B.B. Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Zaelu, nu mai vorbesc cu tine. Mi-ai adus aminte ca tre sa mor. Bag pla, nu ma mai joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Sperantele sa mori de batrinete in pat sint infime si chiar daca ai ficistigatorul unui astfel de loz el devine irelevant comparat cu masa colosala de oameni care mor ca la abator. Matematic foarte incorect, in afara de cazul in care te referi specific la grupul motociclistilor din Romania unde n-am date. Daca insa ai ajuns la 30 de ani sansele sa treci de 70 sint peste 50% (cu variantii in funtie de tara). Asta pe medie. La 70 de ani oamenii mor in pat de obicei... ar fi mai bine sa mori i n baie sau pe trada de infarct dar deh, nu se poate mereu . De fiecare data cand dau jar la mobra vorbesc cu el, acolo 30 sec sa nu-l plictisesc si/sau sa nu-mi distraga atentia. Nu exista nici o corelatie statitsica intre speranta de viata si religie, credinta d-astea. Exista insa intre speranta de viata si nivel de educatie, nivel economic, acces la servici de sanatate, cit de mult mergi cu motocicleta pe an, sau cu masina, slujba pe care o ai, unde traiesti samd. Pe baza asta m-as aventura sa spun ca in Romania e foarte posibil ca ateii sa traiasca mai mult pentru ca tind sa fie mai bine educati si sa traiasca in mediul urban unde au acces la medicina mai de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Matematic foarte incorect, Nu poti pretinde ca asa ceva poate fi cintarit matematic... "a muri de batrinete in patul tau" e doar o expresie interpretabila si necuantificabila... pentru ca tine de o experienta cit se poate de subiectiva si indiferent cum ai da-o a muri e "naspa" indiferent cit de impodobit esti de ghirlande. Apoi... nu exista in spatele cuvintului "batrinete" o boala per se. Batrinetea nu e o boala ci doar o perioada din viata in care boala se leaga de om cu mare placere... astfel incit... a muri de batrinete inseamna a muri de boli, senil, pishat si plin de escare. Putred pe jumate practic. Fezandat. Ca sa rezum... indiferent cit unu ar crede ca are un zeu protector... si ca nushce a facut el pe lumea asta (gen... a crezut orbeste in el ca un sclavete, sau l-a slujit orbeste... ucigind dusmani poate, etc) si merita "atentia" si "protectia" acelui zeu... fie cind crapa pina la batrinete din prostie... accidente si boli de la abuzuri... fie cind crapa la batrinete cum am zis mai sus.... acelasi lucru se intimpla. Te poti duce linga el cind moare si sa il privesti in ochi si sa il intrebi... "eh? cum e cu zeul tau acum? where's your precious little god now!" Si o sa vezi in ochii lui aceeasi chestie... zbaterea pentru o ultima explicatie... pentru ceva ce nu a avut explicatie de la inceput... Mintea lui se va zbuciuma fix cum ziceam, ca Terminatorul ala de metal lichid din T2 cind se topea in galeata de la furnal si incerca toate formele avute in trecut... doar doar una l-ar scapa. Iar tu ca observator vei vedea ca nu conteaza daca una din explicatii functioneaza... pentru ca atunci cind se scoate heblu... tzac! De unde si vorba de mai jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) Acum o dai la intors . N-am zis ca nu sint de acord cu tine in general dar luind firul de despicat majoritatea oamenilor mor in pat. Al lor, de spital, ma rog. Unii (foarte multi) stau cu anii sau lunile in patul ala. Eu personal prefer sa nu mor in pat, ca e mai repede. E uimitor insa ca in lumea asta unde totul e cuantificat in statistici inca nu s-au prin astia ca nu-i apara dumnezeu sau allah. Sint niste beneficii de sanatate asociate cu credinta dar nu-s legate de "aparat". De exemplu luam 1000 de motociclisti atei si inca 1000 care poarta cruciulite si se roaga la plecarea la drum. Chiar crede cineva ca a doua mie are o rata de accidente mai mica? Ar face astia cruciulita si rugaciunea obligatorii mai ceva ca centura de siguranta si inspectia periodica. Editat Februarie 7, 2013 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Nu vor sa se gindeasca la asta... evita "privirile" gindurilor respective. Citi dintre cei morti in accidente auto nu aveau iconite in bord si credeau ca sint protejati de zei? Nu numai statistic poti sa iti dai seama ca e penibil sa crezi ca esti "in gratiile unui zeu"... dar bunul simt ar trebui sa il faca pe fiecare credul sa isi dea seama ca e jenibil ce isi inchipuie. Adica... cine se crede? Ce a facut el pe lumea asta asa de extraordinaire de "merita" o asemenea atentie? Ce? Majoritatea nu isi dau seama de micimea fiintelor proprii... niste omuleti care alearga o viata dupa calorii si mijloace de "copiere"... fie pussy fie "meme spreading mediums"... like... forums . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Credincioşii întreabă... si ... cuviosul Ilarie răspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 prea-cuviosii Malahie si Gonoreu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Nush cit de dureros e ca "durere fizica" eu ma refeream la suferinta psihica a inevitabilului... mai ales in situatia unuia care a crezut ca e protejat de nushce zeitati si acum zace horcaind la marginea drumului singur cu moartea lui sau a unui la fel de "plin de relatii sus" care zace pishat/maronit si jumatate putred stiind ca ceilalti de linga el s-au cam saturat de el si ar face bine "sa spele putina spre stele"... like a demigod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 "30.000 de persoane au aderat la secta barbatului, numita Ashram Shambala". Asta înseamnă "mare e grădina ta"? http://www.realitatea.net/un-rus-care-se-credea-zeu-extraterestru-i-a-violat-discipolii_1108500.html#ixzz2KElFvBZj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 HAHHAHAHAH Cutia milei plina de etnobotanice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 http://altfeldestiri.com/abuzurile-politiei-asupra-bisericii-continua-un-preot-arestat-pentru-trafic-de-droguri-sfintite/ Dupa ce in urma cucateva zile un preot a fost retinut abuziv pentru ca a condus baut si aprovocat un accident, un nou scandal cutremura crestinii din Romania. Unpreot a fost retinut pentru trafic de etnobotanice, dar el spune caeste nevinovat, deoarece acestea ar fi sfintite. Tot el spune caetnobotanicele erau aduse de la muntele Athos si vroia sa le foloseascain scopuri crestinesti.“Aceste droguri sfintite sunt o noua descoperire a Bisericii si vorajuta enoriasii sa fie mai spirituali, mai aproape de Domnul. Cumdrogurile normale iti provoaca halucinatii, aceste droguri sfintiteinduc o stare de spiritualitate enoriasilor, prin care acestia pot lualegatura cu diversi sfinti. Consumate intr-o cantitate mai mare acesteate pot face sa il vezi chiar pe Dumnezeu, dar nu este recomandat pentrucrestinii de rand sa consume cantitati mari, deoarece este mai mult opractica a preotilor”, a declarat preotul, pentru Altfeldestriri.com.Contactat de reporterii nostri, pentru a comenta cazul, PreafericitulPatriarh Daniel, a refuzat sa faca orice fel de comentarii, spunand canu are timp, deoarece este ocupat cu un spiridus care se tot plimba prinapartamentul sau.Preluat de pe: http://altfeldestiri.com/abuzurile-politiei-asupra-bisericii-continua-un-preot-arestat-pentru-trafic-de-droguri-sfintite/Copyright © AltfelDeStiri.com Dupa ce in urma cucateva zile un preot a fost retinut abuziv pentru ca a condus baut si aprovocat un accident, un nou scandal cutremura crestinii din Romania. Unpreot a fost retinut pentru trafic de etnobotanice, dar el spune caeste nevinovat, deoarece acestea ar fi sfintite. Tot el spune caetnobotanicele erau aduse de la muntele Athos si vroia sa le foloseascain scopuri crestinesti.“Aceste droguri sfintite sunt o noua descoperire a Bisericii si vorajuta enoriasii sa fie mai spirituali, mai aproape de Domnul. Cumdrogurile normale iti provoaca halucinatii, aceste droguri sfintiteinduc o stare de spiritualitate enoriasilor, prin care acestia pot lualegatura cu diversi sfinti. Consumate intr-o cantitate mai mare acesteate pot face sa il vezi chiar pe Dumnezeu, dar nu este recomandat pentrucrestinii de rand sa consume cantitati mari, deoarece este mai mult opractica a preotilor”, a declarat preotul, pentru Altfeldestriri.com.Contactat de reporterii nostri, pentru a comenta cazul, PreafericitulPatriarh Daniel, a refuzat sa faca orice fel de comentarii, spunand canu are timp, deoarece este ocupat cu un spiridus care se tot plimba prinapartamentul sau.Preluat de pe: http://altfeldestiri.com/abuzurile-politiei-asupra-bisericii-continua-un-preot-arestat-pentru-trafic-de-droguri-sfintite/Copyright © AltfelDeStiri.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Adica ai frigiderul gol?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Adică tocmai şi-a anunţat nazistul demisia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 e lasa ca isi aleg alt jmecher imediat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcfdf Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) Românii şi Dumnezeu Editat Februarie 11, 2013 de bcfdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Românii şi Dumnezeu Foarte clar explicat, mi-a plăcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Din pacate cine tre sa citeasca calumea asta si sa inteleaga ce zice acolo pina ii sare caciula din cap... nu o sa citeasca.... nu o sa inteleaga. SI o sa ii traga inainte cu Pascal si cu restul de smiorcaieli superstitioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Să ne mai distrăm: Patriarhul Daniel s-a interesat, discret, care e salariul pe care îl primeşte Papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 "Crede si nu cerceta" cam asta spune tot despre noi si creatorul care este perceput diferit de la individ la individ. Eu spre ex cred in EL cu toata fiinta mea.. il percep pe Dumnezeu ca fiind natura perfecta din jurul meu.. respect biblia atat cat o inteleg.. daca este cineva in cer pe un nor care ma judeca deoarece nu cred mai mult sa dea vina pe EL ca nu mi-a dat mai multa minte! NU este vina mea daca sunt prost. "Iisus fiul lui Dumnezeu a fost omul fara pacate".. pai ori a fost om ori Dumnezeu? Sa nu ma inteleaga cineva gresit ca sunt ateu sau am alta religie..departe de mine gandul, CRED exact dupa cata minte am primit.. Dumnezeu nu se supara pe mine niciodata deoarece ma consider si ii consider pe toti din jurul meu FARA PACAT... deoarece CREATORUL a creat totul chiar si pacatul.. Cred In EL cu toata fiinta mea.. si din respect pentru stramosii mei care au murit crezand in EL.. Nu ezit o clipa sa cred exact cum vreau eu .. !!! Ma intreaba mama " cand vinzi Dane motocicleta aia sa nu mai stam cu grija sa nu patesti ceva?" Raspund " Asa vrea Dumnezeu mama ! nu spunem faca-se voia lui precum in cer asa si pe pamant ?" Tot ce se intampla este cu voia LUI( nebanuite sunt caile domnului) si nu avem dreptul moral sa ne indoim o clipa de existenta lui atat timp cat existam si ne privim in oglinda. ciupim etc, existam ca am fost creati de EL.. El poate fi : Natura inter si extra terra.. care are la baza bazelor din baza bazei adica acolo jos unde nu gandim noi HAOSUL (in ce cred eu ) Orice am spune sau ar fi la inceput a fost haos. (daca gresesc sau pacatuiesc atata minte am primit) .. DACA exista un mosulica cu barba alba si ochii albastri care sta pe un nor si se uita la noi este nascut tot din greseala, daca suntem un test al altor fiinte (sunt mari sanse si multe semne) la baza fiintelor alea sta tot Haosul, NATURA INCERCA MEREU si tinde spre perfectiune.. restul sunt povesti de adormit copii !! Inteleg pozitia armatei de credinciosi saraci cu duhul inbuibati de minciuna bisericeasca, ii respect pentru credinta lor .. dar poti exista fara si fara mentor spiritual nu este o problema cu Domnul (nu inteleg cum rezista fara motociclete ), sunt doar eu si EL ce pastele ma-sii cauta el in viata mea.. pedofilopoponarul cu privirea demonica plina de frustrari si uneltiri dracesti sa-mi fure munca,, sa ma invete el pe mine.. sa-mi arate calea? Eu cred in EL si atat nu vreau alta cale, vreau calea cea mai scurta.. Eu si EL, relatia este intre noi doi eu si creatorul meu exact cum m-a lasat sa-l simt .. daca aflu dupa moarte ca am fost lasat pe pamant sa fiu testat si apoi judecat intorc spatele si plec.. nu sunt badjocara nimanui.. Ma testezi in cunostinta de cauza nu cu japca.. am dreptul la intimitatea mea.. ori daca nu am dreptul asuma-ti toate pacatele mele Doamne.. fi cinstit cu mine !! Cam asta este mesajul meu ca simplu muritor, "crede si nu cercetaaaaaa" cum pola mea sa nu cercetez daca pot si vreau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) A fi ateu este chestie de dezvoltare. Editat Februarie 12, 2013 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) exact ca atunci cand ma prinde unu in scara blocului imi "sparge" sfincterul.. ma duc reclam, vine protv-ul.. sunt invitat la Capatos pe canapea, si la 2-3 saptamani ma gandesc eu in intimitatea mea ca .. nu a fost rau deloc, si devin poponar !! Si ma duc retrag reclamatia.. ala scapa ramanem prieteni si toata lumea este multumita . Editat Februarie 12, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 A crede in zei/dumnezei este = cu a nu crede in tine si daca tu nu crezi intine , cum dreacu' poti sa crezi in 'dmnezo ??? E o mare dilema , e doamne-doamne mai jmeker ca mine ? NU , mai bun ca mine sint doar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) @aladin1 incearca sa separi si tu ce scrii in paragrafe... s-ar intelege mai usor ce vrei sa zici. de exemplu... in articolul citat mai sus... asta http://bunea.ca/romanii-si-dumnezeu/ adica textul desi lung este usor de inteles si pentru ca e impartit frumos in paragrafe care iti dau timp sa separi putin ideile si sa le "mesteci". Din ce inteleg eu acolo in ce ai scris tu... esti credincios... sau crezi in existenta lui mnezo cum descrie nenea ala in: " Motivul 2: Dumnezeu mă face să simt că fac parte din ceva foarte profund şi din altă dimensiune a existenţei. " corect? Desi informatia ta despre dumnezeu este in totalitate provenita de la sarlatani (fie si din vorba in vorba, initial de la persoane de incredere din familie... la rindul lor duse in eroare de sarlatani)... adica popi si religie dubioasa cu carti ilogice si dubioase... totusi consideri ca ideea cu mnezo... e corecta. nu? Ceva gen... daca vine un sarlatan si te prosteste ca daca ii dai lui bani o sa te ajute sa ajungi in tara hobitilor lui Talkien.... chiar si dupa ce te dumiresti ca respectivul e sarlatan si doar te stoarce de bani vinzinduti gogosi profitind de slabiciunea ta pentru subiect... ramai cu ideea ca tarimul hobitilor e unul real... practic asteptind alt sarlatan sa te ia la muls. Editat Februarie 12, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) vroiam sa para ca am scris putin Eu nu as mai pronunta Dumnezeu ca ne loveste in amintirile din familie sau alte trairi.. Omul nu poate fi singur in eul lui, trebuie un sprijin moral, este foarte trist sa traiesti fara sperante, singuratatea este foarte trista si din cauza asta omul avand un proces cognitiv mai avansat sunt foarte sigur ca descoperea el in mintea lui alt motiv sa se inchine la ceva, un copac o piatra.. la NIMIC cazul in speta.. Asa ca religia este buna pentru om, este singura cale sa armonizeze cu el.. de mii de ani aia mai destepti dintre noi au inventat si nascocit zeci de forme de manipulare.. bazandu-se pe prostia omului..in religiile principale ale planetei din ce trece timpul se indeplinesc profetiile pooli adica fac ei sa se indeplineasca pentru a da credibilitate si mai mare cultului.. " am primit flori de la el..ma iubeste" deaia am spus ca este gresit sa nu crezi in nimic.. nu este calea spre echilibru maxim. Stiu ca cea mai tare smecherie este sa crezi in tine, dar cati pot face asta ... unu din o mie.. restul ce facem cu ei? Cu aia fara motociclete Editat Februarie 12, 2013 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) Tu vorbesti cu doamne-doamne la tine in cap ca sa nu te simti singur? (in cap la tine) Editat Februarie 12, 2013 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate