AleXzpm Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Salut, Stiti daca in romania avem voie sa punem o banda led albastra de maximum 5 cm pe mobra ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Vezi legislația. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleXzpm Postat August 16, 2020 Autor Share Postat August 16, 2020 6 minutes ago, Lucian_M said: Vezi legislația. am vazut tiruri care au led-uri pe ele, in legislatie vad ca nu e voie, de asta intrebam aici, poate aveti voi mai multa experienta cu chestiile astea. " Art 16. al (2) Se interzice montarea la moped a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare, decat cele omologate. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 (editat) Q.e.d. Poluția e cu ochii pe noi pentru orice rahan, tu vrei să le dai motive să te lase fără certificat. Editat August 16, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Acum 5 minute, Lucian_M a spus: Q.e.d. Poluția e cu ochii pe noi pentru orice rahan, tu vrei să le dai motive să te lase fără certificat. Hai ca exagerezi, nu este chiar asa, am trecut de cateva ori recen pe langa filtre si aveau motoare oprite pt verificat, ma urmareau cu privirea politistii si asta era, eu am motorul cum a iesit din fabrica , respecti ce este de respectat si nu te te lasa fara nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Merge montata doar alaturi de una rosie si sa lumineze intermitent. Nu te mai opreste nimeni si se face si culoar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Acum 34 minute, adidas a spus: Nu te mai opreste nimeni si se face si culoar. Ai uitat de sirenă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Da, pui si o sirena pe coadă. In tanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 In spate nu se aude. Musai in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Simplu,nu. Legislatia este foarte clara. Nu sunteti in alte tari si da, nimeni nu va opreste in prima faza sa va decorati mobrele ca pomul de craciun,ca idee. Acum 9 ore, Djenavar a spus: Hai ca exagerezi, nu este chiar asa, am trecut de cateva ori recen pe langa filtre si aveau motoare oprite pt verificat, ma urmareau cu privirea politistii si asta era, eu am motorul cum a iesit din fabrica , respecti ce este de respectat si nu te te lasa fara nimic Te contrazici singur. Ai inteles ca omul vrea ceva afermarket,nu? Are sanse mari sa ramana fara carton, mai ales daca invarte roata in B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleXzpm Postat August 16, 2020 Autor Share Postat August 16, 2020 4 hours ago, taong_mapagbiro said: In alte tari is cu duiumul si nu-i mai arata nimeni cu degetul ...zici ca si-ar pune leduri pe banii vostrii. Presupun ca si pe Botezatu il consiliati la ce sa scoata anu asta la lenjerie ... Pune omule ce vrei si bucura-te , lasa forumul . Pipe save lives , led save lives ... da, stiu de asta intreb, in canada astia au benzi de 4-5 cm in fata, albastre, doar ca ii faca mai vizibil. Pacat ca la noi nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 (editat) Poti sa umbli si cu proiectoare, 4-8-10, cand bizonul de pe contrasens sau din fata nu te vede, pai nu te vede. Testat. Editat August 16, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 19 ore, AleXzpm a spus: " Art 16. al (2) Se interzice montarea la moped a LUMINILOR de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii DE AVERTIZARE, decat cele omologate. " Presupun ca "luminile de avertizare" inseamna semnale, stop frana+pozitie...ori din cate am inteles eu posesorul scuteruui nu umbla la ele....la fel presupun ca prin "luminilor" se face referire la faza scurta/lunga de la far.....daca se spunea ca se interzice montarea "altor dispozitive luminoase" in afara celor omologate atunci era altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 (editat) Nu este legala adaugarea de lumini, exceptie cele omologate penru modelul respectiv. Adica accesorii originale sau aprobate explicit de o autoritate in domeniu pt modelul tau. Pe romaneste, daca pui tu accesorii non-standard trebuie sa mergi la RAR pentru re-omologare. Asta e legea. In practica, daca ai rosu in spate functionare pozitie/frana si alb in fata care bate normal si nu orbeste, nu se supara nimeni. Daca vii cu verde/albastru/alte aiureli esti in mod evident ilegal si o sa se ia la ochi foarte usor; de evitat. Editat August 30, 2020 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate