Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Enoriasilor, haideti sa presupunem, prin absurd, ca nu ati auzit in viata voastra de Biblie. Ca nu stiti de existenta ei, pana cand, intr-o buna zi gasiti o carte ciudata, cu coperti negre si o cruce pe ea, la un anticariat.

O cumparati si mergeti acasa si va puneti pe citit.

Ce impresie credeti ca v-ar face la prima lectura, daca nu ar fi fost indoctrinarea milenara in ceea ce priveste Biblia si invataturile ei?

Ati crede o iota din ea sau ati pune-o in raft, langa Dune?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prietene,eu unul am ajuns la Biblie,curios fiind..citisem alte carti ce faceau referire la ea;

pe vremea mea ,nu se preda religia in scoala,nu prea mergea lumea la biserica,n-a stat nimeni sa-mi bage in cap crestinismul cu de-a sila.

Daca citesti Dostoevsky,Cervantes,Victor Hugo,etc,gasesti trimiteri la Biblie...daca ai putin discernamant poti trage invataminte din orice carte.

Apropo,tu ai citit Biblia,sau inca n-ai intrat intr-un anticariat?

Editat de pisica matache
Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Oamenii "devin" cuminti cand e vorba de Dumnezeu.

Copii "devin" cuminti cand e vorba de Mos Craciun.

Dumnezeu e Mos Craciun pentru oamenii mari.

Intrebari?

Ai dreptate (ca sa te contrazic trebuie sa scriu prea mult)

Am si eu o intrebare.

Exista manelisti atei? :unsure: (intreb pentru ca ateul se plange de dusmani :laugh: )

Enoriasilor, haideti sa presupunem, prin absurd, ca nu ati auzit in viata voastra de Biblie. Ca nu stiti de existenta ei, pana cand, intr-o buna zi gasiti o carte ciudata, cu coperti negre si o cruce pe ea, la un anticariat.

O cumparati si mergeti acasa si va puneti pe citit.

Ce impresie credeti ca v-ar face la prima lectura, daca nu ar fi fost indoctrinarea milenara in ceea ce priveste Biblia si invataturile ei?

Ati crede o iota din ea sau ati pune-o in raft, langa Dune?

Un raspuns strict la intrebarea formulata de tine e NU.

Din cauza asta probabil ca nici n-o vei intelege vreodata :P cel putin atata timp cat pui problema in felul asta.

Link spre comentariu

Va mai suportati ma ? Numai tastaturisti p'aici fara ocupatie care au norma de creat cate un cont-doua pe zi si incep sa refuleze. 400 de pagini si doar 50 maxim sunt demne de citit restul jocuri si injuraturi de copii.

E usor sa vorbesti asa in generalitati... Da' mai greu sa fii specific... zi-i in fata aluia care te deranjeaza si daca are clone fa-i si report. Hai... baga nume.

Link spre comentariu

Care sunt alea 50? Ai facut tu o selectie?

Daca da, esti un mikirias...

Popa Cosmin, la ce ai raspuns?

Nici macar nu ti-ai dat seama ca intrebarea era duala.

Hai, mai, ce naiba, fa un efort..

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Nici macar nu ti-ai dat seama ca intrebarea era duala.

Cum zici tu.

Hai, mai, ce naiba, fa un efort..

Ce efort sa fac? Ti-am raspuns o data.

Un banc ateist:

Un ateu se plimba prin padure, deoadata da nas in nas cu un urs, inspaimantat incepe sa alerge iar cand ursul e pe punctul de a-l prinde ateul striga:

-Doamne!!!

Dupa aceasta timpul ingheatza si o voce spune:

-Dupa ce ca te indoiesti de existenta mea mai ai nerusinarea sa ma strigi!!! Totusi iti voi indeplinii o singura dorinta. Spune!!

Ateul:

-Vreau ca ursul sa fie un bun crestin!! dupa ce rostii aceste cuvinte timpul revenii iar ursul il prinse pe ateu si se aseaza in genunchi si zice:

-"Doamne bicuvanteaza aceste bucate..." :crack:

"Poți închide ochii, dar nu poți stinge soarele." (Nicolae Iorga)

Link spre comentariu

PopaCosmin - cred ca e noul credincios de servici pe aici - zicea mai sus ca ateul de Louis n-o sa inteleaga niciodata Biblia. E absolut normal - e literatura secolului I, revazuta si adaugita in evul mediu, epoca cu orizonturi largi intelectuale; inclin sa cred ca nici macar PopaCosmin sau Endo_ro insusi nu se mai poate pune in galosii vreunui templier sau in condurii Ioanei d'Arc, asa ca toti crestinii wannabe ai milemiului III sunt mai degraba niste manelisti spiritualoizi decat niste scolastici ai Sorbonnei secolului XIV. If you know what I mean...

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

Un banc: :)

Un intelectual credincios avea în vizită mai mulți prieteni. Între ei era și unul care se declarase singur ateu.

- Uite ce tablou minunat! zise ateul, privind spre imaginea unui splendid apus de soare. Cine a pictat taboul, drag prieten?

- Nimeni, a răspuns gazda.

- Cum nimeni?

- M-am trezit cu el pe perete, așa cum îl vezi; taboul s-a făcut singur și tot singur s-a pus pe perete.

- Vorbești prostii.

- Deloc, drag prietene. Dacă tu spui mereu că nu există Dumnezeu și că soarele, pămîntul și întreaga lume s-au făcut singure, mă întreb de ce nu s-ar fi făcut singur și acest tablou.

- …

Link spre comentariu

Un intelectual credincios avea în vizită mai mulți prieteni. Între ei era și unul care se declarase singur ateu.

:crack:

Da' cum se face breh? Trebe sa existe o institutie ateista, un ghiseu ceva care sa-ti dea tidula de ateist? Tare. Banc.

Link spre comentariu

Vizitator PopaCosmin

:crack:

Da' cum se face breh? Trebe sa existe o institutie ateista, un ghiseu ceva care sa-ti dea tidula de ateist? Tare. Banc.

Eu credeam ca-ti trebuie legitimatie :grinbandit:

2275746681_0cefa1ffe4_z.jpg

Pana la urma ateii sunt autisti sau nu? :scratch: Au toate testele facute la zi? :-L

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic