otravel Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 A folosit cineva casca de la Touratech?Cum se comporta la viteza, ploaie etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 Care casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 casca turateh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 (editat) sau https://www.nexx-helmets.com/en/helmets/x-wed2/duna/blue/ si pui ti ce stiker de ura muratura tech vrei Editat Iunie 30, 2020 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 Din câte știu sunt căști ale altor producători, rebrand-uite. Vezi care e producătorul modelului care te interesează și caută review-uri despre modelul respectiv, original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 La 29.06.2020 la 22:28, otravel a spus: A folosit cineva casca de la Touratech?Cum se comporta la viteza, ploaie etc... Stiu doar de Touratech Aventuro Mod, care era de fapt un Schubert E1 (deci adventure flip-up) rebranduit. O casca de aproape 2kg dar care parea apreciata de utilizatori (bine, daca iti place genul asta de struto-camila). Si imi pare ca Aventuro Carbon (model dual-sport) era un Nexx X.D1. In fine, nu vad de ce te-ai uita asa ceva (sunt overpriced orice ai zice - Aventuro Mod costa ~900$ acum cativa ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 Aventuro e o casca de acu 5 ani facuta de portughejii de la nexx, dupa cum scrie negru/gri pe alb si la ei pe site: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Touratech Aventuro mi-a trecut si mie prin mana . Este facuta de Schuberth dupa modelul E1 (de fapt se potriveste sistemul de comunicatie si viziera de la E1, C3 Pro, C3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Iulie 1, 2020 Autor Share Postat Iulie 1, 2020 Multumesc celor cu raspunsuri la obiect. Am un SH 5 de la BMW. Chiar daca unii vor zice ca platesti sigla bla,bla,bla, merita toti banii.Silentioasa,confortabila,materiale de calitate. Acum este cam uzata si vreau sa o schimb.Sistem 7 de la BMW am vazut ca are unele probleme cu etansarea la apa si de aceea vreau sa ma orientez spre altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 (editat) La 01.07.2020 la 12:22, otravel a spus: Am un SH 5 de la BMW Pai si ce legatura are cu Touratech ? Vezi review-ul asta despre Sytem 7. Si mai jos pe topic e si un update al posesorului. Daca vrei flip-ul bun, incearca un Neotec 2, e cam cea mai pe val acum. Iar pentru adventure uita-te la Arai XD4 sau Klim Krios Pro (astea le "tatonez" eu de pe la inceputul anului si pana la urma am sa cumpar una din ele). Editat Iulie 2, 2020 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate