Budd Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Noi avem o idee care uneste cateva sute de milioane de capete. Ateilor le trebuiesc 1 milion de capete sa aibe o idee... Priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Nu este nevoie de puzzle, butonul asta este suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Nu este nevoie de puzzle, butonul asta este suficient Daca nici un crestin n-ar mai intra pe topicul asta, s-ar inchide dupa maxim 3 pagini. In doua ati mai discuta cat suntem de cretini si intr-una vi-ati lua ramas bun...ca n-ati mai avea ce povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Daca pe topicul ateilor sunt 40% crestini...cati atei sunt in viata reala? Sunt mai multi de 1%? La ultimul recensamant din 2002, cei care s-au declarat atei au fost in numar de 0,1%, conform sondajului de opinie realizat de Soros anul asta, ar fi circa 0,3% atei (pana la 1% e cale lunga ). Presupun ca aceasta crestere a provenit in urma "intalnirilor online" de ce nu se pune un puzzle la apasare butonului de "post" ? Daca il rezolvi posteaza, daca nu, nu posteaza ? Ce curatenie ar fi pe aici!!! Intrebarea e cati atei vor mai posta daca intrebarea e de genul "ghicitoare"? :grinbandit:Prevad ca o astfel de intrebare ilogica va fi responsabila de ... ... iar fara atei care sa posteze topicul chiar nu ar mai avea farmec. Eu zic ca e bine sa se puna un test de genul "2+2=", altfel ar fi naspa sa nu mai posteze ateii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Astia iar o dau in balarii, cum era de asteptat. Asa ca - eject. Nu discut cu dihori, mai ales cu aia prosti. Pana una-alta, sa mai radem putintel. http://futezatorii.r...-nea-caisa-5142 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Ateii au dat de draqu la recensamant au fost trecuti pe o lista speciala http://www.youtube.c...h?v=r9VkAETP13I Editat Noiembrie 15, 2011 de P.C. Refinantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Daca nici un crestin n-ar mai intra pe topicul asta, s-ar inchide dupa maxim 3 pagini. In doua ati mai discuta cat suntem de cretini si intr-una vi-ati lua ramas bun...ca n-ati mai avea ce povesti. Ia fa un efort si nu mai intra.Sa vad ca poti,haide, be strong. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Mi-am adus aminte de topicul asta cand am vazut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 minunile si semnele divine nu contenesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Am lipsit vreo doua zile asa ca puneti-ma si pe mine in tema apropos de concluzia la care ati ajuns . Dumnezeu nu exista , Dumnezeu nu exista pentru ca-i mort , Dumnezeu e in fiecare dintre noi sau fiecare dintre noi este un Dumnezeu ? Sper ca-i ultima ca de la pubertate tot vreau sa fac un altar in patul meu unde sa sacrific vestale. In apararea mea fiind agnostic pot sa sufar in voie de complexe mesianice , sarmanii atei nu pot suferi decat de d'alea napoleoniene Pe sistemu " spread your legs for your GOD !" versus " Spread your legs for the conqueror of Siberia ! " Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Am lipsit vreo doua zile asa ca puneti-ma si pe mine in tema apropos de concluzia la care ati ajuns . Dumnezeu nu exista , Dumnezeu nu exista pentru ca-i mort , Dumnezeu e in fiecare dintre noi sau fiecare dintre noi este un Dumnezeu ? Sper ca-i ultima ca de la pubertate tot vreau sa fac un altar in patul meu unde sa sacrific vestale. Deocamdata suntem in faza in care fiecare-i d-zeu, si unii se lupta care-i cel mai mare, sa stie si restu cui sa se inchine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Am lipsit vreo doua zile asa ca puneti-ma si pe mine in tema apropos de concluzia la care ati ajuns . Dumnezeu nu exista , Dumnezeu nu exista pentru ca-i mort , Dumnezeu e in fiecare dintre noi sau fiecare dintre noi este un Dumnezeu ? Sfantul Nicolae Velimirovici spunea sa nu ne mai cautam pe noi in Dumnezeu ci sa-l cautam pe Dumnezeu in noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Sfantul Nicolae Velimirovici spunea sa nu ne mai cautam pe noi in Dumnezeu ci sa-l cautam pe Dumnezeu in noi. Fiind un agnostic strict nu cred in sfinti cu exceptia Sfantului Augustin din simplul motiv ca a avut harul divin de a proclama " Doamne da-mi castitate si forta in fata ispitei , dar nu inca". Ala da om atins de duh . Gilbert pai in cazul in care toti suntem Dumnezei avem o problema pentru ca preceptul de a nu ne inchina la alti Dumnezei transcende Biblia. Prin urmare nu ne putem inchina decat la noi insine , anume la propria ratiune , indiferent de atributele si calitatile ei. Prostu cu prostia lui , desteptu cu desteptaciunea. Imi place ateismul asta. Nu prea are sens el dar ofera probleme de logica complexe )) Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Sa spui despre un retardat ca este bigot este ca si cand ai spune unui paraplegic ca e maratonist. Pur si simplu n-are sens. Incep sa pricep totusi doctrina . Nimic nu are sens si pe toti ne asteapta noaptea eterna. "Vanitas vanitatum omnia vanitas: , George Carlin. Cred. Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Fiind un agnostic strict nu cred in sfinti cu exceptia Sfantului Augustin din simplul motiv ca a avut harul divin de a proclama " Doamne da-mi castitate si forta in fata ispitei , dar nu inca". Ala da om atins de duh . Teolgic corect, Augustin este "fericitul Augustin" si nu "Sfantul Augustin" pentru niste aspecte care nu fac rolul acestei bascalii de topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Teolgic corect, Augustin este "fericitul Augustin" si nu "Sfantul Augustin" pentru niste aspecte care nu fac rolul acestei bascalii de topic Fericit este sfantul Augustin doar la ortodocsi. La catolici el este "sfant", si intr-adevar este un tip greu de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Eu nu cred, stiu sigur ca esti un baiat speriat si moale care viseaza si acum sa faca lucrurile pe care nici la tinerete nu le-a facut P.S. Retardati sunt aia care te-au facut. Cum comentezi? Atitudine crestineasca. Ai in masina iconita la oglinda sau pe bord si bata sub scaun sau in portbagj? Nici in portiera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Fericit este sfantul Augustin doar la ortodocsi. La catolici el este "sfant", si intr-adevar este un tip greu de inteles. Mda... sunt volume intregi scrise pe tema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Fericit este sfantul Augustin doar la ortodocsi. La catolici el este "sfant", si intr-adevar este un tip greu de inteles. Nici nu-i de mirare ca subspecii (nu peiorativ,nu, doar ca ramura) ca voi nu-l inteleg. BTW, la catolici e chiar sfant Mda... sunt volume intregi scrise pe tema asta. Volume cu care tu faci focul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Mda... sunt volume intregi scrise pe tema asta. Ma scuzati , sunt in afara problemei , ar fi trebuit totusi sa mentionez ca oricat de agnostic as fi eu , sunt botezat catolic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Cu ocazia recensămîntului, un soi de vervă insurecțională a cuprins mai toate asociațiile și organizațiile de ateism-viteză, care s-au năpustit să-i elibereze pe oameni din bezna obscurantismului și să le explice cît de important este să aibă curajul să se declare atei în fața recenzorilor. Asta mi-a adus aminte de un episod anecdotic. În mai 1983, Emerich Jenei fusese chemat de la Oradea să preia de urgență Steaua, care se afla în găleată. Totul se întîmpla în Vinerea Mare, iar Olteanu, ministru de atunci al Apărării, în biroul căruia s-a desfășurat discuția, i-a transmis antrenorului ceva de genul: “Mergi și matale acasă, la Oradea, faci Paștele, și imediat după aia vii la București, la echipă!”. Ministrul auzise că ungurul Jenei ar fi reformat (sau, în orice caz, dintr-un alt cult decît cel creștin ortodox), ceea ce putea să însemne că Paștele lui ar fi picat la altă dată. Așa că, din rigoare militară și din rațiuni de calendar, l-a întrebat în continuare pe om: “Apropo, matale ce religie ai?”. De față era și generalul Ilie Ceaușescu, iar Jenei a povestit mai tîrziu că s-a simțit foarte stînjenit de întrebare și a gîndit în sinea lui cam așa: “Dacă îi spun ăstuia că eu, ditamai locotenent-colonelul Armatei Române, cred în Dumnezeu, mai ales cu Ilie Ceaușescu de față, ce-o să zică? Noi, cadrele militare comuniste, avem ateismul în fișa postului. O fi vreo întrebare capcană?”. După ce și-a frămîntat bine mintea cîteva momente, Jenei a ales varianta oficială de răpuns: “Sînt ateu, tovarășe general!” Și acum, răspunsul încuietor al ministrului: “Atunci, du-te dracului!”. Mai haioasă și directă replică de apostolat creștin nu cred că se putea imagina. Vă dați seama că ministrul îi putea spune: “Ești prost sau idiot sau tîmpit să nu crezi în Dumnezeu.” Răspunsul lui însă a fost de mare rafinament. http://www.kamikazeonline.ro/2011/10/ateism-si-recensamint/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Ce repede sariti sa dati cu bata intr-un crestin cand vorbeste ca voi. Iar cand se poarta ca un crestin il faceti fanatic, nebun, imbecil. Cu voi nu merge nicicum. Probabil ptr. ca nu aveti nici un fel de atitudine, nici invatata, nici dobandita, despre ceva anume. Sunteti doar contra si atat. Editat Noiembrie 16, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Ai in masina iconita la oglinda sau pe bord si bata sub scaun sau in portbagj? Nici in portiera? Nu am nici una nici alta. Dar e un cliseu destul de vechi si asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Pai ziceti si numele sa vada si ochii mei. Pe asta il stii? http://www.youtube.com/watch?v=8eXm_ABuH9o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Ce repede sariti sa dati cu bata intr-un crestin cand vorbeste ca voi. Iar cand se poarta ca un crestin il faceti fanatic, nebun, imbecil. Cu voi nu merge nicicum. Probabil ptr. ca nu aveti nici un fel de atitudine, nici invatata, nici dobandita, despre ceva anume. Sunteti doar contra si atat. E haios nu ? Daca te claustrezi in chilie esti habotnic si barbar , daca dai un cap in gura nu impartasesti preceptele mesianice pe care ar trebui sa le urmezi . Problema la genul asta de rationament este cea pe care am incercat sa o ilustrez intr-un post de acu ceva vreme cand sustineam ca majoritatea ateilor de pe topicul asta sunt anti-crestini. Adicalea n-au nica' cu musulmanu , cu hindusu , cu aborigenu care inchinat in fata unui stalp preaslaveste imago mundi'u lu Eliade. Cand credinciosul , in speta crestinul duce razboi sfant este dovedit ca fapt de creierele mai putin exersate ca religia este un cult al violentei si ignora razboaiele rasiale , pentru putere ori pamant care investite cu aura habotniciei au urmarit complet altceva decat crestinizarea lumii. Daca in schimb credinciosul intoarce si obrazul celalalt i se imputeaza ca ar fi slab (nu de inger banuiesc) si o urma vetusta a intunecatului Ev Mediu. Io nu mai inteleg nimic ) Ma rog , cred ca asta-i si ideea. Editat Noiembrie 16, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate