Punkterra Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 (editat) Guys, Sunt incepator, as vrea sa stiu cum vi se pare motocicleta de mai jos. De fapt, problema nu este configuratia, motorizarea, caracteristicile (din ce am citit sunt exact ce imi trebuie, ca nu intentionez sa ies in urmatorii ani din Bucuresti cu ea), cat as vrea sa stiu pareri despre brand si mai ales despre seria asta de moto NX Naked de la ei. Fiabilitate, cum se descurca over time, chestii de astea, la banii astia. Bugetul nu este cine stie ce. https://www.atvrom.ro/motociclete/cf-moto-300-nk-2020 Multumesc! Editat Octombrie 18, 2020 de Punkterra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 asa e,atit e de comod un maxiscuter ca imi vine sa il dau pt ca nu mai apuc sa merg pe moto... singura problema poate fi de look,altminteri un maxi e la fel de rapid,si nu ai neaparat nevoie de cizme moto etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 (editat) hahahaha, buna asta! PS. CF Moto are ceva contract de colaborare cu KTM...., deci nu sunt chinezarii ordinare... Editat Octombrie 19, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Și motoarele beamveu sunt făcute de Loncin, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 La 3000 de euro motoreta noua cu 3 ani garantie n-are ce sa nu-ti placa. Daca vrei neaparat motor si nu maxiscuter nu mai sta pe ganduri; daca te gandesti si la partea practica, un maxi e peste orice moto in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Punkterra Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 Gata baieti, multumesc pt sfaturi. Maxiscuter it is. Sa vedem care acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 8 ore, Punkterra a spus: Gata baieti, multumesc pt sfaturi. Maxiscuter it is. Sa vedem care acum Potoleste-te. Ia o motoreta, o sa iti placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 (editat) Pentru oraș, tot pentru scuter aș opta și eu. Dacă e un leu în plus, să fie și cu ABS și injecție. Editat Octombrie 19, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 (editat) Stiu ca la un incepator simturile si experienta nu sunt asa acute si exersate, dar ce vedeti voi la un maxiscuter incat sa recomandati cu atata caldura vehiculele astea lipsite de orice emotie? Am inchiriat in vara asta un XMax 400 (TourMax) 3 ore si a fost o experienta horror. Gen, daca l-as primi cadou, l-as vinde dupa prima tura si as pune banii avans la ... la orice :), numai sa ma scap de el. Si nu as avea mustrari de constiinta ca am jignit persoana ce mi l-a facut cadou. In afara de spatiul de depozitare de sub sa nu am gasit nici un aspect pozitiv 100%. - Suspensiile nu are rost sa deschidem subiectul. - Motorul vibra ca viata pana isi lua avant / daca nu il tineai in ture serioase - Pana in duceai in ture serioase te apucai de numarat oi. Comparativ cu raspunsul instant al unei cutii de viteze standard. - Frana de motor? Next - Cuplu si putere? Urmatoarea intrebare - Cadrul chiar m-a depasit - nu am experimentat in viata mea giratie pe o motocicleta. Doar la masini Bmw. Daca la Bmw pierzi fata si ai senzatia aia bizara, la X Max simteam ca tot cadrul este de mamaliga. In combinatie cu suspensiile depasite ma simteam oricum, dar nicidecum in siguranta. Tragand linie: Maxiscutere? Cand (si daca) ma mut la sat, la pensie. Editat Octombrie 19, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Punkterra Postat Octombrie 20, 2020 Autor Share Postat Octombrie 20, 2020 Nu mai suport sa stau in trafic, prefer o experienta usoara, am ajuns la un moment in viata cand imi doresc ceva practic. De aceea am ajuns la concluzia ca un scuter e ceea ce am nevoie, in oras. Daca vreodata vreau sa trec la motor for the feels, voi pune bani deoparte. Pana acum ceva timp ma gandeam la Vespa de 150 cu ABS (am inteles ca ABS e cel mai important la un vehicul pe 2 roti), dar nu as da 4500 euro pe motorizarea asta, cu roti de 12 just for teh looks. Inteleg de pe aici ca bataia cea mare se da intre Yamaha XMAX, Burgman si Piaggio X10 (parca astea italiene nu erau fiabile). Multi recomanda si Kymco (1000 euro sub oricare din modelele de mai sus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Cum sa n-ai frana de motor mai oameni buni? Valabil si pentru scuter si pentru motor. Scuterul e REGE in oras, am avut 2 ani un Kymko Downtown 200i si imi pare si acum rau ca l-am dat, din punctul meu de vedere mult mai fain ca orice motorisca de 125 la care schimbi viteze numai de dragul de-al pârțâi ca oricum nu trage in nici o treapta, n-are spatii de depozitare, n-are protectie la vant. Inutil din orice punct de vedere, parerea mea. Motoarele 4t incep la 400cmc (cu unele exceptii la 250). Sa nu mai zic ca un CB125 2020, are 10cp... fkin hell, mare distractie :)) Editat Octombrie 21, 2020 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Depinde de scutere, unele au frana de motor, altele mai putin, oricum al meu avea frane, nu prea vad frana de motor ca un avantaj, nu locuiesc in San Francisco. La masina in schimb, frana de motor e exact ca la o manuala, daca e mai slaba e din cauza ca e pe D, trece-o pe S sau manual cand vrei frana de motor si vei vedea ca e la fel. Pozitia pe scuter mie mi se pare ideala pentru ture scurte, dar eu vad altfel poate treaba asta, nu folosesc motocicleta in oras sau la cumparaturi, e strict pentru distractie / relaxare si nu in oras. Suspansul sporeste placerea :). Dar da, eu incerc sa imi impart automobilele dupa utilizare, unele le iau pentru utilitatea lor, altele pentru fun. Iar fun pentru mine nu inseamna frana de motor sau schimbat de viteze, ce apreciez cel mai mult la 1290 e QS-ul cu auto blipper, pot numara pe degete la o tura de cate ori pun mana pe ambreiaj. Si da, iti dau dreptate cand spui ca nu toti avem aceleasi placeri, spun doar parerea mea, nu o judecam pe a ta sau altora 1.8m, 84kg, blond cu ochi albastri. Editat Octombrie 21, 2020 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Acum 7 ore, Georgica_Popescu a spus: primesc si io macar o berica ? Una misa, second hand! Acum 7 ore, Georgica_Popescu a spus: primesc si io macar o berica ? Una misa, second hand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Când citezi de pe o pagină nu apare că s-a postat mesajul, și am mai apăsat o dată. Iar - cel puțin de pe tel - nu pot șterge citatul la editare, așa că n-am mai încercat să modific. Fii bucuros, ai primit 2 beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Tot din alea misa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 (editat) La 20.10.2020 la 6:47, Georgica_Popescu a spus: Nu stiu si nu inteleg cum simtit voi cadrul la un mers normal , decent , in urban ....numai supereroi cu al 9-lea simt activat Ca nu-ti place tie scuterul este alta poveste , dar nu poti sa-i contesti utilitatea si practicalitatea in urban . Cine a zis ca am mers numai urban? Ce este practic la un scuter, din punctul tau de vedere? Dar util? La 21.10.2020 la 23:10, Georgica_Popescu a spus: Si ca sa fim on topic oleaca , astazi am vazut pe Bd Electronicii - o scoala moto ...Ami daca nu ma insel care avea un asemenea exemplar . Mergea frumos. Cred ca initiatorul poate da o fuga daca e de pe aici , sa vada cum este Am simtit cadrul la petarda aia inutila de XMax la fel cum ai "vazut" si tu ca "mergea frumos" cartea funciara. Acum 8 minute, _Raul_ a spus: Cine a zis ca am mers numai urban? Ce este practic la un scuter, din punctul tau de vedere? Dar util? Poate tu mergi numai normal, decent si urban. Poate tu cumperi cu logica si cu Excel-ul in fata. Poate eu nu. Am simtit cadrul la petarda aia inutila de XMax la fel cum ai "vazut" si tu ca "mergea frumos" cartea funciara. Editat Octombrie 24, 2020 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 25, 2020 Share Postat Octombrie 25, 2020 Acum 6 ore, Georgica_Popescu a spus: Oare ce a vrut sa spuna autorul ? Nu stiu. Ia da-ti tu cu parerea si iti spun eu daca ai nimerit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate