theriper Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Salut, am achizitionat acum 2 saptamani un yamaha ybr 125 2007 de la o scoala de soferi, problema este ca el avand in bord 140 nu trece nici macar chinuit de 90, sa fie limitat ? Daca da, cum ii pot scoate limitarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Nu este obligatoriu sa ia tot bordul. Fiind motor de scoala si din 2007, trebuie sa te gandesti ca limitarea ei o reprezinta varsta,cilindreea si conditiile de exploatare, deloc prietenoase in poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Este de admirat că la nici o lună de când ai permisul deja verifici de ce nu poți da capăt la mobra. Limitarea iese singura când mergi la vale, însă ai grija ce viteza bagi cu ea că și sistemul de frânare a fost gândit pentru ce pot sa facă cei 13 căluți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 50 minute, theriper a spus: Salut, am achizitionat acum 2 saptamani un yamaha ybr 125 2007 de la o scoala de soferi, problema este ca el avand in bord 140 nu trece nici macar chinuit de 90, sa fie limitat ? Daca da, cum ii pot scoate limitarea ? Cu cbr 125 nou am prins 120 probabil pe o mica panta si cu vint in spate, altfel 110 maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Acum 2 ore, robert23mg a spus: Este de admirat că la nici o lună de când ai permisul deja verifici de ce nu poți da capăt la mobra. 90% dintre cunoscuții mei au dat capăt mobrelor la primele ieșiri. Și eu am făcut la fel. Norocul nostru era că pe la inceputul secolului nu prea găseai miare și toți aveam 125/250/400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Da, are o limitare. Există mai multe variante de limitări, în cazul tău e una simplă în carburator. Sunt aproape sigur că pe arcul de rapel există un disc metalic care întrerupe arcul original, limitând cursa în sus, pe deschidere maximă. Îl dai jos, eventual shimbi arcul și gata. Oricum, trece de 110 km/h doar la vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 La TW125 are un releu Reed. Am găsit 3 metode de delimitare, două încercate de mine cu succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 22 ore, theriper a spus: avand in bord 140 nu trece nici macar chinuit de 90, ....cand era nou si in zilele lui bune daca prindea 110 acum dupa 13 ani ce pretentii mai ai de la martoagele alea imbatranite? crezi ca mai are caii din tinerete?? ha? PS. la scoala de soferi crezi ca a condus-o o batranica duminica la opera si nu a fost hingherita in atata amar de vreme? wake up man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theriper Postat August 24, 2020 Autor Share Postat August 24, 2020 On 18.08.2020 at 9:29, Muretto Grundieg said: Da, are o limitare. Există mai multe variante de limitări, în cazul tău e una simplă în carburator. Sunt aproape sigur că pe arcul de rapel există un disc metalic care întrerupe arcul original, limitând cursa în sus, pe deschidere maximă. Îl dai jos, eventual shimbi arcul și gata. Oricum, trece de 110 km/h doar la vale. Nu are acest disc metalic pe arc, oricum multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 La 17.08.2020 la 17:57, robert23mg a spus: Este de admirat că la nici o lună de când ai permisul deja verifici de ce nu poți da capăt la mobra. ce e de admirat? trebuia sa faca asta in primele 2-3 zile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Acum 47 minute, superbec a spus: ce e de admirat? trebuia sa faca asta in primele 2-3 zile ... Capatul la mobra se da inainte sa faci scoala, a fost rabdator si a asteptat cateva saptamani dupa ce a luat plasticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 asta se subantelege, eu zic doar ca a asteptat prea mult sa scoata limitarea... asta e limitata probabil de pistonul prea mic care sa zbantuie in gaura prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate