AlexAB Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Mai are cineva liber mâine si chef de noroiala prin jurul Bucureștiului? Eventual facem și vreo 2 poze cu mobrele culcate sau slow mo prin Cheiul Dâmboviței, blană prin bălți pe niște câmpuri, plecat lejer așa pe la un 10, întors murdari pe la un 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Păi mâine nu e 28? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 A ba da, Joi 28 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Eu sunt liber dar nu am gume de noroi, am niste Tourance tocite pe jumătate. Cat de mari sunt noroaiele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 Superb. E drum cu pietriș, noroaiele pot fi ocolite lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Atunci ma bag, sa te filmez cum te noroiesti Unde si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 Acum 50 minute, taong_mapagbiro a spus: Daca aveam.... Daca...daca...stai draq cuminte si lasa baietii sa se mozoleasca. Vii tu cu partaitoare ta si ramai naibii impotmolit Numai un daca esti, pacaliciule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 27, 2020 Autor Share Postat Mai 27, 2020 S-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 28, 2020 Autor Share Postat Mai 28, 2020 A fost fain de tot, noroiul a ajuns cam peste tot. A mers totul snur si blana prin toate noroaiele, mai putin asta de jos care mi-a dat-o dar am prins pe GoPro cele mai frumoase parti: cazatura, blana, impotmolirea si dealul. Asa, si cateva poze de pe drum. Noroaiele: Don Baxter: Natura si campurile cu maci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Foarte mișto traseul, mi-a deschis pofta pentru o tura mai lunga Mulțumesc Alex pentru companie și sper că stilul melc cu care mă dau eu nu te-a ținut prea tare in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Până la urmă tot cu forumu' faci treabă, nu cu chaturile uațap Cât am fost liber n-a ieșit nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Fix când am ieșit din noroaie a început să îmi licărească becul la ulei. Îmi mai făcuse așa și citisem pe f650.com că cel mai probabil e senzorul presiune ulei. Așa că am zis fie ce-o fi și am plecat spre casă. Dacă nu a crăpat motorul in 30 de km parcurși cu becul de ulei aprins ori e nemuritor ori e senzorul Dar recunosc că am avut un oarecare stres când o duceam in 5500 rpm cu roșu in bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Senzori slabi,si la masini se intimpla la fel,se gauresc senzorii (la Dacia 1300 nu se gaureau:) ) Tu (Baxxter) ce pneuri ai avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 (editat) Frumos vă șade, nu am ce zice.. v-ați distrat! Mi-ar fi plăcut și mie! Pentru Don Baxxter , să îți legi casca.. poți să faci selfiuri după, totuși.. Editat Mai 28, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 1 hour ago, Flower-Power said: Mi-ar fi plăcut și mie! nu sunt fan 'lupte in namol' totusi off-ul e treaba de baieti,mai o vinataie,o luxatie, asta in cazul optimist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Hai măi, fii open minded! Am fost la off cu motorul meu până în covasna să mă dau..bine, e adevărat că m-am cam prințesit pe motorul de off, dar a fost fun. În echipament de off ziceai că am cortul pe mine, cam așa arătam. Dar cine s-a distrat? Am mâncat cârnați ungurești la foc făcut..miamm miamm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 @mihai c Am niște Tourance tocite pe jumătate. Le-am pus gand rau dar le mai jumulesc vreo 1000 de km. @Flower Power mulțumesc pentru grijă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Baxxter , mă numesc Flower-Power cu liniuță la mijloc. Îți zic ca să nu mă citezi aiurea pe viitor. Nu de alta, dar văd că îmi placi. Vine 1 iunie! LMA! Și vouă și mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate