Vizitator goe 75 Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Eu pun pariu ca o sa va plangeti de tobe goale pe vesnicie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Acum 16 minute, GoodKat a spus: Ce ziceam de incompetentii de la RAR. Proaspata intamplarea, de pe un topic al forumului. CEVA SUPERB :))))) RASU PLANSU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Acum 29 minute, GoodKat a spus: Ce ziceam de incompetentii de la RAR. Proaspata intamplarea, de pe un topic al forumului. Frumos sa o comira RAR ca apoi sa platesti tu, nu? Vina colegului ca nu s-a dus cu abecedarul la el. Si cu o carte de copii cu numere de la 0 la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 (editat) Dacă nu belești ochii belești...! Mie când mi-au greșit civ sau talon (a gresit poliția o dată talonul de 2 ori la rând, în moduri diferite ) i-am pus pe loc să refacă. Poluția a încercat să mă taxeze pt talon pe motiv că "am semnat pt el" dar nu m-am lăsat pt că nu puteam să-l iau la puricat fără să fi semnat. Editat August 6, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Mai sunt filtre? Nu de alta, dar nu imi place fara burlan. Plus, ii mai amintesc vecinului, la 1-2 noaptea, sa se trezeasca ca sa isi bata nevasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 (editat) A mea nu-i burlan, dar se aude placut (pentru urechile mele). Totusi n-am chef nici sa pun gantera originala inapoi, dar nici sa cotizez aiurea la RAR si/sau politie. Asa ca... silencer, desi ma doare inima... Editat August 6, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Da, si priza, ca tot curent alternativ produce. Hai cu trollii, ca se poate. Si pana la urma rața e pasăre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate