Louis Cyphre Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Bre Cosmine, tu ar trebui sa-ti dai cu tesla-n bilute ca s-a trezit Seinfeld mai devreme sa faca un show despre nimic. Ca asa esti si tu: vorbesti mult, nu spui nimic si te mai si faci de ras prin zona. Iti dai seama ce bani faceai ? Iti cumparai vreo 2-3 Dumnezei, numai si numai pentru tine. Mai ales ca asta crestinu' vine la superoferta: platesti unul, primesti trei. Basca o mama virgina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Pastratul templelor ca sint monumente artistice plm mi se pare la fel de folositor ca pastratu canibalilor ca sint si ei o forma de cultura care e pacat sa se piarda... fuck it. la faza asta as fi la fel de transant ca Shobolanu. Nu cred ca buddhismul e nici 5% de malefic ca crestinismul (ca dogma spalatoare de creier) dar pentru a nu fi partinitor si pentru a nu lasa un singur drac pe piata prostirii prostilor (piata credintei adica)... as face una cu pamintul toate templele. Nu am nimic sa creada oamenii in iubire, sentimente, arta etc dar in bau-bau care a facut lumea in 3 zile si trebe omoriti in numele lui ai care nu-s ca ei... la kakat. Ce nu reuseste cretinoidul ala de craig sa inteleaga e cum mortii ei de morala este in continua schimbare (inclusiv a dictata de mnezo... vezi masacrele dictate de el in vechiul testament, iubirile basite utopice si lalaite a lu isus din noul testament si "regulile" laice dupa care ne ghidam azi... reguli continuu amendatei in urma experientelor noi intr-o societate in continua schimbare si dezvoltare). Cum mortii ei de si Buddhistii au morala asemanatoare (mai putin cretinismele cu 1. sa nu crezi in alt zeu, 2. sa sugi plua zeuului tau, 3 sa ucizi infidelii) si mai mult... societatile laice majoritar atee o duc cel mai bine din punctul de vedere al "abaterilor". In plus asezarea moralei pe un pidestal de asta divin este penibila de la bun inceput. morala e un rahat de set de traditii comportamentale benefice societatii... morala au si maimutele... morala au si furnicile for fuck sake. doar ca nu e compatibila cu forma noastra de organizare. dar vine dobitocul ala si zice... dom'le morala se trage de la mnezo... care a zis-o in biblie... dar nu discut existenta lu mnezo... si nici daca biblia e de la el... dar daca mnezo exista... morala i se potriveste... dar nu discut despre daca exista sau nu... adica... mai intai debiteaza ca morala e nushce mare rahat divin... morala il implica pe mnezo... care menzo a dat morala... care il implica pe mnezo... care a dat morala... care il implica pe mnezo... same fucking shit... biblia e scrisa de mnezo... says who? pai scrie in biblie... ... hai ca am gasit... in caz ca cineva vrea sa asculte cum vorbeste craig ala dar nu are ficatul suficient de rezistent la vorbit ampulea ca dilibaii ete aci ceva similar dar macar funny: Editat Septembrie 6, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @yuk Sa inteleg ca esti ateu de "rit vechi", nemultumit ca biserica nu-ti da cota parte din "prada". Asa e viata, naspa. @mciaulih "Credinciosilor vreti sa ardeti pe rug niscai atei?" Da, pe "rugul" semidoctismului. @Louis Cyphre Fiecare cu deziluziile lui. Eu ca n-am reusit sa-mi cumpar trei dumnezei tu ca iPadul a aparut din nimic. Naspa, aiurea cam nasoala Din caleidoscopul ateistic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Popa Cosmin: Sper ca nu ai apelat vreodata la serviciile unui medic pentru ca doar face parte din stiinta medicina si tu nu crezi in asa ceva. Sa zicem,teoretic,ca dumnezeu exista si ca el a creat universul si pe noi,oamenii. De ce trebuie sa ne rugam lui,sa-i multumim etc.? Avand in vedere ca dumnezeu e o mare mare forta si un mare intelect,deci nu are nevoie de multumiri din partea noastra.Tu cand faci un gest din inima,un gest altruist autentic,il faci ca sa primeste laude si multumiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Dan_06 "Sper ca nu ai apelat vreodata la serviciile unui medic pentru ca doar face parte din stiinta medicina si tu nu crezi in asa ceva. " Daca vrei sa vezi lumea dihotomic, te priveste doar pe tine si pe ceilalti fundamentalisti. Eu am mai zis odata ... Realitatea e mult mai complexa, iar in complexitatea asta intra si o parte din stiinta (o alta parte nu e decat o gramada de "presupuneri") "De ce trebuie sa ne rugam lui,sa-i multumim etc.?" Te-a obligat cineva sa te rogi? Eu din cate stiu lumea se roaga sa castige la loto nu ca e obligata sa se roage ... in sfarsit, fiecare percepe lumea in felul lui. "Tu cand faci un gest din inima,un gest altruist autentic,il faci ca sa primeste laude si multumiri? " Eu nu fac gesturi de genul asta. Daca fac ceva, fac pentru ca asa vreau eu sa fac ... insa e posibil ca faptele mele sa fie "catalogate" de unii altruiste iar de altii egoiste. De exemplu pe mine nu ma intereseaza fenomenul FSM, de fapt am auzit de el tot de la atei. Ce vreau sa spun e ca daca pe mine nu ma intereseaza un lucru si il consider inutil nu-l bag in seama, am alte lucruri mai importante de facut. Sunt curios de ce un ateu care exclude orice existena "supranaturala" si cunsidera scrierile religioase un rahat, isi pierde timpul pretios cu ele. Nu crezi ca ai avea un randament mai mare daca ti-ai canaliza toata energia catre stiinta si "realitatea stiintifica"? Zic si eu In felul asta poate gaseai o explicatie stiintifica big-bang-ului si primeai premiul nobel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Popa Cosmin: Sper ca nu ai apelat vreodata la serviciile unui medic pentru ca doar face parte din stiinta medicina si tu nu crezi in asa ceva. Sa zicem,teoretic,ca dumnezeu exista si ca el a creat universul si pe noi,oamenii. De ce trebuie sa ne rugam lui,sa-i multumim etc.? Avand in vedere ca dumnezeu e o mare mare forta si un mare intelect,deci nu are nevoie de multumiri din partea noastra.Tu cand faci un gest din inima,un gest altruist autentic,il faci ca sa primeste laude si multumiri? Cum o spui tu suna a taxa de protectie...deci te rogi,multumesti ptr. orice lui dumnezeu si tra-la-la ca sa nu ajungi in iad(?!),si asa ajungi in rai,si dupa,te doare-n lupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Realitatea stiintifica e mult mai complexa ca aia religioasa,nu crezi? Realitatea religioasa: dumnezeu a facut totul PUNCT nu mai lasa loc de altceva. Realitatea stiintifica: hai sa vedem de ce,cum,unde. biologie,fizica,chimie,antropologie,psihologie etc. etc. etc. Problema e ca ne trage in jos religia,asta e.Vreau sa deschid ochii si la altii.De ce "studiez" biblia ? Pai trebuie sa-ti cunosti "inamicii". PS: Sa nu uitam cine a venit cu teoria Big Bang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 bah nu se mai termina topicu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Dan_06 "Realitatea stiintifica e mult mai complexa ca aia religioasa,nu crezi? " O fi in acelasi fel in care iPad-ul e mai complex decat Steve Jobs. "Realitatea stiintifica: hai sa vedem de ce,cum,unde. biologie,fizica,chimie,antropologie,psihologie etc. etc. etc." Nu stiu ce vrei sa raspund la asta, in afara faptului ca vrei sa vezi lumea in dihotomie, ai perfecta dreptate. "Problema e ca ne trage in jos religia,asta e.Vreau sa deschid ochii si la altii.De ce "studiez" biblia ? Pai trebuie sa-ti cunosti "inamicii"." Un fel de cruciada ateista. Ok, mi se pare normal pentru o "religie". Insa aici intervine problema. Ateismul asta de "rit nou" nu e la fel ca cel de "rit vechi"? Cei "vechi" erau certati cu credinta. Cei "noi" neaga existenta totala a divinitatii (implicit a irationalului) insa vor sa inoculeze vidul ramas cu "teorii irationale" ca fiind rationale. Legat de ateism, pana si Maica Teresa in scrisorile ei povestea cum avea perioade in care pur si simplu isi pierdea credinta (ce viata a avut si "satanista" asta, s-a dus in Calcuta sa distruga suflete, cand putea sa stea bikini pe plaja adriaticii). Insa ateismul asta de "rit nou" e ceva in neregula cu el. Apropo, cum il numesti pe unu care iti spune ca motocicleta e pentru retardati insa il vezi cum umbla cu motocicleta? "Sa nu uitam cine a venit cu teoria Big Bang" Exact! Teoria Sau cum ar spune un credicios: "credinta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Legat de ateism, pana si Maica Teresa in scrisorile ei povestea cum avea perioade in care pur si simplu isi pierdea credinta (ce viata a avut si "satanista" asta, s-a dus in Calcuta sa distruga suflete, cand putea sa stea bikini pe plaja adriaticii). Satanista cu S mare si fara ghilimele.Auzi tu cica e bine sa suferi de dureri atroce pentru ca te aduce mai aproape de dumnezeu.In afara ca avea cine sa stea la capul unor bolnavi in faza terminala altceva nu le facea,ba chiar unii din ai aputeau fi tratati prin mijloace medicale.Le interzicea maicutelor sa aiba studii in ingrijirea bolnavilor etc. Insa ateismul asta de "rit nou" e ceva in neregula cu el. Si ce ai de gand sa faci in privinta acestei nereguli? Stii ce am zis in primul topic care a fost inchis? Ca eu nu cred in nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Dan_06 "Satanista cu S mare si fara ghilimele." Eu iti inteleg propaganda, si nu vreau s-o combat pentru ca n-am motive sa-ti schimb parerea (fiecare are dreptul la o parere). Insa daca vrei sa cunosti personajul inainte de a-l judeca, iti recomand scrisorile ei. "Si ce ai de gand sa faci in privinta acestei nereguli?" O sa ma amuz cat va fi amuzant, iar apoi probabil va intra in aceasi categorie cu FSM. "Ca eu nu cred in nimic" Aici te contrazici singur. Crezi ca big-bang-ul a aparut din nimic cea ce e irational. Crezi ca mutatiile multiple si simultane pot apare pe cale naturala - pana la noi descoperiri e o idee irationala. E de inteles ca nu crezi in crestinism, e alegerea ta si trebuie respectata. Insa cand spui ca crestinii sunt retardati pentru ca ei cred in ceva irational ... ceva miroase urat Nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Aici te contrazici singur. Crezi ca big-bang-ul a aparut din nimic cea ce e irational. Crezi ca mutatiile multiple si simultane pot apare pe cale naturala - pana la noi descoperiri e o idee irationala. Unde am spus ca eu cred in ce spui mai sus? Nu se zice ca a aparut din nimic.Inca nu se stie din ce e aparut,se stie doar e a fost imediat dupa. Faci o mare greseala.Daca o idee e rationala nu inseamna si ca e adevarata. Alta mare greseala e sa pui egal intre credinta si teorie stiintifica. Da,e foarte rational ca o forta invizibila,cu vointa si intentie a creat totul.Dar pe dumnezeu cine l-a creat? Daca e sa o dam in discutii din astea. E foarte rational ca dumnezeu asta a aparut si el din......ce? nu cumva tot din nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Unii crestini sunt retardati, mai ales cei ce scriu pe topicu asta. report me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Dan_06 "Unde am spus ca eu cred in ce spui mai sus?" Am presupus. Pentru ca altfel inseamna ca nu crezi in teoria big-bang-ului si cea evolutionista (varianta "selectia naturala"). "Nu se zice ca a aparut din nimic.Inca nu se stie din ce e aparut,se stie doar e a fost imediat dupa." OK, o noutate ateista. Daca nu a aparut din nimic, atunci ceea ce a fost inaintea big-bang-ului si cum a aparut? Vezi, intri intr-o logica in care esti nevoit sa presupui si sa crezi ca ai dreptate. Adica sa "crezi". "Faci o mare greseala.Daca o idee e rationala nu inseamna si ca e adevarata." Ai dreptate, nu inseamna ca e adevarata. Insa daca accepti si varianta falsa, nu inseamna decat ca iti bazezi paradigma crearii lumii pe o afirmatie falsa? Nu e ciudat? "Alta mare greseala e sa pui egal intre credinta si teorie stiintifica." Fundamentalistii au tendinta asta. Eu nu am pus niciodata egal intre ele. Una e rationala, alta irationala. "Da,e foarte rational ca o forta invizibila,cu vointa si intentie a creat totul." Faci aceasi gresala pentru care mi-ai atras mie atentia. Nu confunda rationalul (stiinta) cu irationalul ("forta invizibila") "Dar pe dumnezeu cine l-a creat? Daca e sa o dam in discutii din astea. E foarte rational ca dumnezeu asta a aparut si el din......ce? nu cumva tot din nimic? " Iar incerci sa amesteci rationalul cu irationalul. Acum nu vad rostul in a incerca sa-ti raspund la intrebarile irationale (legate de "forta invizibila") atata timp cat tu nu poti intelege/crede asa ceva. Mai bine ne limitam doar la ceea ce cunosti ca sa fim on-topic - rationalitate. @Belbody Sunt sigur ca credinta ta e superioara. De ce te-as raporta? Nu ma deranjeaza cu nimic jignirile virtuale. Sunt sigur ca la o bere ai vorbi politicos, aici in online ai ocazia sa te descarci - asa ca nu vreau sa-ti iau aceasta fericire. Go for it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Vreun ateu cu numele de Bogdan pe aici? Nu de alta, dar inseamna "darul lui Dumnezeu" (nume slav) Editat Septembrie 6, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Nu stiu de Bogdan, dar pe mine ma cheama Serafim. No, radeti-va! Editat Septembrie 6, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 pirtz... la fel daca te cheama Anastasie inseamna ca esti nemuritor? Iar daca te chiama claudiu inseamna ca esti schiop? btw... just to mess things up... cica Eva inseamna sarpe in araba... heh... poate ca diavolul e cu noi in pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Nu stiu de Bogdan, dar pe mine ma cheama Serafim. No, radeti-va! E clar. Esti ateu undercover. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Ba, decat sa ma cheme Anastasie, mai bine ma chema Levente... Si nu sunt undercover, is chiar pe fata. De-abea astept sa vina astia cu recensamantul, sa ma intrebe de religie. Sa ma rad de ce mutre o sa faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Acum nu vad rostul in a incerca sa-ti raspund la intrebarile irationale (legate de "forta invizibila") atata timp cat tu nu poti intelege/crede asa ceva. Mai bine ne limitam doar la ceea ce cunosti ca sa fim on-topic - rationalitate. De aia sunt ateu,pentru ca nu sunt irational,ilogic si fara bun simt(common sens) sau pe scurt pentru ca nu sunt nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Cred ca se potriveste topicului asta ... n'joy http://www.youtube.com/watch?v=ZnhjNzlJzPg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Louis Cyphre Eu in 2002 i-am zis sa ma treaca la ateu si n-a vrut (o cunosteam pe tipa cu chestionaru). Tu cu "Serafim" n-ai nici-o sansa, cu siguranta te pune la crestin ortodox. @Dan_06 Cand spui ca nu esti ilogic, irational si lipsit de "common sens", din punctul meu de vedere refuzi (constient sau nu) sa "vezi" si cealalta jumatate a vietii. Poate o fi mai bine asa. @SyDemon Faci o confuzie crezand ca libertatea se obtine prin ateism. Oricum libertatea e doar un cuvant "la moda" si atat, majoritatea oamenilor (sa zic undeva la 99,98%) nici nu-si doresc libertatea in adevaratul ei sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Dan_06 Cand spui ca nu esti ilogic, irational si lipsit de "common sens", din punctul meu de vedere refuzi (constient sau nu) sa "vezi" si cealalta jumatate a vietii. Poate o fi mai bine asa. Hai ca m-ai facut curios Mr. Hyde. Baga cu cealalta jumatate a vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 @Louis Cyphre Eu in 2002 i-am zis sa ma treaca la ateu si n-a vrut (o cunosteam pe tipa cu chestionaru). Tu cu "Serafim" n-ai nici-o sansa, cu siguranta te pune la crestin ortodox. @Dan_06 Cand spui ca nu esti ilogic, irational si lipsit de "common sens", din punctul meu de vedere refuzi (constient sau nu) sa "vezi" si cealalta jumatate a vietii. Poate o fi mai bine asa. @SyDemon Faci o confuzie crezand ca libertatea se obtine prin ateism. Oricum libertatea e doar un cuvant "la moda" si atat, majoritatea oamenilor (sa zic undeva la 99,98%) nici nu-si doresc libertatea in adevaratul ei sens. In adevaratul ei sens si in acceptiunea celor 0,02%, cam ce ar insemna sa fii liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) @cosmin si mai povesteai de ateu undercover...bah, o iei razna? Vezi ca "nici-o" se scrie, de fapt, "nicio" Ă impotriva firii, dar, dpdv al Academiei, e corect. Editat Septembrie 6, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate