Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Dom parinte,mai batjocurești mult geografia?  Cum să aibe Pacificu 48000 km lungime,dacă circumferinta planetei are 40000 km?  Uie ce ai scris:Atâtea lacrimi se varsă în iad într-o singură zi, că, dacă s-ar aduna pe faţa pământului ar face un ocean mai mare ca Oceanul Pacific. Oceanul Pacific are 48.000 km lungime, de la Polul Nord până la Polul Sud; are 18.500 km lăţime şi, la Insulele Mariane, are 11 km adâncime. Şi numai în iad, într-o singură zi, lacrimile care se varsă acolo, ar face un ocean mai mare caPacificul. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator goe 75

@WotRU2Me

Eh , unele au fost minciuni gogonate de la inceput , altele au devenit si mai fabuloase in traducere.

Ala care a venit cu termenul " caldicei"  a fost cel mai funny om de pe pamant.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Pai e singura lui sansa sa se mai afirme ...pana la el au fost generatii de mincinosi care s-au laudat ca le stiu pe toate , din "inspiratie divina" si el nu mai are ce sa inventeze ...

Link spre comentariu

Acum 21 minute, goe 75 a spus:

@paul_biker

Razboinicule, da palme reale ai tupeul sa dai?  Ai o dorinta sa te martirizez?

Daca ai huli in discutie cu mine, poti sa fii sigur de asta. 

Tot despre iad... 

În Sfântul Munte al Atonului trăia un călugăr cu numele Andrei. Şi acesta ducea o viaţă sfântă, în feciorie, asceză, post, rugăciune şi priveghere; în meditaţii sfinte şi în cugetarea Sfintelor Scripturi. Dar s-a îmbolnăvit când era aproape de treizeci de ani şi a zăcut unsprezece ani şi nu mai murea.

Atunci, după dreptate, acest călugăr cu numele Andrei şi-a pus întrebarea: "De ce sufăr eu?" Pentru că nu se ştia cu păcate aşa de grele, ca să sufere pe pământ atât de groaznică boală. Şi a început săracul, ca tot omul care nu mai poate răbda, să se roage aşa la Dumnezeu:
"Doamne, cer de la Tine un singur lucru şi anume: sau să mor sau să mă fac sănătos, că nu mai pot răbda! Mi-au rămas numai oasele şi pielea!"

Rugându-se el aşa, într-una din nopţi, a strălucit o lumină uimitoare în chilia lui. El s-a temut să nu fie de la draci, căci şi diavolul se face în chipul lui Hristos, în chip de înger, în chip de sfînt ce străluceşte ca soarele şi poate să te înşele.

Este ceea ce spune Sfântul Apostol Pavel: Nu-i de mirare că însuşi satana se preface în chip de înger de lumină şi slujitor al dreptăţii. Adică, dracii se prefac în chip de slujitori ai dreptăţii.

Deci s-a temut călugărul şi a început să facă cruce. Şi înadată a văzut că intră pe uşa lui un tânăr foarte frumos la chip, foarte luminat, cu un toiag de aur în mână, cu o cunună de aur pe cap şi o cruce de aur pe frunte şi i-a zis:
- Nu te teme, părinte, nu-s diavol. eu sunt îngerul păzitor al vieţii tale şi m-a trimis Dumnezeu să-ţi spun un lucru. Eu totdeauna sunt cu tine; toate suspinele tale, toate lacrimile, toate oftările, toate durerile, toate necazurile tale eu le ştiu. Că tu dormi, eu nu dorm niciodată; tu mănânci, eu nu mănânc; tu bei, eu nu beau.

Adu-ţi aminte ce spune psalmistul: Tăbărî-va îngerul Domnului împrejurul celor ce se tem de dânsul şi-l va izbăvi pe el; şi ...nici să dormiteze cel ce te păzeşte.

Deci, părinte, eu ştiu necazurile tale. Dar iată, tu ai început să te rogi lui Dumnezeu aşa de la o vreme: "Doamne, sau să mor, sau să mă fac sănătos, că nu mai pot răbda!" Şi Dumnezeu m-a trimis să-ţi spun ţie două lucruri:
- Care?
- Iată ce spune Dumnezeu prin mine: "Vrei să mai rabzi boala un an pe pământ sau să stai trei ceasuri în iad?"

Dar el când a auzit, a zis:
- Doamne, îngerul Domnului, tu care ştii necazurile mele, să mai zac eu un an pe pământ? Nu ştii că o noapte îmi pare un an şi că toate bolile mai cu seamă noaptea sunt grele? Deci cum am să mai rabd eu un an această groaznică boală? Şi pentru ce rabd eu? Că eu ştiu ca om, că m-am silit, de când am venit aici în Sfântul Munte, să fac voia lui Dumnezeu.

Şi a zis îngerul Domnului:
- Tu nu suferi pentru tine. Tu suferi pentru neamurile tale, care sunt în iad şi Dumnezeu te-a găsit pe tine şi voieşte prin osteneala şi suferinţa ta să scoată din neamul tău, până la al nouălea neam din iad". Că aşa se întâmplă dacă un călugăr bun îşi face datoria, mulţi din neamul lui se mântuiesc prin el.

Nu ai auzit ce zice proorocul Ieremia? Dumnezeu răsplăteşte păcatele părinţilor asupra copiilor până la al patrulea neam.

Deci, tu suferi pentru strămoşii tăi. Dar dacă vrei să ieşi şi tu din iad şi ei, să mai zaci un an pe pământ sau trei ceasuri în iad. dar ia seama ce spui, i-a spus îngerul, că în clipa aceasta ţi-am şi luat sufletul!

A stat el şi s-a gândit.
- Gândeşte-te bine! i-a spus îngerul.
- Trei ceasuri în iad!

Cînd a zis aceste cuvinte, i-a şi luat sufletul. Şi unde l-a dus? L-a dus în gheena, de care v-am amintit înainte, cel mai greu loc din iad, de care se tem şi dracii.

Şi când l-a dus acolo şi l-a băgat în focul cel negru şi de miliarde de ori mai fierbinte ca acesta, a fost cuprins de întunericul ce domnea pretutindeni şi a început a răcni şi a geme de durere, căci balaurii de foc au început să-l muşte şi să-l chinuiască; el, când s-a văzut acolo şi a văzut atâta deznădejde şi atâta strigăt şi atâta durere şi atâta spaimă şi atâta foc, a început să strige cât putea: "Doamne, miluieşte-mă! Doamne, iartă-mă!"

După trei minute, o lumină a despicat întunericul şi a apărut îngerul Domnului. Când l-a văzut, a început a bate din palme şi a striga aşa:
- Vai mie! Vai mie! Vai mie! Toate le-am crezut, dar una ca asta n-am crezut!
- Ce n-ai crezut, părinte Andrei?
- N-am crezut că un înger al Domnului poate să mintă!
- Cum se poate una ca asta, ca să spun eu minciuni? Eu nu sunt om păcătos, eu nu sunt duh rău, diavol. Eu nu pot face păcat, eu nu pot minţi. Cum pot eu să mint, dacă sunt rază de dumnezeire, sunt lumina a doua din lumina cea dintâi? Cum aş putea eu să spun minciuni?
- Dar cum ne-a fost vorba în chilie la mine?
- Cum? - N-a fost vorba că mă vei scoate de aici după trei ceasuri? Iată, au trecut mai mult de trei sutr de ani de când mă chinuiesc aici!

Îngerul i-a spus:
Adevărul este Hristos. De-abia a trecut o oră şi mai ai două ore de stat.
- Două ore? a strigat monahul cu groază. Este oare cu putinţă să fi trecut numai o oră până acum?
- Eu am venit să văd dacă poţi răbda.

Atunci a zis călugărul Andrei:
- Doamne, dacă acesta este adevărul, că de-abia a trecut un ceas de când mă chinuiesc aici în iad, du-mă înapoi în trupul meu cel rănit şi bolnav şi să sufăr acolo, nu un an, ci sute de ani, ba chiar până la ziua venirii lui Hristos, numai să nu mai stau o clipă aici în focul cel nestins!

Şi îndată, cu iuţeala gândului, l-a luat îngerul şi l-a dus înapoi în trup.

Cine a ştiut că a fost mort un ceas? Când a înviat a început a striga:
- Miluiţi-mă! Miluiţi-mă!

Şi a venit călugărul care îl îngrijea şi a întrebat:
- Ce este, părinte? De ce strigi?
- Să se adune tot soborul mânăstirii.

Erau trei sute de călugări acolo. Şi l-au pus într-un cerdac înalt şi le-a spus la toţi minunea care s-a petrecut cu el; că el a stat un ceas în iad şi i s-au părut mai mult de trei sute de ani. Atâta de greu a trecut timpul.

Să ne ferească mila şi îndurarea lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului pe toţi din câţi sunt aici să nu îngăduie Dumnezeu vreunul să încerce durerile şi chinurile iadului în vreun fel. Şi toţi, cu darul Mântuitorului şi cu mijlocirea Maicii Domnului, a Sfântului Ioan Botezătorul şi a tuturor sfinţilor să ne mântuim, să ne uşurăm înainte de a ne duce din lumea aceasta şi să ne întâlnim cu toţii în veacul viitor la bucuria cea veşnică.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

@paul_biker

Bine mah viteazule , vai de capul tau ce repertoriu de luat Jezza in balon o sa-mi pregatesc , special pentru efect maxim live . Presimt ca o sa te calugaresti si nu o sa mai fii de gasit.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Si ca sa mai disipam fumul magicienilor si vanzatorilor de basme , daca Jezza era ceva mai mult decat un lache fara importanta , aparea in istoria romanilor ...,dar vax luleaua.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, WotRU2Me a spus:

Ce-o conta ca focul din iad e mai fierbinte de un miliard de ori, nu pricep. Adica nu stiu pe nimeni care sa reziste la niciun foc, fie el cat de rece...

Dar ce te faci daca se intampla minunea si arzi, dar nu mori? Si te tine asa, in dureri, pentru eternitate.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Ce minuni au astia in cap ,mai vere! 

Daca esti nemuritor eternitatea e o clipa .

Ma acuza ca sunt drac dar tot ei stiu mai bine ca mine cum arata rezidenta mea si ce activitati sunt disponibile.

Link spre comentariu

Acum 6 minute, goe 75 a spus:

...daca Jezza era ceva mai mult decat un lache fara importanta , aparea in istoria romanilor...

Pai important e ca l-au mai amintit unii. Acum cam cat ai fi vrut sa scrie romanii despre e el?

Daca eu ma p.i.s pe tine si tu iti scrii memoriile, o sa dedici un capitol intreg acelui moment? Probabil ca nici n-o sa aduci in discutie povestea.

Acum 3 minute, goe 75 a spus:

Ce minuni au astia in cap ,mai vere! 

Eu vorbeam ipotetic. Stiu ca n-am cu cine, pentru ca se vede de la o posta cam ce pregatire ai.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Cine sunt aia care l-au amintit si sunt recunoscute izvoare istorice , nu baliverne mincinoase de la zeloti? 

Spartacus s-a (cuvant urat) pe ei in timp ce isi scriau memoriile si le-au intrerupt si l-au introdus in cateva capitole .

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Exemple sunt prea multe sa ma deranjez sa-ti servesc .

8 minutes ago, categoria"A" said:

Eu vorbeam ipotetic. Stiu ca n-am cu cine, pentru ca se vede de la o posta cam ce pregatire ai.

Da mah , au mai fost figuranti cu textul asta pe tema covid ...si au supt-o ca pe acadea ...dar si tu ai fost printre ei deci iti place si mai vrei.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, categoria"A" a spus:

Dar ce te faci daca se intampla minunea si arzi, dar nu mori? Si te tine asa, in dureri, pentru eternitate.

Da dom'le, ar fi foarte nasol...eu ziceam ca daca e sa arda nu mai are nicio importanta ca arde de un miliard de ori mai fierbinte, si la foc de paie tot la fel cred ca doare, odata ce pragul de rezistenta e depasit. Adica nu e mai de speriat ca un foc de paie...

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Nu e logica domne , e credinta ... pacat ca suntem prea lenesi sa punem la cale o recunoastere oficiala a religiei polonicului magic ...cu personaj central  Galusca Fermecata.

Link spre comentariu

Va rog sa ma scuzati dar cred ca domnul Andrei fuma de-alea neomologate si mai manca si rahat cu tiripliciul. Sunt multe inadvertente in povestea aia si asta ma duce cu gandul la faptul ca este scrisa de draci. 

Dar daca paul_biker e chiar satana? Prea si-a bagat coada asa cand topicul asta se linistise si toata lumea era deja la refrenul cu gumbaya. 

Link spre comentariu

Discutam discutii... Biserica trebuie sa existe pentru ceea ce a facut pentru popor de-a lungul timpului. Biserica a infiintat primele scoli, a tiparit primele carti, a mers pe Front alaturi de soldati.  Revin asupra ideii ca istoria nu se poate sterge cu buretele doar pentru ca unii sunt azi atei frustrati.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75
14 minutes ago, Altair said:

Dar daca paul_biker e chiar satana? 

Muhahahahaha! 

La faza asta ai fost super inspirat ...ma tavalesc pe jos .

Link spre comentariu

Acum 36 minute, easy ride on! a spus:

Aici avem o mica problema tehnica pe "magistrala de adrese" scripturala, cea de pe lumea aceasta:

[Ci tu, cand te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati. (Mat.6:6)]

[Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva … sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti ... (Deut.4:19)]

Respectam "instructiunile" sau scriem o alta Biblie politeista cu "mijlocitori"?  ;)

Ai o gandire sectara, credinta adevarata crestina nu e bazata doar pe Biblie, Sfanta Scriptura, ci si pe Sfanta Traditie, invatatura Sfintilor Parinti, cei intocmai cu apostolii, pe canoanele bisericesti stabilite ca adevaruri de credinta la cele sapte SinoadelEcumenice ale Bisericii asa cum a fost ea la inceput. Sola Scriptura este o erezie. Sfintii sunt oameni ce s-au desavarsit, au primit Duhul Sfant de la Dumnezeu si sunt mijlocitori intre noi si Dumnezeu Fiul, care a fost atat Dumnezeu cat si om. Ei pot ruga pe Hristos sa auda rugaciunile noastre. Pacat ca duhul general aici e de batjocura si mistocareala cand subiectele sunt atat de importante dar si subiectii, motociclistii, au o viata plina de risc. Nu va bateti joc de cele sfinte! Puteti sa va ratati mantuirea! Raiul si Iadul exista indiferent de crezurile voastre personale, nimeni nu poate fenta, trisa, toti vom fi judecati, toti pana la unul!

Editat de paul_biker
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic