Lucian_M Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 4 ore, ALEX-CRUISER a spus: Daca pt mine este mesajul,nu am duhovnic....si daca aveam isi dadea demisia la prima spovedanie. Al meu a murit după ultima spovedanie, să tot fie câțiva ani de atunci. Probabil l-am marcat sever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Suntem niște proști că așteptăm loc cu verdeață și mântuire, alții s-au orientat mai bine, poți păcătui cât vrei după apusul soarelui că Allah nu vede noaptea, apoi după ce dai colțul ai la dispoziție munți de pilaf și 72 de virgine dacă ai îmbrăcat vesta potrivită. Acum 3 ore, pinnochio a spus: Matale parca ai facut facultatea la aerospatiale.Ceva nu se potriveste Îmi pare rău că te contrazic, nu este nepotrivită smerenia la o minte luminată. Dacă alegi să nu crezi nu este obligatoriu să nu-i accepți pe cei ce cred, respectul funcționează în ambele sensuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 1 oră, Penetru a spus: 72 de virgine Multe, prea multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Zilele astea fusei la o hală cu camioane,la cusut o remorcă.Mai erau acolo 4 mecanici,unu din ei...cam 25-30 de ani,penticostal.La prânz,patronu a adus meniul zilei pentru toti.Ne asezaram la masă,dupa care baiatu penticostal zise ca tre sa ne rugam...Zic,io nu-s credincios,da-ti respect dorinta.Nahh...zise baiatu ceva cuvinte lui jezza,dupa care am mâncat.Dupa aceea nu a mai vorbit cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 2 ore, Penetru a spus: Îmi pare rău că te contrazic, nu este nepotrivită smerenia la o minte luminată. Dacă alegi să nu crezi nu este obligatoriu să nu-i accepți pe cei ce cred, respectul funcționează în ambele sensuri. Smerenia=Atitudine umilă, supusă, respectuoasă; comportare modestă, plină de bună-cuviință….conform DEX *Slujitorii bisericii au smerenie cand cer bani la orice intrractiune cu ei ?? *Daca vreau sa ma insor sau sa imi botez copilul sau sa fiu nas dar sunt sarac lipit….nu am bani de taxele bisericesti ce fac ?? *Cand ei merg cu masini de lux,traiesc in conditii de lux si opulenta si cei saraci dar credinciosi mor de foame sau nu au nici macar curent electric unde e smerenia ?? Sau smerenia este numai pt saraci ?? Ideea topicului cred ca este despre prosteala muritorului de rand cu ajutorul religiei si nu se cauta adepti intru ateism. Fiecare crede in ce vrea,si nu trebuie sa l oblige pe cel de langa el sa-i urmeze obiceiurile. Plus ca sunt extrem de multi credinciosi lipsiti de cel mai elementar bun simt,respect,spirit de ajutorare ….etc Ex:cand se da apa sfintita,Agheazma si se calca in picioare,se injura,iau de zici ca beau tot anul numa deaia. Daca era bere sau vin intelegeam contextul . Acum 44 minute, pinnochio a spus: Zilele astea fusei la o hală cu camioane,la cusut o remorcă….Dupa aceea nu a mai vorbit cu mine. Sa sfintesti cusatura si sa o verifici dupa aia ca nu te ai comportat corespunzator 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 "Ce a vrut să spună autorul?" Noi doar îl bârfeam pe Foxu că merge şi la şcoală şi la biserică, tu ai ajuns pe altă stradă dar nu-i problemă, e duminică şi e cam ora de bere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Multe, prea multe! Si multe si la batranete. Sa le dea de cand faci 18 ani,doua pe an ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 21 minute, ALEX-CRUISER a spus: Sa sfintesti Hai sa pove...si una cu sfintitu.Pin 93 cumparasem un Audi 80 CC diesel.Pe atunci,credeam si io chestii.Zice maica-mea....trebe sa sfintesti masina,ca sa-ti fie bine.Duc caruta la manastire la Șag,vine popa...aleluia...etc.Intr-un an,am pocnit Audi de 3 ori,dupa aceea.Probabil apa sfintita o fo de china Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 7 ore, ALEX-CRUISER a spus: Daca pt mine este mesajul,nu am duhovnic....si daca aveam isi dadea demisia la prima spovedanie. Pe forum/net ne ia "celalalt" de numa numa. S-ar putea sa ai o mare supriza cand vei face un pas spre Dumnezeu. Era o vorba - Iti da dar nu-ti baga in traista. Acum 24 minute, pinnochio a spus: Hai sa pove...si una cu sfintitu.Pin 93 cumparasem un Audi 80 CC diesel.Pe atunci,credeam si io chestii.Zice maica-mea....trebe sa sfintesti masina,ca sa-ti fie bine.Duc caruta la manastire la Șag,vine popa...aleluia...etc.Intr-un an,am pocnit Audi de 3 ori,dupa aceea.Probabil apa sfintita o fo de china Putem face bascalie fara probleme - ba chiar rasul ajuta. Dumneze este unul al BUCURIEI! In povestea ta - e funny ca l-ai pocnit, partea buna este ca postezi pe forum deci tu n-ai patit nimic. Atentie mare insa a rade CU Dumnezeu e una si a lua in batjocura e alta. Acum 49 minute, Penetru a spus: "Ce a vrut să spună autorul?" Noi doar îl bârfeam pe Foxu că merge şi la şcoală şi la biserică, tu ai ajuns pe altă stradă dar nu-i problemă, e duminică şi e cam ora de bere.. Prezent. Am mers la scoala, asa-i. Uneori imi pare rau, sincer. PEsemne ca varianta cealalta (aka fara bac, asa cum se poarta)era mai simpla. Nu de alta dar cu O circumvolutiune viata e mult mai simpla:) si mai usoara. La Biserica din pacate nu reusesc sa ajung prea des si se vede/simte asta. Cum te indepartezi de Dumnezeu te "ia" celalalt. E ca la gravitatie. TOtul este nu te pierzi in spatiu. Berea merge bine rau pe vremea asta dar mai pe seara. Nu de alta dar scuza ca "am baut" e de fapt circumstanta agravanta! Acum 1 oră, pinnochio a spus: Zilele astea fusei la o hală cu camioane,la cusut o remorcă.Mai erau acolo 4 mecanici,unu din ei...cam 25-30 de ani,penticostal.La prânz,patronu a adus meniul zilei pentru toti.Ne asezaram la masă,dupa care baiatu penticostal zise ca tre sa ne rugam...Zic,io nu-s credincios,da-ti respect dorinta.Nahh...zise baiatu ceva cuvinte lui jezza,dupa care am mâncat.Dupa aceea nu a mai vorbit cu mine. Da, sectarii au un mod mai putin "prietenesc" daca nu te dai dupa ei.Grija mare ca s din "Cealalta tabara". Ai facut foarte bine, relax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 3 ore, GoodKat a spus: Toata crema teologiei romanesti s-a adunat aici. ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 19, 2023 Share Postat August 19, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 351434440_1381758075729432_6711997876465686592_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2023 Share Postat August 25, 2023 Hsmbpl, trebuie să merg și eu la psihiatru?! 🫢 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 28, 2023 Share Postat August 28, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 11, 2023 Share Postat Septembrie 11, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19, 2023 Share Postat Septembrie 19, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 Mia Kalifa pretinde ca pe ea au lins-o mai multi decat pe Parascheva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Anu asta o fo record la parastiva.1,2 km coada.Asta in conditiile in care populatia tarii a scazut dramatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 mai lunga decat la zahar pe vremea lui ceasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Fiind o asociatie căreia-i pasă de oameni(teoretic,că practic..plwa) bor ar fi trebuit să comenteze ceva,referitor la genocidurile din Palestina.Dar,ca de obicei,dumnealor se fac că plouă,de fapt fiind foarte ocupați să numere donațiile de la paraschiva și dumitru,totodată,fiind ocupați să nu deranjeze,cumva,doamne-ferește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Iar faci confuzii grave. BOR-ul are alta "sarcina", fiind for legislativ local. Daca vrei sa vezi cum se coboara Dumnezeu - iesi un pic din bula de beton si du-te in tara, in sate, in locuri in care "raul" nu castiga. Si dupa ce -o sa vezi cum traiesc si cei care pastoresc "turma" vei intelege. Atentie mare, ca sa anihilezi un popor - i-ai CREDINTA (nationala, coloana vertebrala), sanatatea, copiii si educatia. suna cunoscut, nu i asa? am mai spus pilda aia " de ce mai predici omule, nimeni nu te asculta? - raspunsul - La inceput predicam voind sa schimb in bine lumea. Acum predic sa nu ma schimbe lumea pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 48 minute, foxbat a spus: BOR-ul are alta "sarcina", fiind for legislativ local. Faci confuzii grave.Bor-u e organizatie privată,nu face legi,de fapt nu face nimik,doar colecteaza....chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 for legislativ local - nu pentru 'mireni" bre. Fiecare cu "lantul de comanda" corespunzator. Daca te ajuta iti pot detalia care este structura ierarhica in Sfanta Biserica insa am convingerea ca stii prea bine. Ca idee, "Capul Bisericii este Hristos" ca sa nu pierzi pe drumuri gresite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 6, 2023 Share Postat Noiembrie 6, 2023 Bre..problema mea era,ca boru nu zice nimic de nenorocirile din palestina.De structura lor stim bine...organizatie de tip militar-mafihoț,imposibil dă destructurat.Apropo de hotiile bisericii....au furat timpu.Anu 0 a fost inventat de Iulius Cezar.De acolo...calendaru Iulian.etc. Biserica atribuie anu 0 nasterii lui jezza,care...se pare ca nu a existat.Nu exista nici o dovada scrisa,pictata,mazgalita a existentei lui.E o inventie,ca de altfel,tot ceea ce tine de religii...vezi,am pus plural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 18, 2023 Share Postat Noiembrie 18, 2023 Batranelu cumsecade,care orbiteaza in juru planetei,tre sa fie bunicu lu dulap voda.Finca nu face nimic,nu se implica in nimic,doar se plimbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate