemorarea unui coleg motociclist pe care nu l-am cunoscut dar care a murit in fata mea la 100 de metri intr-un accident sinistru in care in locul lui puteam fi eu sau oricare din Joia Moto pentru ca doar citeva secunde ne separau. Dar... faptul ca tu... ca un mizerabil ce te gasesti pe planeta asta, scormoni in forum (ca alta sinistra creatura patetica de pe aici) ca sa cauti rahaturi pe care sa le rastalmacesti cum vrea mintea aia ta luminata si sa le amesteci cu puroiul ce iti maninca ficatii dinauntru, ca apoi sa transformi un gest amical intr-un subiect de balacareala tircovniceasca de a ta este dincolo de sinistru... Nici mustele nu isi inmoaie trompa in ce produci tu... stimabile. Si ca sa te luminez nitel... tu si restul galeriei lu mnezo de pe aici manifestati un simptom destul de cunoscut. Sinteti constienti ca desi "cunoasteti" cuvintul si legile lu mnezo... sinteti complet incapabili de a le respecta... pentru ca nu sinteti cu nimic mai presus de restul umanitatii... pe ici pe colo va mai constipati incercind sa tineti post sau va luptati, ca copiii cu "indienii" de plastic, cu poftele de 3,14zda si marire lumeasca... asa de sanchi... dar picati in rahat la loc cum v-ati itzit. Exact cum zicea Shobolanu, in realitate... de slabi ce sinteti si cu buna stiinta nu respectati ceea ce pretindeti ca credeti. Asta va face cel putini la fel de pacatosi ca si unu ca mine care cu impertinenta ii cere zeuluui vostru sa o dea pe Maria la popor sa se distreze cu ea. Daaaar... si aci vine mizeria: In spatele mintii voastre largi si luminate s-a itzit un gind... SI SA NU INCERCI SA IL NEGI CA NU TINE VRAJEALA... cum ca desi sinteti muci "in fata domnului" ati putea "recupera" ceva puncte de penalizare daca v-ati da mari aparatori si sustinatori ai lui hulind, urind si atacind cum va lasa pe voi fierea pe cei pe care in mintea voastra stralucitoare vi-i inchipuiti sub voi ca numar de pacate... pe cei care neaga direct si cinstit cuvintul domnului trimitind povestile popilor direct la Balaceanca la plimbare. Exact ca un copil de ala frustrat ca tasu il cearta si il bate ca e obraznic si neascultator care apoi incearca sa se dea mare si sa il abuzeze pe fratele mai mic care face setul lui de prostii, crezindu-se mai bun in ochii tatalui pentru asta neintelegind ca doar se afunda in rahat. A uri si huli un ateu nu te face mai pizdos in ochii domnului bai poola... te faci si mai praf si scursura. Mars tu la loc in cocina ta prapaditule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 In primul rind bai academicianule, aprinsu de luminari nu este tipic crestinismului ci tuturor natiilor de traditii... semnificatia aprinderii unei lumini nici nu e greu de ghicit. Mmmmm... Vad ca ti-am atins nervu analo-optic!!! Nu esti deloc asa de rece si impenetrabil, cum vrei sa pari. Reactionezi si tiganeste pe deasupra, adica din agresor pozezi in victima plapanda. Ma opresc la un singur lucru... explica ce semnifica la tine luminita... de ce nu aprinzi o lanterna sau faza lunga de la tricicleta? Si ce insemamna la tine a comemora. Ce sens are? Si de ce ai vrea sa aduci aminte de un om, ca toti oamenii, care nu inseamna absolut nimic si care nu intereseaza pe nimeni ca a existat in lumea asta infima si nesemnificativa in universul ala rece caruia nu-i pasa de nimic? Deci, nu discut oameni, discut situatii, ca sa nu aud cretinisme de genul "stii tu cine a fost?" Putea fi oricine altcineva. Articuleaza! Si scrie corect, caci multi analfabeti pun cratimele aleatoriu, sa para ca sunt mai mult decat niste tiganusi scoliti 2-3 clase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 fa pasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 fa pasi Bravo zaielu...! Nu zaiet, nu pagadi! Te-am redus la doua cuvinte... in curand o sa te reduc la tacere. Minciuna nu poate grai in fata adevarului. Iata exemplul viu al credintei si existentei lui Dumnezeu. Tu esti! Endo tu ce zici? Daca e pentru incalzirea aferenta copulatiei fericite, in vederea proceerii e OK? Asa... intreaba-ma! Sunt miezul din banana pe topicul asta! Treaba e cam asa. Daca e nevasta-ta puteti face impreuna ce doriti. Cam asa in prima faza. Limita apare acolo unde bunul simt se transforma in patima si degradare umana. Acum, tu daca vrei sa lingi toate pasaricile intre 18 si 94 de ani, e un pacat, dar pe de alta parte cred ca faci si un bine... De exemplu igiena octogenarelor din azilul nr 4 "Vorba aia numai capul draga!" Si eu imi aduc aminte tot ce-mi zicea mama! La labarie nici nu sunt curios deoarece crestinii si bisericosii de orice dogma care in general care o dau in "abstinente" stim cu totii ca se mulg pana lesina. Asta numai din cauza ca voi nu postiti si trebuie sa beti lapte... Acum, mars si fa-ti temele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate