B.B. Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Calin, dpdv economic trebuie sa fie si vreun avantaj pentru Iasi. Acum nu-mi inchipui ca toti pelerinii s-or caza la hotel in loc sa doarma in masini pana ajung sa atinga moastele.. (sau ce se face) dar macar din vanzarea de mici si bere se fac ceva bani... -------- Am impresia ca cu cat saracia e mai mare cu atat credinta in astfel de chestii e mai acerba... Eu sunt curios ce se-asteapta sa li se intample in bine cei care stau la imensitatea aia de coada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Trafic bală la bală pe aleea spre moaştele Sfintei Parascheva Răbdare peste măsura creştină, ore de aşteptare în post şi rugăciune, uneori chiar şi înjurături aruncate-n celălalt obraz – de asta au avut parte în week-end credincioşii care s-au îndreptat spre moaştele Sfintei Parascheva. Deşi au plecat cu noaptea în cap spre Mitropolie, preacucernicii nu au reuşit totuşi să evite traficul şi blocajele formate pe aleea spre racla cu rămăşiţele sfinte. Astfel, cozile de enoriaşi s-au întins pe sute de metri iar înghesuiala a fost atât de mare, încât aceştia se deplasau practic bală la bală în intenţia de-a pupa ceva odată ajunşi la destinaţie. Nu au lipsit nici incidentele, înregistrându-se o serie de tamponări uşoare între burţile unor buticari şi cocoaşele câtorva babe smerite. "Traficul e de-a dreptul infernal – ptiu!, Doamne iartă-mă, ce-am ajuns să zic! Păi, între blocurile 114 şi 116 am făcut o oră jumate. Dom'le, eu am pupat şi în străinătate, dar nicăieri n-am văzut aşa ceva. Acolo ai alei cu patru benzi pe sens, dai blană şi-ntr-un sfert de oră ajungi lejer la moaşte. Fără infrastructură monahală nu poţi spera la turism ecumenic...", se plânge un enoriaş revoltat. http://www.timesnewroman.ro/life-death/8044-trafic-bala-la-bala-pe-aleea-spre-moastele-sfintei-parascheva Dati click pe link, skinul asta nou nu stie romaneste, face mizerii la diacritice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 sa puna naibii moastele alea pe un tracker romanesc sa ajunga repede la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Mai bine tocate marunt-mnarunt, bucatelele bagate in pandantive si vandute le enorias. Moaste la purtator. Editat Octombrie 15, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Calin, dpdv economic trebuie sa fie si vreun avantaj pentru Iasi. corect, vinzarea de shaworme si bere Noroc cica a inregistrat o crestere de 2000%. acum serios, m-am gindit si eu mult la cit ajuta panarama asta Iasiul. n-am facut poze la sirul de cca 1 km de corturi instalate de primarie pt. comerciantii de chestii. dar faza e ca multi din comerciantii astia nu-s nici din Moldova, dapai din Iasi. auzi foarte mult vorbindu-se-n ungureste cint treci pe-acolo. si vezi multe masini cu numar de HR si CV. adevarat, platesc pe spatiul ala da' ceva-mi zice ca nu ridica asta economia locala. in rest? cum zici tu, cred ca nu stau la hotel. a, a venit Smiley, ceea ce probabil a ridicat foarte mult tonusul psihic al iesenilor cu retard mintal. Acum nu-mi inchipui ca toti pelerinii s-or caza la hotel in loc sa doarma in masini pana ajung sa atinga moastele.. (sau ce se face) dar macar din vanzarea de mici si bere se fac ceva bani... -------- Am impresia ca cu cat saracia e mai mare cu atat credinta in astfel de chestii e mai acerba... Eu sunt curios ce se-asteapta sa li se intample in bine cei care stau la imensitatea aia de coada? nu cred ca e voie de atins, am impresia ca e pusa-n cosciug de sticla. cica mai furau un nas, o ureche. interesant mi se pare ca n-o poti ruga pe sfinta de la distanta, tre' sa treci pe linga ea ca sa te ajute. despre saracie... da, nu cred ca-i spuma societatii acolo. cu toate ca (si-mi pare ca n-am facut poza si la asta), la 30 de m de locul unde se vede rindul erau parcate doua Q7-uri la un mom. dat, si nu m-as mira ca Preafericitul & co sa fie dintre cei care au mai mult ce ci$tigat din treaba asta. vorba aia: plm... Editat Octombrie 15, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Da ce ma nu se poate lua adeneu si baga in alte celule la care sa se faca o cultura si bagate in pandative? O idee de afacere biotech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Dar nu e nevoie de cenusa si celule clonate din ea, credinciosilor trebuie doar sa le spui ca sunt bucatele din sfanta plii in pandativ si t-il cumpara. Oricum se vand tot felul de porcarii, bunica mea are o cruce cu leduri de bagat in priza, cica e sfintita la mitropolie ))) Stiti vorba aia: multumesc lui dumnezeu sa sunt ateu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 adica trebuia sa treci pe carosabil ca sa le ocolesti, fiind stropit de masinile din trafic Smiorc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Smiorc! ce mai face trolul de serviciu? sa inteleg ca ai fost la sfinta? auzi, da' toti credinciosii is previzibili ca tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Ametitule, parca ma pusesei pe ignore. Si tu esti unul dintre prajitii care scot ignore-ul ca sa vada ce mai postez. uite ce sa fac... ma p|sam pe dezgustul si nefericirile tale trecatoare Voi ce mai faceti? Vad ca nu v-ati oprit din a va suge cardanu unul la altul, zicandu-va ca in fiecare zi, are gust mai bun al altuia Bitches! Editat Octombrie 16, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Ametitule, parca ma pusesei pe ignore. Si tu esti unul dintre prajitii care scot ignore-ul ca sa vada ce mai postez. uite ce sa fac... ma p|sam pe dezgustul si nefericirile tale trecatoare nea, te-am scos de la ignore, functia e asa de prost implementata ca oricum e inutila. oricum, faci trolaj ieftin, genu' la care intuiesti cu rata mica de eroare urmatoarele 10 replici. macar altii fac trolaj simpatic PS: golful ala din '43 cu numar de bacau sa inteleg ca era al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 nea, te-am scos de la ignore, functia e asa de prost implementata ca oricum e inutila. Sweet hypocrisy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Sweet hypocrisy! ihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) oricum, faci trolaj ieftin, genu' la care intuiesti cu rata mica de eroare urmatoarele 10 replici. macar altii fac trolaj simpatic Deci cauti anturaj? Stai ca nu mai inteleg Normal ca n-o sa-ti placa in veci sa auzi ca esti un pampalau. E mai trist ca te face mai nefericit o masina care te stropeste pe izmene decat sa auzi ca esti o femeie nesatisfacuta in corp de barbat. Hai sa iti zic ceva misto - daca ai fi o p1zda, mi-as pune mintea cu tine ca sa te pun capra. Esti o provocare papushe! Deepthroat-ul ti-ar scoate din cap urmele de independenta, arahide si lapte praf Editat Octombrie 16, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 ihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) PS: golful ala din '43 cu numar de bacau sa inteleg ca era al tau? Am fost la iasington o singura data in viata mea acum vreo 15 ani. In schimb, o ieseanca, mi-a facut noaptea de sambata foarte foarte frumoasa Si are (inca) un accent adorabil. Zat! Editat Octombrie 16, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 aha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 interesant mi se pare ca n-o poti ruga pe sfinta de la distanta, tre' sa treci pe linga ea ca sa te ajute. si tu acum... are range-ul mai mic ca mnezo... dar ce conteaza daca poti trece clasa si iti poti umple cardu cu 3 euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Duminica am fost in centrul Clujului si am constatat cu stupoare ca popii fac pe muezinii mai nou - amplifica laba lor de "slujba" in afara besericii! Apoi sa nu-i bagi in cizda mamii masii? Ar trebui sa intru si eu in beserica si sa urlu slogane ateiste, nu? NU! Pt ca eu nu-s o coorva nesimtita! Pastrati-va jegul vostru de religie pentru voi! hehe, pai eu am observat o treaba. orice crestin care se respecta stie ca musulmanii sint naspa. nu stie exact de ce, n-a cunoscut personal nici unul, dar a vazut el ceva la TV. stie ca-s pagini, asta i-a zis popa la slujba, odata. da' nu stie cite asemanari sint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Ma intreb ce s-ar intampla daca ai face o plangere la Politie pentru tulburarea linistii publice, cand canta jegosii aia pe nas in piata mare, prin difuzoare. Ca daca ai merge tu, cu un cass de ala jmeker si ai pune Metallica in piata, in 20 de se cunde ar fi calare pe tine comunitarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Fetele bisericesti stiu sa se apere de oamenii legii (in general buni crestini, milostivi cu infractorii). In acest scop se identifica poltistul/ institutia ce ar atenta la bunul mers al francizei si se recurge la amenintari, intimidare, santaj emotional, inducerea fricii, presiuni prin instigarea ultrasilor (enoriasilor). Altfel spus vor fi blestemati si afurisiti. Poza de la Iasi e un fel de epifanie, un raspuns la orice intrebare legata de trecutul, prezentul si viitorul al acestui popor. Editat Octombrie 16, 2012 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 mai pe scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Profu` de religie: -Din tarana suntem si in tarana ne intoarcem. O eleva se ridica si zice: -Dar eu nu-s de aici din Tarana, eu sunt din Madulari -Valcea, eu unde trebuie sa ma intorc ? Catavencii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) daca va plictisiti http://topdocumentar...-god-existence/ http://www.contributors.ro/editorial/slava-domnului-nu-sunt-religios/ si inca unu http://topdocumentaryfilms.com/creationist-junk-debunked/ Editat Octombrie 22, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Dar pana la urma ce conteaza bunul simt si argumentele, logica si cunoasterea cand "credinta" in bau-bau e puternica? Ce conteaza ca minti, furi, omori, inseli, cand o faci in numele lu' dumnezo'?! Morala nu conteaza! De la primul la ultimul fariseu, TOTI, sunt vinovati de una sau mai multe lucruri imorale (minciuna, inselatorie, etc...) facute aproapelui in numele dumnezoului personal. Nu inseamna asta ca dumnezo este cel care ii face immorali? ca in loc sa vina morala si cinstea dinspre religie, e taman invers? Poate asa se explica statisticile care ne arata clar superioritatea morala a societatilor ateiste. Faci aceeasi greseala ca si credinciosii pe care i iataci, aceasi greseala pe care o faci si in topicurile despre tigani... The higher a country's chocolate consumption, the more Nobel laureates it spawns per capita, according to findings released today in the New England Journal of Medicine. http://www.reuters.c...E8991MS20121010 Correlation isn’t causation, presupun ca ai auzit-o de 1000 ori, dar ar fi bine sa-ti intre in cap odata. Editat Octombrie 23, 2012 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate