Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Recomand o discutie prin semne cu: urban-chimp.jpg

Asa-i ca arata inteligent? Cred ca asa aratau si primii oameni cand au inceput sa realizeze ca exista Mnezo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ba, eu cit am trait prin lumea asta am observat urmatoarele chestii, si descriu numai extremele, nu mijlocul unde sintem mai toti:

1`. Daca ai dusmani multi, esti un porc, un bou, un mirlan, e ceva cu tine.

2. baietii buni ca piinea calda n-au dusmani.

Noi sintem undeva la mijloc, dar se vede "trendul", nu?

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Ba, eu cit am trait prin lumea asta am observat urmatoarele chestii...

Sa speram ca mai ai de trait :D ar fi pacat sa ramai cu "observatiile" actuale. :grinbandit:

Atentie atei, vi se pregateste ceva ! ! !

Un comandou de maicute pregatite de bundesnachrichtendienst, au inceput vanatoarea de atei. :crack:

Dawkins le recomanda ateilor sa nu iasa din casa in urmatoarea saptamana cat timp comandul de maicute se afla pe teritoriul romaniei. :lol:

Baricadati geamurile, otraviti fantanile si dati drumu la caini :haha:

Link spre comentariu

Trebuie sa iti reinnoiesti portofoliul cu glume...

Am observat ca voua trebuie sa va spuna cineva de trei ori, poate-poate intelegeti ceva...

Link spre comentariu

Mai sunt 12 zile pana cand WLC ajunge in Europa, poate Dawkins se razgandeste si totusi isi face curaj sa ajunga la dezbateri. "Zoe, fii bărbată!"

Dawkins s-a plictisit de cretini, se duce la intalniri unde primeste intrebari inteligente (de la crestini inteligenti nu de la "fanatici").

4LpDs.jpg

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Dawkins s-a plictisit de cretini, se duce la intalniri unde primeste intrebari inteligente (de la crestini inteligenti nu de la "fanatici").

Cunosc motivele, doar am "experimentat" perioada comunista cand cadrele de partid (Ateiste, cu a mare) se complaceau doar in dezbaterile cu alti tovarasi de ideologie. Din motive necunoscute se pare ca aveau o alergie teribila fata de "opozitie". :disappointed:

Revenind ontopic:

Pentru ca deja am postat manualul de psihologie, ca o masura impotriva posturilor "fanteziste" care erau paralele cu manualul de psihologie din clasa a 10a.

In acelasi spirit dar fara sa mai pun manualul de logica din clasa a 9a, le recomand ateilor fundamentalisti un link wiki cu un "indrumar" de "logica falacioasă" pentru a nu mai debita "argumente rationale" care nu au legatura cu ratiunea. :laugh: Trebuie sa recunosc ca sunt amuzante, insa cand vezi ca omul chiar crede ca sunt rationale ... te gandesti daca nu cumva e :moron: sau doar prost educat :grinbandit:

"Suveran fată de natură, supus Divinitătii, nemuritor si liber prin depăsirea extramundană a conditiei sale" - Petre Tutea

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

@Budd

Numi place sa vorbesc despre necazurile altora in special de copii, dar daca iti face placere subiectul asta, si il tot folosesti ca si "argument logic" in sustinerea propriei religii

Pai hai sa vedem faptele:

google search: Atheist Pedophiles

Aproximativ 1.800.000 (de) rezultate (0,34 secunde)

google search: Christian Pedophiles

Aproximativ 1.070.000 (de) rezultate (0,13 secunde)

Avand in vedere ca "ateismul" reprezinta in jur de 12% din populatia lumii iar crestinismul 33% - pot sa trag concluzia ca in randul ateilor se afla de 3-4 ori mai multi pedofili decat in randul crestinilor.

Trist. :disappointed:

E penibil sa aduci argumente de genul asta pentru a-ti sustine religia :(

Link spre comentariu

Rezultatele cautarii pe gugal sunt un argument solid pesemne. Da-o-n ma-sa de statistica.

Da si un search pe pagini din Romania sa vezi cati pedofili ortodocsi avem p-aci pe la noi prin batatura. Nu uita sa pui ghilimelele de rigoare.

Succesuri!

PS: :lol:

Editat de Doctor X
Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Rezultatele cautarii pe gugal sunt un argument solid pesemne. Da-o-n ma-sa de statistica.

Normal ca nu e un argument solid, insa am tot observat ca ateii au o placere pentru subiectul "pedofilie" si am zis sa le urmez logica :rusinica: (cu un argument hiperbolizant)

Link spre comentariu

lol domnu' popa

rezultatele cautarilor pe google = nr reale de cazuri reale...ma facui sa crap de ras la servici.

luand exemplul tau am dat google la "Michael jackson" si au iesit vreo 347 de milioane.

apoi la "michael jackson alive" si's doar vreo 72.8 mil.

deci din cele 347 mil de michael jackson (adica aproape toata populatia masculina a europei) doar 72.8 milioane sunt vii.

clar. tu stii ce e google si cum se foloseste.

si exact aceeasi logica si capacitate intelectuala de care ai dat dovada mai devreme o aplici si in celelalte aspecte din viata ta.

de fapt o aplica cei 1.030.000 de "popa cosmin" care mi-au dat la cautarea pe google.

tu care dintre ei esti?

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

lol domnu' popa

rezultatele cautarilor pe google = nr reale de cazuri reale...ma facui sa crap de ras la servici.

Mai Vlad, eu am mai spus o data ca am facut o hiperbolizare/exagerare pentru a arata cat de penibil e argumentul ateist referitor la pedofilie. ;) Daca intelegi conceptul bine altfel ...asta e.

Link spre comentariu

Ce argumente, dobi? Io doar te persiflam, imi bateam ciocanu' de moaca ta, intelegi? Cat despre religie, nu stiu despre ce vorbesti.

Iar faza cu goagalu' a pus cireasa pe bomboana!

PS : la mine rezultatele arata asa

About 1,810,000 results (0.28 seconds) - atheist

About 1,050,000 results (0.18 seconds) - christian

Da, ateii sunt mai pedofili decat crestinii :crack: BTW, da-i sa vezi results la Religious Pedophiles ca-s si mai putini. Ori noi stim ca religiosii nu dau la buci la minori.

Editat de Budd
Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Ce argumente, dobi? Io doar te persiflam, imi bateam ciocanu' de moaca ta, intelegi?

Adica te imbatasi iar cu tuica de pufoaica si o luasi ca asta "pe aratura"? :crack:

Link spre comentariu

Adica te imbatasi iar cu tuica de pufoaica si o luasi ca asta "pe aratura"? :crack:

Nu te poti abtine si o pui pe ma-ta pe iutub. Stim ca tii la ea da' da-o-n plm de treaba : chiar nu e frumoasa. Plus ca in filmu' ala pare sa fi fost batuta de tac'tu.

Link spre comentariu

@Budd

Numi place sa vorbesc despre necazurile altora in special de copii, dar daca iti face placere subiectul asta, si il tot folosesti ca si "argument logic" in sustinerea propriei religii

Pai hai sa vedem faptele:

google search: Atheist Pedophiles

Aproximativ 1.800.000 (de) rezultate (0,34 secunde)

google search: Christian Pedophiles

Aproximativ 1.070.000 (de) rezultate (0,13 secunde)

Avand in vedere ca "ateismul" reprezinta in jur de 12% din populatia lumii iar crestinismul 33% - pot sa trag concluzia ca in randul ateilor se afla de 3-4 ori mai multi pedofili decat in randul crestinilor.

Trist. :disappointed:

nastase.jpeg

Link spre comentariu

In primul meci au luat-o crestinii da' dup-aia si-au luat-o ateii. Grav. Al treilea meci a fost fara istoric pentru ca crestinii au macelarit ateii. Al patrulea meci s-a incheiat pe muchie de cutit, crestinii au dat cu ateii de pamant. In al cincilea,saselea, saptelea si al optulea ateii i-au executat pe crestini scurt si fara durere. Al noualea meci nu s-a disputat.

Link spre comentariu

In primul meci au luat-o crestinii da' dup-aia si-au luat-o ateii. Grav. Al treilea meci a fost fara istoric pentru ca crestinii au macelarit ateii. Al patrulea meci s-a incheiat pe muchie de cutit, crestinii au dat cu ateii de pamant. In al cincilea,saselea, saptelea si al optulea ateii i-au executat pe crestini scurt si fara durere. Al noualea meci nu s-a disputat.ti-qm mai zis, esti prost din fatare, din start...nu ai ce sa faci decat sa crezi in cristos

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic