Raymod Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 (editat) Salut. Dupa cum spune si titlul ma aflu in situatia in care nu mai stiu de unde sa desfac si sa verific. Problema sta in felul urmator. La linii de tramvai,gropi,devinelari etc motocicleta mea face niste zgomote foarte ciudate, efectiv parca sunt cu caruta cu ladoiul daca stiti ce zic. Initial am banuit ca ar fi de la carene, am dat jos tot si am pus garnituri cauciuc peste tot la prinderi, inclusiv la aripa roata fata. Apoi am zis sa schimb rulmentii de la jug, ideea este ca aveau joc ce-i drept, am zis ca sigur e de acolo, pare ca de la ghidon se aude mai mult. Am fost la service, am pus rulmenti noi, acelasi trancanit. Posibil sa mai trebuiasca jug-ul strans mai bine? La service mi-au zis ca dupa 500km sa trec sa il stranga iar ca se mai lasa. Alte idei? P.S : Motocicleta este o sportiva, cbr 500 r 2014, deci carene multe dar nu cred ca ele sunt de vina ! Editat Iunie 12, 2020 de Raymod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Trancanit vs. Troncanit... Ca sa fie totusi o abordare constructiva: de unde se aud zgomotele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Lanțul l-ai verificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 (editat) La mine se mai auzeau uneori scărițele pasagerului, când erau pliate. Dar la ce tobă am, doar dacă pierd vreo roată îmi dau seama. Editat Iunie 12, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 M-am gândit și eu la scărițe, dar alea nu prea troncăne, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 12, 2020 Admin Share Postat Iunie 12, 2020 Daca au joc mare, clampanituri mai produc si discurile flotante de frana. La ambele BMW uri aveam zgomote mari din cauza discurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Verifica întinderea lanțului și jocul la bascula spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Avand in vedere ca totusi spune ca se aude din fata, de la ghidon, s-ar putea sa fie ceva cu suspensia fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 voi va dati seama ca puteti lua toate componentele de pe fata la insiruit aici .... asa problema nu se rezolva pe forum. tre sa mai cheme 1-2 prieteni si sa incerce sa elucideze sau sa mearga la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Varianta ajutătoare: globul de cristal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Varianta ajutătoare: globul de cristal. Sau Mama Omida. Oricum, e un concurs "sa ne dam cu presupusul", avand in vedere ipotezele de lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Așteptăm tragerea la sorți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate