Vizitator 9fingers Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Mah, tu nu prea intelegi multe asa-i? Hai sa-ti deseneze tata ca la copiii prosti: Religia impune (nu e corelata ci e cauzalitate clara) "indoirea" realitatii, modificarea la facts ( nu gasesc traducere buna), minciuna intr-un cuvant pentru a mentine dogma in picioare. Ba mai mult, apare un dualism moral ( sa omori nu-i bine, sa omori pentru dumnezo e bine... sa inseli nu e bine, sa inseli pentru dumnezo e bine) care este CAUZAT de dogma crestina prin litera ei (biblie) si in nici un caz corelat. Intelegi diferenta? Nu prea ca altfel nu-ti dadeai cu stangu in dreptu' de la inceput! Deci practic trebuie (cauzalitate) sa minti, sa inseli , uneori sa omori, pentru ca sa-l slujesti pe dumnezo, si sa menti in existenta dogma. Taman dualismul asta moral foote intreg sistemul moral al societatii in cauza, pentru ca se creaza contradictii logice imposibil de trecut cu vederea si deci intregul construct devine falimentar prin optionalitatea perceptelor lui. Sincer, la aierele pe care ti le dai ma asteptam sa nu fi chiar asa de tolomac! Acelasi dualism l-am observat si la tine, in vreo doua-trei ocazii. Nu este creat de religie ci religia este croita pe esafodajul asta. Religia se foloseste si profita de pe urma lui. Tarile alea in care religia este minoritara, sunt niste tari care s-au dezvoltat foarte mult economic, nivelul de trai este foarte sus, la fel si educatia sau justitia. Normal ca incidenta gainariilor si inselatoriilor marunte scade drastic. Povestile tale de pop psyhology sunt doar vorbe goale bazate pe o simpla corelatie. In loc sa convinga ofera muntie celor care au un dram de inteligenta mai mult... Editat Octombrie 23, 2012 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Tot observ cum te inflamezi de cate ori te corecteaza careva (in mod civilizat), dar niciodata nu spui nimic la obiect. Torni mereu insulte si ambiguitati fara niciun suport. In replica de mai su vad chiar cateva agumente care ar putea fi folosite f usor pro religie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ba shobo, iar ii faci pe altii "sfertidocti" in fraze agramate? ar trebuie sa-ti vezi aberatiile prin ochii unuia care stie si sa scrie, te-ai caka pe tine de ris. Si cind te gindesti ca asta e topicul ala in care sintem de acord . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Opa! Blasfemie! Certuri si blesteme intre atei. Necazuri in paradis fetelor? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Sa mearga la biserica si sa aprinda o lumanare spre alungarea dihoniei dintre ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Cezar, te-ai vopsit? Nu si nici nu m-am operat la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Care mai e viata de gangster de internet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ai dat vreun pumn cand te-ai intors in tara sau ti-ai imaginat ca dai ca sa nu se lase cu neimpliniri? Promiteai multe ... anul trecut parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Stai asa smeule, nu da cu buzduganul inca Ce sa facem si noi, astia, care nu smiorcaim dupa o piSda debusolata.... avem security impusa de EU. Nasol, stiu. Ai PM, numar de telefon si date de contact, branzica. Editat Octombrie 25, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Si uite cum mai apar victime in razboiul drept al credintei. Eu pun 100 de lei pe Shobo, daca se intalneste cu Cesar in cadru organizat. Se mai baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Cu un astfel de cioban e de ajuns sa pun "niste" Wagner si ai pierdut sutica, amatorule Daca doar se preface a fi cioban, s-ar putea sa-i placa si sa avem de fapt multe de discutat. Oricum ar fi, tot pierzi P.S. http://www.youtube.com/watch?v=Gz3Cc7wlfkI "mardeala"! Editat Octombrie 25, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Mars in spatele blocului tiganusule si joaca-te cu puradeii de teapa ta! Vorba romanului : prostul nu e prost destul daca nu e si futul... sau ceva de genul ala. Fucking moron! Hahaha retardel... e atit de dulce cum ai subliniat tu cu minuta ta unde iti imaginezi ca am gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Bine, Cesare, da' io tot cred ca la un 1-1 Shobo iti umfla mucii. Nu va stiu pe niciunul"pe persoana fizica" pana acum, nu sunt neaparat adeptul pumnului strans, decat in cazul in care nu se mai poate face nimic cu palma deschisa, insa totusi cred ca Shobolanul te face. Acuma, daca pierd sutica, asta e, ca toata viata am dat bani pe femei, bautura, pariuri si tigari, in rest am cheltuit pe toate prostiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Am sa vad in ce stare de spirit se prezinta domnu Sobolan. Nici eu nu-l cunosc dar nu-mi un problema caftului cu frica-n san. Daca va dori ceva organizat, se poate doar sambata la sala de antrenament a unui prieten. Eu am cam pus manusile-n cui de prin 2006 iar ultima competitie mare la care am luptat a fost o cupa mondiala de ju-jutsu in 2003 la rusi. Cred ca am acumulat destula rugina incat sa iasa un sparing echitabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Ju jitsu cu manusi? Mda, si eu m-am lasat de karate ca mi s-a spart mingea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Pai cam asa a fost atunci. Se dadea cu pumnu in bot, fara complexe, menajamente sau mila Manusi "cu degete" cam asa Editat Octombrie 26, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Bai, sa filmati eventu' ca sa ne bucuram si noi de festivitati. Si daca se poate sa faceti treaba asta pe 1 decembrie ca sa dedicati jertfa tarii si bisericii protectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Hai bai mai terminati cu smardoiala. Toate penele astea ridicate nu au nici o legatura cu ateismul sau aparatu a nushce religie. Orice argumentatie de felul asta e nula si neavenita din start. Sa presupunem ca subiectul in discutie este o discutie despre daca 1+1 fac sau nu 2. Epuizarea argumentelor in subiectul asta nu poate sa arate decit fie ca unu nu adera la reprezentarea curenta a matematicii fie ca altul nu reuseste sa descrie corect sau pe intelesul celuilalt de ce conventiile matematice impun ca 1+ fac 2. Daca se trece la smardoiala e similar cu a se trece la pariuri, jurat pe familie sau plinsete. Presupuneti ca unul din 'beligeranti'' este Superman... iar celalalat un copil de gradinita... daca copilul de gradinita e de acord sa mearga la bataie este aberant... sansa lui este pierduta din start. Daca Superman vrea asta atunci este penibil. Cel care greseste in problema 1+1 daca este copilul este si prost si prost, daca este Superman este si prost si penibil. Cel care nu greseste la 1+1 daca este copilul degeaba e destept ca e prost daca vrea sa argumenteze prin bataie cu dracu gol (Superman) daca este Superman degeaba e destept daca habar nu are sa argumenteze banalitatea aia altfel decit cu bita si kriptonita. Mai bine va vedeti toti la o bere si va bateti pe o femeie... macar asta e de inteles ca va iau hormonii mintile si pina la urma are ceva romantism in ea. Editat Octombrie 26, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Pff... mumbo jumbo. news: baietii mai dau si cu pumnu. E distractiv chiar daca doare. N-are nici o legatura cu capacitatea de a argumenta sau adecvarea la subiect. E un medicament bun pentru incordati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Raspunsul nostru este da ! PS: nu uitati de poze,imagini etc ca sa se bucure si sufletu' nostru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 well... don't let me stop you then Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Da' ce-are? Mie imi place bataia, mai ales daca se bat altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 In locul tau na-s fi asa incantat de bataia asta . Cred ca asta va fi sfarsitul lumii ... Daca adversarii pun la bataie toate cunostinlele lor va fi prapad. Sobo face cateva big-banguri, Cesar cateva minuni ... si-am pus-o de apocalipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 un raspunsul la titlu : http://www.live leak.com/view?i=2e4_1350733190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate