robertz4z99 Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Salutare tuturor, am 21 de ani, locuiesc în Galați un oraș nu foarte aglomerat dar mai sunt și excepții de ore de vârf. As dori sa achiziționez un scuter pe care o sa îl folosesc 100 -150 km pe zi Ma gândeam sa ma apuc și de glovo sau food panda, dar asta după ce achiziționez scuterul Nu am mai condus niciodată vreun scuter sau vreo motocicleta, am permisul de 3 ani în care am făcut 150k de km și inafara României și în România, pot sa zic ca am destulă experienta raportat la vechimea permisului și ma simt destul de stăpân, atent și precaut în trafic, as dori sa cumpăr un scuter deoarece îl consider o economie raportat la achiziționarea unei mașini și as dori sa îl țin un an doi în care sa pun bani deoparte eventual pentru o noua achiziție auto, Acesta as dori sa îl cumpăr: https://www.autovit.ro/anunt/malaguti-ID7Gxdby.html Spuneți-mi ce părere aveți va rog. Acum 48 minute, robertz4z99 a spus: https://www.olx.ro/oferta/scuter-piaggio-liberty-125-cc-IDe1Acy.html https://www.olx.ro/oferta/piaggio-beverly-500-IDe1xjq.html Sau unul dintre acesteablockquote widgetblockquote widget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 12, 2020 Admin Share Postat Septembrie 12, 2020 Nu ai ce face cu un scuter de 500 cm3 în oraș, maxim 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Salut, Sunt de aceeasi parere cu l.u.v. Cred ca un scuter cu motor de 500 este mult prea mare pentru oras. Un motor de 125 este suficient, iar daca vrei sa faci si livrari cu el atunci te poti orienta spre Piaggio Liberty 125 sau SYM Sympphony S Cargo125, ambele avand posibilitatea de montare a cutiei pentru livrare. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertz4z99 Postat Septembrie 12, 2020 Autor Share Postat Septembrie 12, 2020 Ok va mulțumesc pentru răspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Dar ai de asteptat pana se echivaleaza permisul de categoria B... Altfel, e nevoie sa te orientezi spre moped (<50cmc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertz4z99 Postat Septembrie 12, 2020 Autor Share Postat Septembrie 12, 2020 Acum 50 minute, pierrotlefou a spus: Dar ai de asteptat pana se echivaleaza permisul de categoria B... Altfel, e nevoie sa te orientezi spre moped (<50cmc) Cum.adica sa se evhivaleze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 e o lege prin parlament care e 75% aprobata dar mai dureaza...care spune ca vom putea conduce scutere de 125 cmc cu B-ul intr-adevar pt oras 125 cmc e ideal,dar nu Italienesc,mai bun japonez sau taiwan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertz4z99 Postat Septembrie 12, 2020 Autor Share Postat Septembrie 12, 2020 1 oră în urmă, mihai c a spus: e o lege prin parlament care e 75% aprobata dar mai dureaza...care spune ca vom putea conduce scutere de 125 cmc cu B-ul intr-adevar pt oras 125 cmc e ideal,dar nu Italienesc,mai bun japonez sau taiwan Deci sa înțeleg ca dacă ai B-ul ai voie sa conduci doar scutere sub 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Ai voie doar moped, categoria AM, 49cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 (editat) Cu B-ul poti conduce doar moped sau scuter cu motor mai mic de 50 cmc (aka 49 cmc) si cu viteza de deplasare maxima mai mica de 45 km/h. Daca vrei mai mult, faci scoala moto. Editat Septembrie 13, 2020 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertz4z99 Postat Septembrie 13, 2020 Autor Share Postat Septembrie 13, 2020 Ok mulțumesc de răspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Legea aia a trecut deja de niste comisii,cind va fi gata se va putea pina la 125cmc pina atunci,evident,sub 50 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate