Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

sa ne mai ridem inca oleaca

Dilbert: Wow! According to my computer simulation, it should be possible to create new life forms from common household chemicals

Dogbert: This raises some thorny issues.

Dilbert: You mean legal, ethical and religious issues?

Dogbert: I was thinking about parking spaces.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De unde a aparut Vioss asta, ca nu l-am remarcat pana acum. Multi intelectuali de gara la orizont si nu se mai termina. :disappointed:

Vai de mama noastra. :grinbandit:

De acord cu tine. Vai de mama ta.

Cine esti tu in ochii tai ...

Ehe cat de multe stii tu si ce prostii sunt altii ...

Link spre comentariu

Jeane, ba iti da cu virgula ba nu-ti da. :grinbandit:

Ce-mi place cand credinciosii fac ei o mica analiza la ei in cap, realizeaza ca ii duce spre absurd, apoi alunga acel gand ca pe o musca care le bazaie in cafea si revin imediat la ale lor. Epic! :crack:

Ia extrage tu aici din cap radacina cubica din 123.425. Ia sa vad ce complex si rapid esti.. :crack:

Belbody, cauta in Dex, termenul 'absurd', si dupa ce il vei intelege ai sa vezi ca el se aplica in alte circumstante.., cum ar fi cea in care tocmai ai postat! ;) Ai spus 'ba iti da cu virgula ba nu-ti da'.., tie nu-ti lipseste una?! :haha: . Hai sa lasam deoparte 'simpatiile' si sa vorbim discutii, ce zici, faci un efort?. Multumesc

Link spre comentariu

Jeane, cum de nu esti pe teren?

Am ajuns la concluzia ca este mai profitabil sa stau acasa!.., de fapt, fac pe dadaca cu fimiu si devorez bere dupa bere ascultand formatia Sabaton, v-ati prins de ce! :drink:

Link spre comentariu

si ca avem aici niste fani pitici gratis (si mie-mi place ce si cum scrie). a avut el un articol despre porcarelele astea de tot le vedem pe Facebook, un citat cu poza autorului, pe fond rozaliu. ziceam omu' ca e eronat pt. ca-n primul rind is scoase din context.

aducea careva aminte-n treacat ca vezi-doamne (hahaha) Einstein ar fi fost credincios. interesant e ca declaratiile lui Einstein au fost scoase din context si rastalmacite de vreun evanghelist, pentru a fi folosite drept argument pro existenta divinitatii. si asta s-a intimplat inca in timpul vietii lui Einstein, acesta aflind si dezmintind, cum se poate vedea in citatele de mai sus.

Link spre comentariu

Cum dracu sa vorbesti atat despre ceva in care nu crezi? Oameni buni(si rai), chiar asa de mult conteaza sa-l faci pe altul sa nu creada? Adica pul.a mea, nu crezi si .(punct) Nici credinciosii nu-l pot chema pe Padre Padre ca sa-l vada ateii, nici ateii nu pot dovedi ca nu exista. Va injurati, va jigniti, care e scopu'? Cine nu crede poate are de pierdut, poate nu. Cine crede...n-are decat de castigat.

:cheers:

Link spre comentariu

si ca avem aici niste fani pitici gratis (si mie-mi place ce si cum scrie). a avut el un articol despre porcarelele astea de tot le vedem pe Facebook, un citat cu poza autorului, pe fond rozaliu. ziceam omu' ca e eronat pt. ca-n primul rind is scoase din context.

aducea careva aminte-n treacat ca vezi-doamne (hahaha) Einstein ar fi fost credincios. interesant e ca declaratiile lui Einstein au fost scoase din context si rastalmacite de vreun evanghelist, pentru a fi folosite drept argument pro existenta divinitatii. si asta s-a intimplat inca in timpul vietii lui Einstein, acesta aflind si dezmintind, cum se poate vedea in citatele de mai sus.

A... ok, bun. Dar de Schrodinger ce parere ai? :)

Uite cartulia asta am furat-o dintr-o biblioteca pt ca am putut s-o fur. O gasesti la un anticariat cu siguranta. M-a uimit ce a scapat cenzurii pe vremea lu Nea Nicu:

http://psihoshop.ro/carte.php?idb=501

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Competetitia nu duce neaparat la complexitate, pentru ca complexitatea nu este conditie pentru supravietuire.

Bacteriile si virusii traiesc bine mersi fara complexitatea mamiferelor.

Tocmai din sanul competitiei intre bacterii s-au nascut organismele multicelulare. Cine nu intelege nici macar conceptul de arms-race?

Si daca nu ar duce intotdeauna la o crestere in compexitate ce relevanta are? cand cresterea in complexitate este consecinta obisnuita a competitiei intra si inter sepcififica? In loc sa iti admiti si intelegi erorile si sa avansezi, te agati de niste frustrari obscure.

Nu amesteca lucrurile pentru ca e gresit. Complexitatea geometrica si matematica e una, iar complexitatea fenomenelor chimice si fizice interconecate este alta.

Prima e mult mai usor de atins asa cum spui si tu, chiar sub actiunea apei. Cealalta nici in cele mai tari laboratoare si cu cele mai tari calucatoare nu atingi nici 1% din complexitatea omului.

E esential acelasi lucru. Miezul biochimiei, chimia interactiilor stereospecifice si chimia coordinativa e geometrie pura, un joc al ramificatiilor si combinatiilor geometrice.

Link spre comentariu

nici ateii nu pot dovedi ca nu exista.

S-a dovedit ca nu exista de mult. Doar ca unii nu vor sa accepte. Credinciosii nu cred ca nu exista. Culmea, nu? Ei, care cred toate gogomaniile nu cred ca nu exista Dumnezeu. :grinbandit:

Link spre comentariu

Cum dracu sa vorbesti atat despre ceva in care nu crezi? Oameni buni(si rai), chiar asa de mult conteaza sa-l faci pe altul sa nu creada? Adica pul.a mea, nu crezi si .(punct) Nici credinciosii nu-l pot chema pe Padre Padre ca sa-l vada ateii, nici ateii nu pot dovedi ca nu exista. Va injurati, va jigniti, care e scopu'? Cine nu crede poate are de pierdut, poate nu.

Deci aparent inofensiva, chemarea la pace si iubire crestineasca. Baaaah, nu ne putem bate ca chiorii, ce avem de castigat? Sa fie pace pe pamant. Pana aici totul e bine.

Apoi vine mucul in fasole ...

Cine crede...n-are decat de castigat.

Deci noi nu incercam sa-i faca sa creada. Nuuuuu, dar e mai bine sa creada. :crack:

Bah, cat de previzibili sunteti! Sa mor io, au trecut mii de ani si tactica voastra nu s-a schimbat de cand v-a luat puterea institutia laica. :crack:

Link spre comentariu

Belbody, cauta in Dex, termenul 'absurd', si dupa ce il vei intelege ai sa vezi ca el se aplica in alte circumstante.., cum ar fi cea in care tocmai ai postat! ;) Ai spus 'ba iti da cu virgula ba nu-ti da'.., tie nu-ti lipseste una?! :haha: . Hai sa lasam deoparte 'simpatiile' si sa vorbim discutii, ce zici, faci un efort?. Multumesc

Pai eu zic ca suntem simpatici amandoi, ne simpatizam de minune.

Eu am zis faza cu crezut in Dracul, pana la urma cum e, crezi in el sau nu crezi? Pai nu asta e rolul lui Dumnezeu? Sa ne fereasca si sa ne apere de Dracul?

:grinbandit:

Link spre comentariu

S-a dovedit ca nu exista de mult. Doar ca unii nu vor sa accepte. Credinciosii nu cred ca nu exista. Culmea, nu? Ei, care cred toate gogomaniile nu cred ca nu exista Dumnezeu. :grinbandit:

Inseamna ca nici tu nu existi.., cine naiba te creea.., Natura?!. si daca nu existi cine posteaza in locul tau? :scratch: . Aha, spui ca sa dovedit de mult timp ca El nu exista, ete nah, sa mori tu ca-i asa si eu nu stiam! :rusinica:

Link spre comentariu

Jean, orice lucru atingi in jurul tau in secolul 21 dovedeste ca nu exista Mnezo. Tot ce folosesti.

Mai ales un domeniu, medicina.

Am mai zis, daca as fi credincios mi-ar fi rusine sa iau pastile sau sa fac vaccinuri sau sa calc pragul vreunei institutii medicale.

Mai ales credinciosii care cred ca ei sunt fii lui Adam si Eva, ca am inteles ca sunt si care nu cred asta.

Link spre comentariu

Pai eu zic ca suntem simpatici amandoi, ne simpatizam de minune.

Eu am zis faza cu crezut in Dracul, pana la urma cum e, crezi in el sau nu crezi? Pai nu asta e rolul lui Dumnezeu? Sa ne fereasca si sa ne apere de Dracul?

:grinbandit:

Mah, am scris 'creea'.., mea culpa.., amu' o sa-mi credeti ca sunt si 'anagramat'. belbody.., Asa cum cred in conceptul de Bine, asa trebuie ca exista si opusul lui, adica Raul.., personificat de Drak!. Cred ca exista armate de demoni si demonei care ne bantuie pe ast Pamant si asta viata.., bine, nu reprezentate ca fiind cu coarne si copite.., cum sugereaza imaginatia empirica a boborului, dar altfel nu ar mai exista exorcizarile.., voi credeti in ele sau sunt niste afectiuni psihice 'tratate' necorespunzator?

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Hai lasa-ma. !!!.. Clonare ?!!!? Extraordinar.!!!!

Ce-ti trebuie HARTA genomului ? Fa tu una mai simpla sa iasa un om fara toate organele, doar un pic de creier si poola. Da vezi sa faci doua, una cu piizda ca alfel s-a dus cu evolutia.

Avem softul, stim ce poate sa faca, usor usor incepem sa-l reparam si sa-l imbunatatim, dar nu l-am facut noi, si nici nu cred ca e rezultatul evolutiei. E prea complex.

Abia acum incepem sa observam ca fiecare linie de cod din program e functionala si nu gunoi asa cum se credea la inceput.

Vioss, esti dus rau cu pluta. Cu fiecare mesaj dovedesti pe langa o vasta ignoranta si o distorsionare a fiecarui concept despre care citesti. Jean macar nu se avanta in asemenea consideratii, dar tu nu ai nici jena.

Ce mai mare parte a genomului nu are niciun rol functional, sunt insertii de natura virala denaturate, (pseudo)gene care si-au pierdut demult rostul fiind denaturate incet de drift, duplicatii aleatoare, sevente repetitive....

....Sub 10% are un rol functional identificat + dedus, cam 65% a fost identificat ca junk (nefolositor/functional =! gunoi cum il traduci tu). Restul de vreo 25%, in mare parte o fi junk ramane de determinat.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic