Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator 9fingers

Mah, tu nu prea intelegi multe asa-i? Hai sa-ti deseneze tata ca la copiii prosti:

Religia impune (nu e corelata ci e cauzalitate clara) "indoirea" realitatii, modificarea la facts ( nu gasesc traducere buna), minciuna intr-un cuvant pentru a mentine dogma in picioare. Ba mai mult, apare un dualism moral ( sa omori nu-i bine, sa omori pentru dumnezo e bine... sa inseli nu e bine, sa inseli pentru dumnezo e bine) care este CAUZAT de dogma crestina prin litera ei (biblie) si in nici un caz corelat. Intelegi diferenta? Nu prea ca altfel nu-ti dadeai cu stangu in dreptu' de la inceput! Deci practic trebuie (cauzalitate) sa minti, sa inseli , uneori sa omori, pentru ca sa-l slujesti pe dumnezo, si sa menti in existenta dogma.

Taman dualismul asta moral foote intreg sistemul moral al societatii in cauza, pentru ca se creaza contradictii logice imposibil de trecut cu vederea si deci intregul construct devine falimentar prin optionalitatea perceptelor lui.

Sincer, la aierele pe care ti le dai ma asteptam sa nu fi chiar asa de tolomac!

Acelasi dualism l-am observat si la tine, in vreo doua-trei ocazii. Nu este creat de religie ci religia este croita pe esafodajul asta. Religia se foloseste si profita de pe urma lui.

Tarile alea in care religia este minoritara, sunt niste tari care s-au dezvoltat foarte mult economic, nivelul de trai este foarte sus, la fel si educatia sau justitia. Normal ca incidenta gainariilor si inselatoriilor marunte scade drastic.

Povestile tale de pop psyhology sunt doar vorbe goale bazate pe o simpla corelatie. In loc sa convinga ofera muntie celor care au un dram de inteligenta mai mult...

Editat de 9fingers
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator 9fingers

Tot observ cum te inflamezi de cate ori te corecteaza careva (in mod civilizat), dar niciodata nu spui nimic la obiect. Torni mereu insulte si ambiguitati fara niciun suport.

In replica de mai su vad chiar cateva agumente care ar putea fi folosite f usor pro religie...

Link spre comentariu

Stai asa smeule, nu da cu buzduganul inca :D Ce sa facem si noi, astia, care nu smiorcaim dupa o piSda debusolata.... avem security impusa de EU. Nasol, stiu.

Ai PM, numar de telefon si date de contact, branzica.

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Si uite cum mai apar victime in razboiul drept al credintei.

Eu pun 100 de lei pe Shobo, daca se intalneste cu Cesar in cadru organizat.

Se mai baga careva? :tomato:

Link spre comentariu

Cu un astfel de cioban e de ajuns sa pun "niste" Wagner si ai pierdut sutica, amatorule :)

Daca doar se preface a fi cioban, s-ar putea sa-i placa si sa avem de fapt multe de discutat.

Oricum ar fi, tot pierzi :)

P.S.

http://www.youtube.com/watch?v=Gz3Cc7wlfkI

"mardeala"!

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Bine, Cesare, da' io tot cred ca la un 1-1 Shobo iti umfla mucii.

Nu va stiu pe niciunul"pe persoana fizica" pana acum, nu sunt neaparat adeptul pumnului strans, decat in cazul in care nu se mai poate face nimic cu palma deschisa, insa totusi cred ca Shobolanul te face.

Acuma, daca pierd sutica, asta e, ca toata viata am dat bani pe femei, bautura, pariuri si tigari, in rest am cheltuit pe toate prostiile.

Link spre comentariu

Am sa vad in ce stare de spirit se prezinta domnu Sobolan. Nici eu nu-l cunosc dar nu-mi un problema caftului cu frica-n san. Daca va dori ceva organizat, se poate doar sambata la sala de antrenament a unui prieten.

Eu am cam pus manusile-n cui de prin 2006 iar ultima competitie mare la care am luptat a fost o cupa mondiala de ju-jutsu in 2003 la rusi. Cred ca am acumulat destula rugina incat sa iasa un sparing echitabil :D

Link spre comentariu

Ju jitsu cu manusi?

Mda, si eu m-am lasat de karate ca mi s-a spart mingea.

Link spre comentariu

Hai bai mai terminati cu smardoiala. Toate penele astea ridicate nu au nici o legatura cu ateismul sau aparatu a nushce religie.

Orice argumentatie de felul asta e nula si neavenita din start. Sa presupunem ca subiectul in discutie este o discutie despre daca 1+1 fac sau nu 2. Epuizarea argumentelor in subiectul asta nu poate sa arate decit fie ca unu nu adera la reprezentarea curenta a matematicii fie ca altul nu reuseste sa descrie corect sau pe intelesul celuilalt de ce conventiile matematice impun ca 1+ fac 2.

Daca se trece la smardoiala e similar cu a se trece la pariuri, jurat pe familie sau plinsete. Presupuneti ca unul din 'beligeranti'' este Superman... iar celalalat un copil de gradinita... daca copilul de gradinita e de acord sa mearga la bataie este aberant... sansa lui este pierduta din start. Daca Superman vrea asta atunci este penibil. Cel care greseste in problema 1+1 daca este copilul este si prost si prost, daca este Superman este si prost si penibil. Cel care nu greseste la 1+1 daca este copilul degeaba e destept ca e prost daca vrea sa argumenteze prin bataie cu dracu gol (Superman) daca este Superman degeaba e destept daca habar nu are sa argumenteze banalitatea aia altfel decit cu bita si kriptonita.

Mai bine va vedeti toti la o bere si va bateti pe o femeie... macar asta e de inteles ca va iau hormonii mintile si pina la urma are ceva romantism in ea.

Editat de zaelu
Link spre comentariu

In locul tau na-s fi asa incantat de bataia asta . Cred ca asta va fi sfarsitul lumii ...

Daca adversarii pun la bataie toate cunostinlele lor va fi prapad.

Sobo face cateva big-banguri, Cesar cateva minuni ... si-am pus-o de apocalipsa.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic