Luan_sml Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Salut sunt nou pe acest forum. Am un atv chinezesc de 125cc .Intotdeauna cade lanțul când îl bruschez.Chestia care este ca pinionul mare este strâmb adică înclinat spre dreapta . Multumesc , Spislander Luan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luan_sml Postat Iunie 25, 2020 Autor Share Postat Iunie 25, 2020 Adică pinioanele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 16 minute, Luan_sml a spus: Adică pinioanele ? Ce inteleg eu: schimbi ce trebuie astfel incat sa nu mai fie stramb ce e stramb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luan_sml Postat Iunie 25, 2020 Autor Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 49 minute, frigider a spus: Ce inteleg eu: schimbi ce trebuie astfel incat sa nu mai fie stramb ce e stramb. Nu am înțeles de loc răspunsul tău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Daca pinionul mare este strâmb ceva cauzează asta, ori pinionul, ori alta piesă, identifici piesa care generează aliniamentul prost și o înlocuiești cu una fara problema, astfel încât pinionul o sa fie drept, nu strâmb, astfel sunt șanse mari să nu îți mai arunce lanțul atât de des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 8 minute, Luan_sml a spus: Nu am înțeles de loc deloc răspunsul tău Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat. Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luan_sml Postat Iunie 25, 2020 Autor Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 13 minute, Supa La Plic a spus: Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat. Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect. Răspunsul tău este off-topic ,nu are ce caută aici Acum 18 minute, Supa La Plic a spus: Nu te supara tinere , dar se numeste analfabetism functional (omul a explicat foarte simplu), asta pe langa greseala care am corectat-o in citat. Sper sa nu sara pe mine lumea, dar e grav sa scrii "de loc" si nu "deloc", plus sa nu intelegi o explicatie simpla si la subiect. Dar din pacate tu nu ai auzit de autocorector Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Este auto-gresitor de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 (editat) La 25.06.2020 la 10:21, Luan_sml a spus: Salut sunt nou pe acest forum. Am un atv chinezesc de 125cc .Intotdeauna cade lanțul când îl bruschez. Chestia care este ca pinionul mare este strâmb adică înclinat spre dreapta . Multumesc , Spislander Luan Chestia pe care este, esta ca trebuie sa procedezi cam ca la biciclete, atunci cand cade lantul. Numai ca in loc sa dai la pedala, suspenzi agregatul si il bagi in a-ntaia. * Suspenda atv-ul ca sa nu atinga solul cu rotile care trag. * Baga in treapta intaia. * Dupa ce incep rotile sa se invarta, respectiv foaia sa se miste la relanti, tine de lant cu mana si trage-l usor catre foaie cat sa se alinieaza usor pe primii dinti. Motorul o sa faca restul. Daca nu merge asa, pastreaza foaia si schimba atv-ul. La urmatorul model doar inverseaza foaia, ca sa fie inclinata spre stanga. Nu o sa mai cada, garantat. Editat Iunie 26, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 (editat) Încerc sa elimin și eu cum pot contribuabilii ineficienți la sistemul de pensii. Sper sa se lase cu fatality. Altfel doar își oficializeaza statutul de handicapat si se mai alege și cu bani. Editat Iunie 26, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 2 ore, _Raul_ a spus: Man, indiferent ce părere ai despre el nu cred că e ok sa ii recomanzi așa ceva, plm, unii oameni au avut șansa să meargă la școală, alții poate au avut șansa să se nască în alte locuri cu alte condiții. Te.ai gândit că poate soarta a fost mai rea cu el decât a fost cu tine și din agoniseala lui a reușit să își ia o chinezărie, și acum tu ii recomanzi să își taie degetele, poate e părinte, poate e credul, poate are 18 ani și se auto-mutileaza pe viață. Tu văd că cel puțin te crezi mai educat, și probabil esti și mai înstărit, de fapt nici nu contează, ideea este că sigur sunt alti oameni mai inteligenți decât tine, cum ar fi să îți recomande cineva ceva într-o zi și să pățești ceva nasoale... Macar scrie-i omului că era o gluma... @Luan_sml sa nu care cumva sa pui mana pe lanț în timp ce se învârte, o sa îți prindă mână între lanț și pinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Să folosească mănuși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 10 minute, Lucian_M a spus: Să folosească mănuși. Cu degete sau fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 De pele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Musai și un vinclu la îndemână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luan_sml Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 La 26.06.2020 la 21:26, robert23mg a spus: Man, indiferent ce părere ai despre el nu cred că e ok sa ii recomanzi așa ceva, plm, unii oameni au avut șansa să meargă la școală, alții poate au avut șansa să se nască în alte locuri cu alte condiții. Te.ai gândit că poate soarta a fost mai rea cu el decât a fost cu tine și din agoniseala lui a reușit să își ia o chinezărie, și acum tu ii recomanzi să își taie degetele, poate e părinte, poate e credul, poate are 18 ani și se auto-mutileaza pe viață. Tu văd că cel puțin te crezi mai educat, și probabil esti și mai înstărit, de fapt nici nu contează, ideea este că sigur sunt alti oameni mai inteligenți decât tine, cum ar fi să îți recomande cineva ceva într-o zi și să pățești ceva nasoale... Macar scrie-i omului că era o gluma... @Luan_sml sa nu care cumva sa pui mana pe lanț în timp ce se învârte, o sa îți prindă mână între lanț și pinion Din fericire am bani , dar am spus pt ca sunt la început (am 16 ani) sa încep cu un motor mic . Sper sa dispară acești oameni de pe forumuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 34 minute, Luan_sml a spus: Sper sa dispară acești oameni de pe forumuri . Păi cu bani se rezolvă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luan_sml Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 1 oră în urmă, Penetru a spus: Păi cu bani se rezolvă... Nu, dar el a menționat ca nu am banii și ca nu îmi pot permite un atv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Eu am dat un exemplu posibil, nu că ar fi adevărat, și nici nu contează banii aici, puteai sa ceri sfatul sa repari un fier mult mai scump, nu e ok sa îți fie recomandat ceva ce te poate mutila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate