Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

N-am inteles.

Logic.

Eu sunt unul dintre ei..chiar daca nu consacrat ca Michelangelo....Ce-ai vrea sa zici cu asta?

Sifilis? Homosexual? Omule, mnezo interzice asta! Trezeste-te! Nu ti-ai ales zeul corect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Faptul ca mai aveti constiinta nu ar trebui sa va supere ci sa fiti fericiti. Un om fara constiinta ajunge animal, si toti ceilalti il urasc. De ce ati vrea sa fiti asa? Daca intelegeti ca aveti nevoie de ea ca sa fiti oameni, de ce nu puteti accepta si ideea ca vi-a fost pusa de Cineva ptr. asta? De ce urmariti sa faceti ce vreti, cand vreti? Cand nici macar la coada la posta nu va puteti baga inainte fera lipsa ei(constiintei)? De unde vine ea? De la stiinta?...sau instincte?......

Link spre comentariu

Logic.

Sifilis? Homosexual? Omule, mnezo interzice asta! Trezeste-te! Nu ti-ai ales zeul corect.

Dumnezeu uraste homosexualii ca pe orice alti devianti de la dogma biblica care este cuvantul celui de sus pentru a fi respectat din scoarta in scoarta de muritori. Ateii si homosexualii sunt egali in ochii lui si sunt damnati. Ateii = homalai.

Are si sens. Ateii in loc sa inmulteasca specia stau si o freaca pe internet , pe discovery si iau ultimele racnete ale stiintei ca argumentatie pentru religia lor a neantului si finalitatii. Este un singur lucru sigur. Ateii nu se inmultesc. Religia va triumfa pentru ca adeptii ei vor phute fara prezervativ. Ateii corporatisti isi vor bea/droga mintile la fine de saptamana cu pseudo-stiinta lor semidocta si vor crapa de inima pana in 35 de ani. Asta fac de mii de ani , altfel am fi o lume atee . Nihil sine dio.

Editat de Ender28
Link spre comentariu

Ateii nu se inmultesc.

Ai prietena? Nevasta?

Faptul ca mai aveti constiinta nu ar trebui sa va supere ci sa fiti fericiti. Un om fara constiinta ajunge animal, si toti ceilalti il urasc. De ce ati vrea sa fiti asa? Daca intelegeti ca aveti nevoie de ea ca sa fiti oameni, de ce nu puteti accepta si ideea ca vi-a fost pusa de Cineva ptr. asta? De ce urmariti sa faceti ce vreti, cand vreti? Cand nici macar la coada la posta nu va puteti baga inainte fera lipsa ei(constiintei)? De unde vine ea? De la stiinta?...sau instincte?......

Cum sa-mi urasc breh gaina din batatura? Esti nebun la cap? Sau vaca din grajd care-mi da lapte?

PS: stau la coada pentru ca-mi iau fo cateva sacose-n cap daca dau de ceva babe nebune.

Link spre comentariu

Logic.

Asta este mentalitatea televiziunilor. iau din context si fac pretext. Tu spuneai despre artisti. Eu sunt unul. De-asta am si amintit de Michelangelo. Dar probabil ca nu stii cine-i. Asa ai dedus ca vorbesc despre vreun sifilitic,...sau gay....Cum am mai spus..Nu vorbi daca nu intelegi ce vrea sa spuna celalalt.

Ai prietena? Nevasta?

Cum sa-mi urasc breh gaina din batatura? Esti nebun la cap? Sau vaca din grajd care-mi da lapte?

PS: stau la coada pentru ca-mi iau fo cateva sacose-n cap daca dau de ceva babe nebune.

Hai ca nu te mai retin. dar sa nu uiti un lucru: Nu esti buricul pamantului. De fapt nu esti nimic. Cand inveti asta poate mai vorbim.

Link spre comentariu

Ai prietena? Nevasta?

Io sunt agnostic si phut curve. Ma amuz si eu de oamenii cu certitudini. Dintr-o tabara ori din cealalta. Cert e , logic vorbind si sa vad care ma contrazice , ca daca Dumnezeu nu exista voi va pierdeti timpul pe net iar credinciosii prin biserici . Daca Dumnezeu exista , credinciosii au investit cum trebe iar voi v-ati asigurat un loc in Iad. Eu , ca un soi de deget mijlociu intre atatea degete ferme pe pozitie , cred ca ajung intr-un soi de purgatoriu. E bine sa te gandesti la sanse :)

Link spre comentariu

Tu spuneai despre artisti. Eu sunt unul. De-asta am si amintit de Michelangelo.

Vanity, my favorite sin! :crack:

Io sunt agnostic si phut curve. Ma amuz si eu de oamenii cu certitudini. Dintr-o tabara ori din cealalta. Cert e , logic vorbind si sa vad care ma contrazice , ca daca Dumnezeu nu exista voi va pierdeti timpul pe net iar credinciosii prin biserici . Daca Dumnezeu exista , credinciosii au investit cum trebe iar voi v-ati asigurat un loc in Iad. Eu , ca un soi de deget mijlociu intre atatea degete ferme pe pozitie , cred ca ajung intr-un soi de purgatoriu. E bine sa te gandesti la sanse :)

E,pewla! Toata lumea are loc in iad daca exista respectiva creatura. Sau tu crezi ca mai sunt locuri in rai? De unde plm? Se joaca cu casa plina,pe cuvant.

Link spre comentariu

Ete canci. Imi pun astia diagnostic de cancer terminal cu metastaze in ochi si sa-l vezi pe fratele motorsicli cum da tot la casa de copii si se interneaza intr-un schit din Maramu'. Asa scurt , fara explicatii. Bai e totusi vorba de viata eterna. In cel mai bun caz zic bagabontii mei de prieteni ca am murit mai ridicol ca o sula in fata de la pagina 5 , in cel mai rau caz imi petrec restul existentei mele sufletesti in purgatoriu , iad , cercul X al lui Dante etc. Io-mi planific moartea cum isi aranjeaza unii mobila in cutii cand se muta din apartament :))

Si daca cineva se gandeste ca felul meu rational de a-mi asuma sanse in fata unei posibile existente divine este atat de cerebral incat imi va asigura un loc in Iad , ei bine eu cred ca sunt mai credincios decat babele care se inchina la Isus'ul din scorburi de copac ori din petele de igrasie si un dram mai necredincios decat ateei convinsi.

Editat de Ender28
Link spre comentariu

Vanity, my favorite sin! :crack:

E,pewla! Toata lumea are loc in iad daca exista respectiva creatura. Sau tu crezi ca mai sunt locuri in rai? De unde plm? Se joaca cu casa plina,pe cuvant.

Nu m-am laudat ci ti-am confirmat. Este o diferenta.

Link spre comentariu

Nu m-am laudat ci ti-am confirmat. Este o diferenta.

Ce mi-ai confirmat? Ca te-ai laudat? Stai linistit, nu-s dumnezo, nu te iau la palme. E bine ca te lauzi, e un prim pas in a avea incredere in tine. Voi o numiti credinta, cam acelasi lucru. Difera destinatia.

Link spre comentariu

Ce mi-ai confirmat? Ca te-ai laudat? Stai linistit, nu-s dumnezo, nu te iau la palme. E bine ca te lauzi, e un prim pas in a avea incredere in tine. Voi o numiti credinta, cam acelasi lucru. Difera destinatia.

Nu. Ii o mica diferenta in a ma lauda si a-ti spune un lucrudespre mine. Daca-ti spuneam ca sunt mecanic eram vanitos?

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

Artistii fara Dumnezeu au murit de sifilis sau au fost homosexuali.

Dar in final tot au murit,nu?

Oricum replica asta e un fel de ....... troluiala.

Nici macar credinciosul de mai jos nu a inteles ce ai vrut sa zici,asta daca ai vrut sa zici ceva.

Eu sunt unul dintre ei..chiar daca nu consacrat ca Michelangelo....Ce-ai vrea sa zici cu asta?

Stii ca Michelangelo a fost gay,nu?

Link spre comentariu

Daca Dumnezeu exista , credinciosii au investit cum trebe iar voi v-ati asigurat un loc in Iad.

305809_285322998157394_100000390871354_942934_9661159_n.jpg

Stii ca Michelangelo a fost gay,nu?

Daca biserica n-a recunoscut asta ... tot degeaba.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Sa nu uitam de pupatul de moaste.

Dai o limba la mortaciune, ai loc in fata la impartitul zupei la cantina din Rai.

Link spre comentariu

sau sugi ciolanelele ca pe oasele de vita din ciorba... jap locu ales vesnic si dreptu de a da lectii alorlalti despre cum ca e sacru ce sugi tu... osu. si e suparare mare... drept de viata si de moarte etc... :-L

Anywayz... revenind nitel la subiectul principal... o chestie vazuta intr-un filmulet cu Hitchens... Daca dupa ce ajungi in rai te plictisesti de rai si vrei sa pleci? Ai voie? Pe pamint ai liber arbitru (sanchi... dar...) in rai il mai ai? daca nu... cum se cheama asta? Tiranie? Sau esti spalat acolo atit de bine pe creier... pardon pe suflet... de nu iti mai poti dori asa ceva?

sau te speli la neuroni de aici?

Editat de zaelu
Link spre comentariu

... sa nu uiti un lucru: Nu esti buricul pamantului. De fapt nu esti nimic. Cand inveti asta poate mai vorbim.

Da, clar. Buricul pamantului sunt cedinciosii, singurele fiinte din acest Univers de care Creatorului ii e mila (oare de ce ii e mila din moment ce el le-a facut asa ar fi un alt subiect in sine)

Omnipotenta, omniscienta si benevolenta expira ca niste iaurturi mici cu Omega3 si fructe exact in momentul in care apare mila scobindu-se cu degetul in nas.

Apropos, care e parerea ta, e Biblia cuvantul Domnului sau este o metafora?

Link spre comentariu

Da, clar. Buricul pamantului sunt cedinciosii, singurele fiinte din acest Univers de care Creatorului ii e mila (oare de ce ii e mila din moment ce el le-a facut asa ar fi un alt subiect in sine)

Omnipotenta, omniscienta si benevolenta expira ca niste iaurturi mici cu Omega3 si fructe exact in momentul in care apare mila scobindu-se cu degetul in nas.

Apropos, care e parerea ta, e Biblia cuvantul Domnului sau este o metafora?

Vreau sa precizez ca in mare parte sunt de acord cu majoritatea dintre voi. Nu cred in moaste sau alte ritualuri mai mult pagane decat crestine. Vreau sa precizez ca biblia chiar interzice orice idolatrie, iar de traditii gen moaste sau altele nici nu poate fi vorba in biblie. da...eu cred ca biblia este scrisa de oameni inspirati de D-zeu, si au scris acolo ceea ce se numeste Cuvantul Lui. Eu cred in Cuvantul Lui, si stiu din el ca mare parte din prostiile pe care le urati si voi sunt urate(interzise) si de Cuvantul Lui, sau nici macar nu se aminteste de ele. Asta-i pozitia mea. Nu sunt genul"crede si nu cerceta"(care, apropos, nu exista in biblie ci este un mesaj de manipulare a prostimii), ci sunt genul "cercetati totul si luati ce-i mai bun"(asta se regaseste in biblie, dar nu se spune credinciosilor simpli pentru ca se apuca de studiat si nu-i mai cred pe "preasfinti").

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

Asta cu "cercetati totul si luati ce-i mai bun" scris in biblie e foarte tare :D. Cred ca e scris pe la inceput nu? dupa Exod... cind mnezo le zice sa se duca la "vecini" sa le taie capetele la barbati si sa ia tot ce e mai bun dupa... cercetare... fete, femei, oratanii... etc.... Bine... asta cind e milostiv mnezo ca in rest... se trece tot prin sabie...

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Istoria asta cred ca nu prea ne priveste. Ei erau evrei si aveau politica lor, in contextul lor de-atunci, in vremuri cand TOTI se omorau unii pe altii si furau tot ce pradau. Nu stiu de ne-am lega in mod special de ei. Ca stim mai multe despre istoria lor ii altceva. Dar asta nu inseamna ca au fost mai criminali decat restul. Si acum lasand la o parte istoria de acum 4000 de ani, "cercetati totul si luati ce-i mai bun" a fost spusa de Pavel in Noul Testament. Iar inchinarea la morti este o practica total interzisa in biblie, la fel si aducerea de sacrificii sau alte daruri catre cei morti.

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

Gilbert, tu interpretezi Biblia? Ai autorizatie? Ai fpst hirotonit cumva? Nu stii ca doar popii - si doar aia de rang inalt, evident - au permisiunea lui Herr God himself sa faca treaba asta? Ce ai scris tu mai sus e automat erezie si ti-ai fi luat-o acum cel putin 200 de ani big -time... Asta e paradoxul credinciosului sincer - si comunistii hardcore convinsi de marxism-leninism - si atei pe deasupra, probabil - pana in maduva oaselor au ajuns in lagare, remember? Biblia nu e decat un pretext, e carticica sefului de cuib, whatever... Restul e politica, lupta pentru putere, instrumente ale ticalosiei oligarhice umane. Daca nu sesizezi asta, my dear Gilbert - daca tot esti in the mood for elusive perversions - ai scapat total sensul acetui topic... Fa-ti inventarul cerebral si spune-ne cate idei gasesti sa-ti apartina 100%. Daca nu gasesti nici una, nu-i bai, esti trendy...

Link spre comentariu

Gilbert, tu interpretezi Biblia? Ai autorizatie? Ai fpst hirotonit cumva? Nu stii ca doar popii - si doar aia de rang inalt, evident - au permisiunea lui Herr God himself sa faca treaba asta? Ce ai scris tu mai sus e automat erezie si ti-ai fi luat-o acum cel putin 200 de ani big -time... Asta e paradoxul credinciosului sincer - si comunistii hardcore convinsi de marxism-leninism - si atei pe deasupra, probabil - pana in maduva oaselor au ajuns in lagare, remember? Biblia nu e decat un pretext, e carticica sefului de cuib, whatever... Restul e politica, lupta pentru putere, instrumente ale ticalosiei oligarhice umane. Daca nu sesizezi asta, my dear Gilbert - daca tot esti in the mood for elusive perversions - ai scapat total sensul acetui topic... Fa-ti inventarul cerebral si spune-ne cate idei gasesti sa-ti apartina 100%. Daca nu gasesti nici una, nu-i bai, esti trendy...

Eu n-o interpretez. O citesc doar. Ciudat...daca spun ca multe din lucrurile pe care le urati voi le uraste si scriptura, iar multe din practicile religioase sunt paganism pur spuneti ca ar trebui sa fiu pedepsit acu` nu`s cati ani. Daca as spune ca sunt crestin si nu sunt de acord cu multe din afirmatiile voastre spuneti ca sunt un fanatic religios si n-are rost sa mai vorbim. Ah...am uitat ca unde topicul este "de ce sunt ateu" nu am voie sa spun si "de ce nu sunt ateu". Idei "originale"? 100%? Cati au asa ceva? Sau...are cineva? Intelepciunea intervine atunci cand stii sa selectezi lucrurile importante din cele ce exista deja descoperite, nu neaparat sa inventeze altele. Original esti atunci cand iti intelegi unicitatea, nu cand crezi ca doar tu faci un lucru anume. Orice lucru ai crede ca doar tu il faci, stai linistit ca mai gasesti 1000 care sa-l faca...

Editat de Gilbert
Link spre comentariu

Foarte corect. Un pas important inainte, sa zicem. Esti pregatit pentru urmatorul? Aplica ce ai scris mai sus pe tine; aici dau gres toti care "cred". Nu credeti de fapt in nimic, doar mascati o imensa frica de a iesi din majoritatea confortabila. Dar nici de condamnat nu sunteti - a te adapta nu e o greseala. E bine sa fii peste printre pesti, chiar daca unii vor sa iasa si pe uscat si sa evolueze in broaste. Ce bine ca pestii nu stiau sa urasca broastele, nu? Si nici nu exista o dogma piscicola....

:lol: Pardon, am uitat ca voi nu credeti in evolutie, am plecat la bere...

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic